- 02 Νοέμ 2014, 20:19
soch έγραψε:Άμα σας λέω πως είναι αλλού για αλλού...
Ο άλλος πιο πάνω γράφει πως είναι ο ορισμός της κάρτας. Φυσικά: οι κάρτες πρέπει να δίνονται στους αντιπάλους του ΟΣΦΠ. Αυτό γράφει ο ορισμός στο κόκκινο βιβλίο.
http://www.epo.gr/media/files/KATASTATI ... S_2012.pdfΠειθαρχικός κώδικας.
Άρθρο 7, παράγραφος 2, περίπτωση η.
Αντιγράφω:
Ένας ποδοσφαιριστής δέχεται παρατήρηση (κίτρινη κάρτα) όταν διαπράξει μία από τις ακόλουθες παραβάσεις:
α)..., β)... κλπ η) θέατρο (βουτιά, προσποίηση τραυματισμού, κλπ.).Τελειώσαμε. Δίκαιη η κίτρινη σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα. Δεύτερη κίτρινη, άρα κόκκινη, συνεπώς ΟΛΟΣΩΣΤΗ η αποβολή.
g8777 έγραψε:http://www.sport-fm.gr/article/oi-faseis-sto-89%E2%80%99-kai-to-77%E2%80%99-xthes-stin-tripoli/794425
Συμφωνω σε ολα.Απο τις λιγες νηφαλιες γραφιδες στον αθλητικο τυπο. 
Πολύ σωστός ο ΚΝΙΚ. Μεγάλη ταναπου.
Όποιος νομίζει ότι οι διαιτητές στήνονται με αυτόν τον τρόπο ας πάει να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο του να ξυπνήσει.
Διαιτητής είναι ο άνθρωπος δεν είναι βλάκας. Δεν χρειάζεται να ξεφτιλιστεί δίνοντας ανάποδα φάουλ και ανάποδα αράουτ καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δίνεις ένα πέναλτι τύπου Σπανέα στο 80 φεύγα και καθαρίζεις τη μπουγάδα. Με τα χθεσινά γελοιοποιήθηκε ο Σπάθας (για μένα ο επόπτης περισσότερο, παρά ο Σπάθας) και στην τελική δεν πήρε και το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός.
Μόνο σε μένα φάνηκε παράξενη η γκρίνια σχεδόν από την αρχή του ματς από τον κόσμο και ο οφθαλμοφανής εκνευρισμός των παικτών του Αστέρα από τα πρώτα κιόλας σφυρίγματα; Τις τελευταίες μέρες γινόταν συνεχείς αναφορές στα media από τους γνωστούς ΑΡΔ και τα γνωστά τσοντοκάναλα για τον ορισμό του Σπάθα. Και πριν ακόμα τον ορισμό του, το είχε προαναγγείλει ο μεγάλος αυτός Ολυμπιακός ο Γιάννης ο Αλαφούζος. Περίεργα πράγματα.
Δλδ ρε Σπάθα σε κράζει όλο το σινάφι των ρουφιανοδημοσιογράφων μια βδομάδα και σου λέει ότι είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία και εσύ μου πας το Σάββατο και μου δίνεις κάτι ανάποδα πλάγια και φάουλ; Σε ποιον τα πουλάτε αυτά ρε;
F&G έγραψε:Δε ξερω τι λεει ο Μπαγερν εγω ξερω πως ολο το μαγαζι χθες χειροκροτουσε ειρωνικα καθε αναποδο σφυριγμα του Σπαθα και οι Ολυμπιακοι ελεγαν γελωντας ..."Τι κοιτατε εμενα? Εγω σφυριζω βρε παιδια?" Ενω καποιοι αλλοι ελεγαν ψυχρα......Οχι μωρε καθαρο οφσαιν!!!!
Κοντή μνήμη έχουν οι συνδαιτυμόνες σου κουπέα. Θα είχαν ξεχάσει φαίνεται τους διάφορους Σπανέες, τα πιστόλια, τους Δούρους, τον Δέδε, τον Βουράκη, τον Μαντζαβελάκη κλπ
Εκτός αν ήταν τπτ πιτσιρικάδες ή γιαλαντζί ολυμπιακοί (μπασκετικοί και τέτοια).