Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#32323 Ακόμα ψάχνω κάτι που να σταματάει το καταραμένο συνάχι (που όταν ξεκινάει, κρατάει ώρες και με διαλύει) και που να μην με κάνει σαν ζόμπι της αποκάλυψης μετά.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#32327 Το μόνο που το σταματάει είναι τα αντισταμινικά (zirtek, aerius kestine κλπ), μετά από τα οποία όμως το μάτι μου γυαλίζει σαν Αμερικάνου αστυνομικού που μόλις έχει φάει donuts.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#32329 Πρεπει να καταλαβετε ενα πραμα.
Το συναχι ,οι ιωσεις κτλ,περνανε μονο οταν κανουν τον κυκλο τους .
Φροντιζει το ανοσοποιητικο συστημα για ολα αυτα.
Τα χαπια και οτι αλλο περνετε ειναι μονο για προσωρινη ανακουφιση.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Χρήστος Λάππας έγραψε:Φέρνει υπνηλία αυτό το comptrex?

Ανάλογα το άτομο είναι. Εμένα πλέον (μετά από αρκετές χρήσεις μεν) δεν μου φέρνει και κάνει δουλειά.
Ξέρω άτομα που πέφτουν κατευθείαν.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#32333 κορτιζονούχα στη μύτη όχι πάνω από 7 μέρες.
εσύ χρειάζεσαι βλεννολυτικό , δλδ mucosolvan σιρόπι ή φακελάκια ακετυλοκυστεϊνης. Τα Panadol cold+flu, comptrex cold έχουν ψευδοεφεδρίνη που προκαλλεί αγγειοσύσπαση κ σταματά την καταρροή. Ή ξεραμένη-μπουκωμένη βλέννα όμως πρέπει να μαλακώσει για να φύγει κ αυτό το κάνουν τα βλεννολυτικά...

Συμπέρασμα πάρε για την ώρα mucosolvan sirup ή trebon φακελάκια
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
PeterPan έγραψε:κορτιζονούχα στη μύτη όχι πάνω από 7 μέρες.
εσύ χρειάζεσαι βλεννολυτικό , δλδ mucosolvan σιρόπι ή φακελάκια ακετυλοκυστεϊνης. Τα Panadol cold+flu, comptrex cold έχουν ψευδοεφεδρίνη που προκαλλεί αγγειοσύσπαση κ σταματά την καταρροή. Ή ξεραμένη-μπουκωμένη βλέννα όμως πρέπει να μαλακώσει για να φύγει κ αυτό το κάνουν τα βλεννολυτικά...

Εγώ στον Χρήστο απάντησα, που έχει καταρροή.

< μου
Άβαταρ μέλους
By italakias

Γιατρε θεωρεις σωστο με το παραμικρο συναχι να πλακωνομαστε στα φαρμακα;
Εγω οταν εχω συναχι απλα δεν του δινω σημασια.
Πινω αρκετο νερο και περπαταω.
Μικροτερος με το τρεξιμο μου περναγε κιολας. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
italakias έγραψε:

Γιατρε θεωρεις σωστο με το παραμικρο συναχι να πλακωνομαστε στα φαρμακα;
Εγω οταν εχω συναχι απλα δεν του δινω σημασια.
Πινω αρκετο νερο και περπαταω.
Μικροτερος με το τρεξιμο μου περναγε κιολας. :lol:

όχι, είμαι κατά των φαρμάκων... αλλά εδώ είναι 2 εβδομάδες η ιστορία...

προσωπικά είμαι κατά της υπερβολικής χορήγησης φαρμάκων. Αυτό με το τρέξιμο είναι γεγονός, στην ουσία είναι η ίδια δράση με τον πυρετό. Ο οργανισμός ανεβάζει θερμοκρασία προκειμένου να καταστραφούν οι ενδοκυττάριες προτεϊνες που δημιουργεί ο ιός στα μολυσμένα κύτταρα κ τις οποίες χρειάζεται... Ένα ζεστό μπάνιο βοηθά επίσης, όπως επίσης κ ζεστές κομπρέσες στον θώρακα ή ζεστό μπάνιο όταν έχουμε φλέγματα στους πνεύμονες...

saxon έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας :lol:

εγώ αναφερόμουν στον giannik που έχει ρινική συμφόρηση :lol:
giannik1977 έγραψε:Δεν το διευκρινισα καλα , ειμαι φουλ μπουκωμενος ηδη , δεν εχω καταρροη να φευγει η μυξα μονη της..
Drifter αυτο που λες δεν ξερω αν κυκλοφορει εδω , βαζω Otrivin gel , μασουλαω συνεχεια καραμελες του Κορρε με μελι κ εχινατσια κ φυσικο ορο 4 φορες/μερα ..
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#32345 To aerius ειναι το μονο αντιισταμινικο που δε με ζαβλακωνει, ως υποφερων απο αλλεργιες παλιοτερα ειχα κανει παρτυ μολις ειχε πρωτοβγει.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
rx8_drifter έγραψε:To aerius ειναι το μονο αντιισταμινικο που δε με ζαβλακωνει, ως υποφερων απο αλλεργιες παλιοτερα ειχα κανει παρτυ μολις ειχε πρωτοβγει.

Το aerius ανήκει στη νέα γενιά που δε φέρνουν τόσο υπνηλία... Τα ζιρτέκ έκαναν θραύση, μέχρι κ για αϋπνίες τα έπαιρναν μερικοί :lol: