Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
nEK έγραψε:Εχω κωδικο εκπτωσης απο hellas direct αξιας 30€. Οποιος θελει να ασφαλισει μεχρι 30/9 μου λεει. :iconcool:

Εγώ ενδιαφέρομαι για το mini...Είναι ήδη εκεί βέβαια αλλά λήγει την άλλη βδομάδα. ..

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
kostis20 έγραψε:
nEK έγραψε:Εχω κωδικο εκπτωσης απο hellas direct αξιας 30€. Οποιος θελει να ασφαλισει μεχρι 30/9 μου λεει. :iconcool:

Εγώ ενδιαφέρομαι για το mini...Είναι ήδη εκεί βέβαια αλλά λήγει την άλλη βδομάδα. ..

< >

Νομίζω ότι ατύχησες .Σε εμένα το email λέει
Από σήμερα μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, για κάθε φίλο σου που θα ασφαλίζεται σε εμάς για πρώτη φορά, θα κερδίζεις €30 αντί για €20 με το πρόγραμμα Refer a Friend!

Δες πόσο εύκολο είναι:

1) Δίνεις τον παρακάτω κωδικό σε κάποιον φίλο σου.

M2016082835

2) Tον συμπληρώνει στο πεδίο ''Κωδικός προσφοράς'' στο βήμα 3 της φόρμας τιμολόγησης.

3) Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά, κερδίζεις €30 εσύ και €20 ο φίλος σου*.
Φιλικά,

Το " για πρώτη φορά " σε πετάει εκτός. :sorry:
Για δοκίμασε με τους κωδικούς απο το https://blog.hellasdirect.gr/?p=8758&ut ... mk_Desktop
Μπορεί να γλυτώσεις κάτι.
Άβαταρ μέλους
By nEK
#302246 Για καποιον που δεν εχει ασφαλιστει, αλλη φορα στην εταιρια.
Πμ οποιος ενδιαφερεται.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#315285 Ερώτηση: για να συμπεριλάβω και κάλυψη για την κουκούλα στο ασφαλιστήριο (ΕΘΝΙΚΗ), το αμάξι το είδε πραγματογνώμονας.
Αυτός ο έλεγχος από πραγματογνώμονα πρέπει να γίνεται σε κάθε ανανέωση του ασφαλιστηρίου ή είμαι ΟΚ με την πρώτη;
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#315312 Νομίζω μια φορά γίνεται.
Όπως και για να βάλεις μικτή.
Ελέγχουν οτι δεν την είχες ηδη διαλυσει και την ασφαλισες εκ των υστέρων.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#315335 Θενξ!
Άβαταρ μέλους
By Serf
#315562 Επίσης, πραγματογνώμονας θα δει το αμάξι αν σε κάποια ανανέωση διαφωνήσετε με την Εθνική ως προς την αξία ασφάλισης.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#315583 To βλεπει οποτε ανανεώνεις αν δεν δεχτεις την αξια που εχει το συστημα τους, και οποτε προσθετεις μικτη ή εξτρα καλυψεις.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Serf έγραψε:Επίσης, πραγματογνώμονας θα δει το αμάξι αν σε κάποια ανανέωση διαφωνήσετε με την Εθνική ως προς την αξία ασφάλισης.

Και πως ακριβώς γνωρίζω ότι η Εθνική διαφωνεί ως προς την αξία ασφάλισης;
Το λέω γιατί στο δεύτερο εξάμηνο έβαλα την ίδια αξία και δεν μου είπε κάτι ο ασφαλιστής μου.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#315682 Κατά πάσα πιθανότητα η εθνική δε θα αλλάξει ποτέ αξία από μόνη της. Ούτε θα διαφωνήσει σε μείωση - π.χ. - €500. Με το TypeR συνέβη το εξής. Για πέντε εξάμηνα δεν είχαν αλλάξει τιμή και είχε ξεμείνει στα €10500. Οπότε αποφασίζω να τους ζητήσω να την κατεβάσουν στα €9000 και μου ανταπαντούν ότι η αξία του κυμαίνεται στα €4100-5500 :dizzy: :dizzy: Μετά το σχετικό χαμό ότι είτε κοτσάνα πέταξαν για την τρέχουσα αξία είτε με δούλευαν τόσο καιρό, έστειλαν πραγματογνώμονα που το εκτίμησε στις €9000.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#315883 Το πρόβλημα είναι αν εσύ το ασφαλίζεις για πχ 10.000 και πληρώνεις ανάλογα ασφάλιστρα αλλά η εμπορική του αξία είναι 5.000. Τότε σε αποζημιώνουν για την εμπορική του αξία παρόλο που εσύ πλήρωνες τα παραπάνω. Για αυτό κάθε χρόνο πρέπει εμείς, μια και σπάνια το κάνουν από μόνοι τους, να ζητάμε να μειωθεί η αξία ασφάλισης.
Άβαταρ μέλους
By bill33
bill33 έγραψε:
kostis20 έγραψε:

< >

Νομίζω ότι ατύχησες .Σε εμένα το email λέει
Από σήμερα μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, για κάθε φίλο σου που θα ασφαλίζεται σε εμάς για πρώτη φορά, θα κερδίζεις €30 αντί για €20 με το πρόγραμμα Refer a Friend!

Δες πόσο εύκολο είναι:

1) Δίνεις τον παρακάτω κωδικό σε κάποιον φίλο σου.

M2016082835

2) Tον συμπληρώνει στο πεδίο ''Κωδικός προσφοράς'' στο βήμα 3 της φόρμας τιμολόγησης.

3) Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά, κερδίζεις €30 εσύ και €20 ο φίλος σου*.
Φιλικά,

Το " για πρώτη φορά " σε πετάει εκτός. :sorry:
Για δοκίμασε με τους κωδικούς απο το https://blog.hellasdirect.gr/?p=8758&ut ... mk_Desktop
Μπορεί να γλυτώσεις κάτι.

Τελικά έχουν δώσει παράταση μέχρι 31-12-2016 :ninja: