Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#32466 Uber επιχειρημα Γαυρων --> Ο βαζελος στο μπασκετ τα ιδια κανει :inlove:
Αντιστοιχο των βαζελων --> Με τα χαλια του Μαρινακη και λιγα κανει ο Τρακης :inlove:
Σ αυτη τη χωρα ολοι ταυτιζονται με το παρασκηνιο και την αλητεια και ολοι γουσταρουν καταβαθως να αδικουνται ωστε να εχουν το αλλοθι να αδικουν.
Γ αυτο παμε κατα διαολου σα χωρα στον αθλητισμο
Άβαταρ μέλους
By g8777
#32472 http://www.epikairo.gr/index.php/politiki/item/8993-ypogeies-symfonies-xatzinikolaou-me-marinaki

:roll:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
The Ace έγραψε: Με γαύρους, ειδικά αν μου έχουν πει μ@λ@κίες περί σερί και "657 εμείς και 4,5 εσείς" έχω κόψει καλημέρα, ακόμα και με -πρώην- φίλους.

Εντάξει, αξίζει τον κόπο να σταματάς να μιλάς με κάποιον για κάτι τέτοιο!
Πολύ σοβαρά παίρνετε κάποια πράγματα ρε παιδιά.

Φίλος μου χθες στο FB έγραφε για έγκλημα κατά της Ελλάδας! :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
NickTG έγραψε:
The Ace έγραψε: Με γαύρους, ειδικά αν μου έχουν πει μ@λ@κίες περί σερί και "657 εμείς και 4,5 εσείς" έχω κόψει καλημέρα, ακόμα και με -πρώην- φίλους.

Εντάξει, αξίζει τον κόπο να σταματάς να μιλάς με κάποιον για κάτι τέτοιο!
Πολύ σοβαρά παίρνετε κάποια πράγματα ρε παιδιά.

Πού να καταλάβεις κι εσύ δύσμοιρε... Αυτό θέλει τουλάχιστον 4ψήφιο IQ... :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
socratesn έγραψε:Uber επιχειρημα Γαυρων --> Ο βαζελος στο μπασκετ τα ιδια κανει :inlove:
Αντιστοιχο των βαζελων --> Με τα χαλια του Μαρινακη και λιγα κανει ο Τρακης :inlove:
Σ αυτη τη χωρα ολοι ταυτιζονται με το παρασκηνιο και την αλητεια και ολοι γουσταρουν καταβαθως να αδικουνται ωστε να εχουν το αλλοθι να αδικουν.

Υπάρχουν και γαύροι που παρακολουθούν μόνο τσουλου και γιουρολιγκα, δεν ασχολούνται με τα Ελληνικά δρώμενα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ γιατί έχουν αηδιάσει με την σαπίλα του επαγγελματικού αθλητισμού στη χώρα μας.
Δεν θα τους δεις γιατί δεν σχολιάζουν αφού δεν τους ενδιαφέρει, οπότε μην τσουβαλιαζεις σε παρακαλώ.

Από το Moto G.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Νίκος Παππάς έγραψε:Υπάρχουν και γαύροι που παρακολουθούν μόνο τσουλου και γιουρολιγκα, δεν ασχολούνται με τα Ελληνικά δρώμενα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ γιατί έχουν αηδιάσει με την σαπίλα του επαγγελματικού αθλητισμού στη χώρα μας.
Δεν θα τους δεις γιατί δεν σχολιάζουν αφού δεν τους ενδιαφέρει, οπότε μην τσουβαλιαζεις σε παρακαλώ.

+1. Μια από τα ίδια και εδώ. Και CL με μεγαλύτερη δυσκολία από οτι Euroleague.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Νίκος Παππάς έγραψε:
socratesn έγραψε:Uber επιχειρημα Γαυρων --> Ο βαζελος στο μπασκετ τα ιδια κανει :inlove:

Υπάρχουν και γαύροι που παρακολουθούν μόνο τσουλου και γιουρολιγκα, δεν ασχολούνται με τα Ελληνικά δρώμενα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ γιατί έχουν αηδιάσει με την σαπίλα του επαγγελματικού αθλητισμού στη χώρα μας.

Από το Moto G.

Ποιος τσουβαλιασε παρακαλω ? Εγραψα ή αφησα να εννοηθει οτι μιλουσα για ΟΛΟΥΣ ?

Σε αλλο πλανητη λες να ζω?Ξερω πολυ καλα οτι αρκετους υγιεις φιλαθλους του τους ενοχλει αυτη η κατασταση.
Εγραψα ''γαυρων'' = ορισμενων/καποιων γαυρων.Δεν εγραψα ''ΤΩΝ γαυρων'' = Ολων
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#32488 Όχι έγραψες, uber επιχείρημα γαυρων, ούτε μερικών, ούτε κάποιων.
Στα δικά μου Ελληνικά σημαίνει όλων.
Τεσπα, πάμε παρακάτω.

