Δεν προβάλλονται όλα, όμως. Κάποια τα μαθαίνουμε από έντυπο-διαδικτυακό τύπο, τηλεόραση τοπική, αρκετά άλλα όμως όχι(και μιλάω από ιδία εμπειρία, μιας και είμαι κάπου στο δημόσιο, δεν είδα να αναφέρει κανείς τίποτα σε συγκεκριμένα περιστατικά) . Βέβαια, δεν ισχυρίζομαι ότι όλες οι αυτοκτονίες που γίνονται έχουν οικονομικό αίτιο, μπορεί να είναι και ψυχιατρικό, ερωτική απογοήτευση, κ.λ.π.
Σε μια οικονομία που στηρίζεται, σε μεγάλο βαθμό, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, κυβέρνηση, τρόικα και οι σύμμαχοί τους επέλεξαν να εγκληματήσουν εκ προμελέτης -σύμφωνα με τη διατύπωση του Αλέξη Τσίπρα- εις βάρος ενός κλάδου που απασχολούσε 2,5 εκατομμύρια εργαζομένους οδηγώντας αρκετούς από αυτούς "στις φυλακές, στην απόγνωση, στις αυτοκτονίες".
Τότε γίνονταν αυτά(2014). Τώρα όμως.....
saxon_747 έγραψε:Προς το χειρότερο?
...>.
Αφου δεν ειναι προς το καλυτερο... μαλλον ειναι προς το χειροτερο.
Ιδια συνταγη, ιδιο αποτελεσμα.

Τώρα ακούμε Παντελίδη, όπως ενημερωθηκα αρμοδιως.
Συμβαίνουν.
.
Μια ευγενικη προσφορα της ΑΜΑΝ Teleshopping.
.
https://jimmuclarku.blogspot.com/
Δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ειναι σπαστικο.
Ολα στον βωμο του χρηματος.
Το ιντερνετ γινεται ολοενα και περισσοτερο κουραστικο .
Πρεπει να επιστρεψουμε στην εποχη της εφημεριδας και του βιβλιου,μπας και γλυτωσουμε την τεραστια και ανωφελη παραπληροφορηση +τον βομβαρδισμο διαφημισεων λες και ειμαστε καταναλωτικα προβατα.


