- 20 Νοέμ 2016, 02:42
Λοιπόν, αφότου πέρασα έναν 4ωρο μαραθώνιο και έκανα ένα κεφάλι καζάνι, πήγα και έκανα ένα τσιγάρο για να έρθω στα ίσα μου αμαλαχειναουμε και να σας πω τι έκανα.
Έκλεισα εισιτήριο Αθήνα-Λονδίνο από RyanAir. Πάει στο Stansted. Και παράλληλα βρήκα επιλογή καθώς έκλεινα το αεροπορικό, μου έβγαλε επιλογή να πάρω λεωφορείο National Express με τιμή στα 14 σχεδόν ευρώ (19 λίρες έχει το τρένο από εκεί για Liverpool station). Οπότε το λεωφορείο επέλεξα να με πάει στάση Victoria London. Εκεί θα με παραλάβει η Ελένη.
Θα μείνουμε στο West Cromwell Hotel. Είναι στο Earls Court, στο Kensington.
https://www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Re ... gland.htmlΗ τιμή ήταν πολύ καλή, περιλαμβάνει πρωινό, έχει δικό του μπάνιο και είναι 24 τμ δωμάτιο με διπλό κρεβάτι.
Για 4 βράδια. Δεν θα το παντρευτούμε κιόλας. Καλό στρώμα θέλω να έχει και κυρίως ήσυχο (γιατί είμαι ανήσυχος) (

).
Μετά θα φύγουμε και θα πάμε για 1 βράδυ στο Guildford για να δω τα μέρη που σπουδάζει η μικρή. Θα μείνουμε σε ένα Travelodge hotel.
Επιστροφή από Guildford προς Gatwick. Έκλεισα με Easyjet.
Θα είμαι Λονδίνο από 29 Ιανουαρίου μέχρι και 2 Φεβρουαρίου πρωί που αφήνουμε δωμάτιο. Και μετά 2-3 Φεβρουαρίου στο Guildford.
Όποιος είναι εκεί UK και θέλει να πιει κάνα ρόφημα με Busso, στέλνει πμ
Αυτά για την ώρα!