Από το Moto G.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Νίκος Παππάς έγραψε:Όχι έγραψες, uber επιχείρημα γαυρων, ούτε μερικών, ούτε κάποιων.
Στα δικά μου Ελληνικά σημαίνει όλων.
Τεσπα, πάμε παρακάτω.

Από το Moto G.

Στα δικα σου :)
anyway,δεν ειχα σκοπο να τσουβαλιασω παντως
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
soch έγραψε:Άμα σας λέω πως είναι αλλού για αλλού...
Ο άλλος πιο πάνω γράφει πως είναι ο ορισμός της κάρτας. Φυσικά: οι κάρτες πρέπει να δίνονται στους αντιπάλους του ΟΣΦΠ. Αυτό γράφει ο ορισμός στο κόκκινο βιβλίο.

http://www.epo.gr/media/files/KATASTATI ... S_2012.pdf

Πειθαρχικός κώδικας.
Άρθρο 7, παράγραφος 2, περίπτωση η.
Αντιγράφω: Ένας ποδοσφαιριστής δέχεται παρατήρηση (κίτρινη κάρτα) όταν διαπράξει μία από τις ακόλουθες παραβάσεις:
α)..., β)... κλπ η) θέατρο (βουτιά, προσποίηση τραυματισμού, κλπ.).

Τελειώσαμε. Δίκαιη η κίτρινη σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα. Δεύτερη κίτρινη, άρα κόκκινη, συνεπώς ΟΛΟΣΩΣΤΗ η αποβολή.

g8777 έγραψε:http://www.sport-fm.gr/article/oi-faseis-sto-89%E2%80%99-kai-to-77%E2%80%99-xthes-stin-tripoli/794425

Συμφωνω σε ολα.Απο τις λιγες νηφαλιες γραφιδες στον αθλητικο τυπο. :s_thumbsup

Πολύ σωστός ο ΚΝΙΚ. Μεγάλη ταναπου.
Όποιος νομίζει ότι οι διαιτητές στήνονται με αυτόν τον τρόπο ας πάει να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο του να ξυπνήσει.
Διαιτητής είναι ο άνθρωπος δεν είναι βλάκας. Δεν χρειάζεται να ξεφτιλιστεί δίνοντας ανάποδα φάουλ και ανάποδα αράουτ καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δίνεις ένα πέναλτι τύπου Σπανέα στο 80 φεύγα και καθαρίζεις τη μπουγάδα. Με τα χθεσινά γελοιοποιήθηκε ο Σπάθας (για μένα ο επόπτης περισσότερο, παρά ο Σπάθας) και στην τελική δεν πήρε και το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός.

Μόνο σε μένα φάνηκε παράξενη η γκρίνια σχεδόν από την αρχή του ματς από τον κόσμο και ο οφθαλμοφανής εκνευρισμός των παικτών του Αστέρα από τα πρώτα κιόλας σφυρίγματα; Τις τελευταίες μέρες γινόταν συνεχείς αναφορές στα media από τους γνωστούς ΑΡΔ και τα γνωστά τσοντοκάναλα για τον ορισμό του Σπάθα. Και πριν ακόμα τον ορισμό του, το είχε προαναγγείλει ο μεγάλος αυτός Ολυμπιακός ο Γιάννης ο Αλαφούζος. Περίεργα πράγματα.
Δλδ ρε Σπάθα σε κράζει όλο το σινάφι των ρουφιανοδημοσιογράφων μια βδομάδα και σου λέει ότι είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία και εσύ μου πας το Σάββατο και μου δίνεις κάτι ανάποδα πλάγια και φάουλ; Σε ποιον τα πουλάτε αυτά ρε;

F&G έγραψε:Δε ξερω τι λεει ο Μπαγερν εγω ξερω πως ολο το μαγαζι χθες χειροκροτουσε ειρωνικα καθε αναποδο σφυριγμα του Σπαθα και οι Ολυμπιακοι ελεγαν γελωντας ..."Τι κοιτατε εμενα? Εγω σφυριζω βρε παιδια?" Ενω καποιοι αλλοι ελεγαν ψυχρα......Οχι μωρε καθαρο οφσαιν!!!!

Κοντή μνήμη έχουν οι συνδαιτυμόνες σου κουπέα. Θα είχαν ξεχάσει φαίνεται τους διάφορους Σπανέες, τα πιστόλια, τους Δούρους, τον Δέδε, τον Βουράκη, τον Μαντζαβελάκη κλπ
Εκτός αν ήταν τπτ πιτσιρικάδες ή γιαλαντζί ολυμπιακοί (μπασκετικοί και τέτοια).
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#32604 Σίχαμα και αηδία σήμερα και στη Ριζούπολη. Αυτοί είμαστε, αυτή η μπάλα μας αξίζει!

