nEK έγραψε:Εχω κωδικο εκπτωσης απο hellas direct αξιας 30€. Οποιος θελει να ασφαλισει μεχρι 30/9 μου λεει.
Εγώ ενδιαφέρομαι για το mini...Είναι ήδη εκεί βέβαια αλλά λήγει την άλλη βδομάδα. ..
< >
nEK έγραψε:Εχω κωδικο εκπτωσης απο hellas direct αξιας 30€. Οποιος θελει να ασφαλισει μεχρι 30/9 μου λεει.
kostis20 έγραψε:nEK έγραψε:Εχω κωδικο εκπτωσης απο hellas direct αξιας 30€. Οποιος θελει να ασφαλισει μεχρι 30/9 μου λεει.
Εγώ ενδιαφέρομαι για το mini...Είναι ήδη εκεί βέβαια αλλά λήγει την άλλη βδομάδα. ..
< >

Serf έγραψε:Επίσης, πραγματογνώμονας θα δει το αμάξι αν σε κάποια ανανέωση διαφωνήσετε με την Εθνική ως προς την αξία ασφάλισης.
Μετά το σχετικό χαμό ότι είτε κοτσάνα πέταξαν για την τρέχουσα αξία είτε με δούλευαν τόσο καιρό, έστειλαν πραγματογνώμονα που το εκτίμησε στις €9000.
bill33 έγραψε:kostis20 έγραψε:nEK έγραψε:Εχω κωδικο εκπτωσης απο hellas direct αξιας 30€. Οποιος θελει να ασφαλισει μεχρι 30/9 μου λεει.
< >
Νομίζω ότι ατύχησες .Σε εμένα το email λέει
Από σήμερα μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, για κάθε φίλο σου που θα ασφαλίζεται σε εμάς για πρώτη φορά, θα κερδίζεις €30 αντί για €20 με το πρόγραμμα Refer a Friend!
Δες πόσο εύκολο είναι:
1) Δίνεις τον παρακάτω κωδικό σε κάποιον φίλο σου.
M2016082835
2) Tον συμπληρώνει στο πεδίο ''Κωδικός προσφοράς'' στο βήμα 3 της φόρμας τιμολόγησης.
3) Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά, κερδίζεις €30 εσύ και €20 ο φίλος σου*.
Φιλικά,
Το " για πρώτη φορά " σε πετάει εκτός.![]()
Για δοκίμασε με τους κωδικούς απο το https://blog.hellasdirect.gr/?p=8758&ut ... mk_Desktop
Μπορεί να γλυτώσεις κάτι.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]