rx8_drifter έγραψε: (πχ να δίνεις την δυνατότητα στον παροχο να σου αναβοσβήνει καταναλωτές)
αρα και να κοβεις το ρευμα,χωρις να χρειαζεται να πας στο ρολοι του σπιτιου/μαγαζιου,σε καποιον που δεν σε πληρωνει.
rx8_drifter έγραψε: (πχ να δίνεις την δυνατότητα στον παροχο να σου αναβοσβήνει καταναλωτές)

dstou έγραψε:Στους 75 Κελσίου πως ανεβάζει? Μόνη της ή με αντιστάσεις? Μήπως συμφέρει να την δουλεύεις πιο χαμηλά, π.χ. 60, αλλά περισσότερη ώρα?
Οι πλακέτες είναι πολλές γιατί είναι και τα ινβέρτερ.
glf έγραψε:Το ίδιο με το engage θα κάνω με arduino
fubar.gr έγραψε:glf έγραψε:Το ίδιο με το engage θα κάνω με arduino
Ωραίος! Ανέβασε φωτό και λεπτομέρειες όταν μπορεσεις![]()
Εγώ σήμερα εγκατέστησα αντικεραυνικό στον πίνακα της Α/Θ. Πιστεύω οτι προσφέρει πιό ουσιαστική προστασία απο τον επιτηρητή τάσης που με ανάγκασαν να βάλω.![]()
Βγήκε η πρίζα που είχα μέσα στον πίνακα και στη θέση της μπήκε το αντικεραυνικό
fubar.gr έγραψε:glf έγραψε:Το ίδιο με το engage θα κάνω με arduino
Ωραίος! Ανέβασε φωτό και λεπτομέρειες όταν μπορεσεις![]()
Εγώ σήμερα εγκατέστησα αντικεραυνικό στον πίνακα της Α/Θ. Πιστεύω οτι προσφέρει πιό ουσιαστική προστασία απο τον επιτηρητή τάσης που με ανάγκασαν να βάλω.![]()
Βγήκε η πρίζα που είχα μέσα στον πίνακα και στη θέση της μπήκε το αντικεραυνικό
glf έγραψε:Επιτηρητή 3Φ έχει η δικιά μου μέσα της. Έχω μάθει όλα τα υποσυστήματα..
Αυτές τις μέρες κοιτάμε την Α/Θ ιδιο μοντελο με μένα σε διπλανό χωριό που έχει σταματήσει..
Επισης βλεπω οτι συχνα υπαρχουν αδειες Α/Θ απο ψυκτικό υγρό..
RXristos έγραψε:Τι κόστος είχε το αντικεραυνικό; Όλος αυτός ο πίνακας είναι για την αντλία;
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]