Σηκώνεσαι Κυριακάτικα με την τσίμπλα στο μάτι, πετάς μια φόρμα και πας να δεις ΑΕΚαρα με τον αέρα του διαφορετικού. Πας προετοιμασμένος ότι μπάλα δεν θα δεις, καθότι Β' Εθνική, Μάνταλοι, Ντ'Ακόλ κτλ δεν προσφέρονται. Έλα όμως που φτάνεις στο κωλογήπεδο και ο κλασσικός ο μλκ ο έλληνας οπαδός έχει καταφέρει τους μπάτσους να ρίχνουν δακρυγόνα!!!! Δήλαδη πόσο πιο χαμηλά να πέσει το άθλημα? Κάπου εκεί κάθεσαι σε μια γωνίτσα μιας κι έχεις δώσει το 10αρικο στον Γατάκη και δυσκολευόμενος να αναπνεύσεις, βάζεις τη διαφορετικότητα (που νομίζεις ότι πρεσβεύει η ομάδα σου) στον πάτο σου.

Εύγε ζώα που για άλλη μια φορά κατάφεραμε να αφήσουμε 100 ζάκια να χαλάσουν το μεσημέρι της Κυριακής για 5.000.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#32612 http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/gethniki/kalamata/epeisodio-koyrmpana-me-dhmosiografo-photos-video.3119110.html

Oχι Νικο Κουρμπανα δεν στα πανε καλα.Τετοια νακιαμου δεν τα αντιμετωπιζεις πεφτοντας στην παγιδα του εκνευρισμου που σου στηνουν.Ρωτα το Νικολακοπουλο, τον Πανουτσο και τον Καραγιαννιδη παλαιοτερα πως τους το εξηγεις το συστημα τις ομαδας.Λιγες κουβεντες, λιγοτερες πραξεις.Ετσι, αντρικια.
Γιατι το τανασπου παιδι γραφει σε BLOG.Καταλαβες για τι POWA μιλαμε;
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Deleted User 1 έγραψε:Σίχαμα και αηδία σήμερα και στη Ριζούπολη. Αυτοί είμαστε, αυτή η μπάλα μας αξίζει!

Σηκώνεσαι Κυριακάτικα με την τσίμπλα στο μάτι, πετάς μια φόρμα και πας να δεις ΑΕΚαρα με τον αέρα του διαφορετικού. Πας προετοιμασμένος ότι μπάλα δεν θα δεις, καθότι Β' Εθνική, Μάνταλοι, Ντ'Ακόλ κτλ δεν προσφέρονται. Έλα όμως που φτάνεις στο κωλογήπεδο και ο κλασσικός ο μλκ ο έλληνας οπαδός έχει καταφέρει τους μπάτσους να ρίχνουν δακρυγόνα!!!! Δήλαδη πόσο πιο χαμηλά να πέσει το άθλημα? Κάπου εκεί κάθεσαι σε μια γωνίτσα μιας κι έχεις δώσει το 10αρικο στον Γατάκη και δυσκολευόμενος να αναπνεύσεις, βάζεις τη διαφορετικότητα (που νομίζεις ότι πρεσβεύει η ομάδα σου) στον πάτο σου.

Εύγε ζώα που για άλλη μια φορά κατάφεραμε να αφήσουμε 100 ζάκια να χαλάσουν το μεσημέρι της Κυριακής για 5.000.

Μόνο που δεν τα λες καλα. Επειδη ημουνα ακριβως απο πανω και ειδα τι εγινε τη |λογοκρισία| τη ξεκινησαν οι μπατσοι. Αυτοι χωρις κανενα λογο ριξανε το πρωτο δακρυγονο επειδη ψιλοσπρωχτηκανε απο ανθρωπους που ειχανε εισητηριο και τους ειχανε μπλοκαρει.
Μαλιστα στο γηπεδο ητανε πολλα μικρα παιδια ( οποιος παει ΑΕΚ τα τελευταια χρονια ξερει οτι εχει γινει παιδοτοπος-εγω ευτυχως δεν τον πηρα), τους φωναζανε επιτελους να σταματησουν να ριχνουνε δακρυγονα σα στραγαλια, μα τα ζωακια δεν καταλαβαινουν απο τετοια.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
g8777 έγραψε:http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/gethniki/kalamata/epeisodio-koyrmpana-me-dhmosiografo-photos-video.3119110.html

Λιγες κουβεντες, λιγοτερες πραξεις.Ετσι, αντρικια.

Να μας συγχωρήσουν όμως οι κυρίες :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#32620 Μα όσο ζώα είναι οι κάφροι άλλο τόσο είναι και οι μπάτσοι. Αυτό δεν αναιρεί τιποτα. Και μη μου πεις ότι η όλη φάση δεν ξεκίνησε ΚΑΙ από άτομα που πήγαν για ντου.

Τέσπα την ομάδα δεν την μικραίνουν ούτε η Γ'-Β' Εθνικές, ούτε οι ανύπαρκτοι παίχτες, ούτε τίποτα. Αυτά τα ζώα μικραίνουν τις ομάδες που τις αναγκάζουν να παίζουν με δακρυγόνα και που πανηγυρίζουν γκολ στο 92' μπαίνοντας στο γήπεδο και ενώ ισοφάρισαν.