Τα πρωτότυπα και τα μελλοντικά μοντέλα των κατασκευαστών
Άβαταρ μέλους
By pik.
g8777 έγραψε:Το τιμόνι είναι ΆΘΛΙΟ.

σε ολα τα BMW μπορεις να βαλεις μεχρι 3 τιμονακια σε after market οποτε και ειναι το τελευταιο που σε απασχολει. :iconcool:
παρε και ενα αλλο τιμονι
Εικόνα
παντα της νεας 5αρας.
και αλλη φωτο
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από pik. και 11 Οκτ 2016, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#312057 Ναι, θα δώσω μια γκαρσονιέρα γεμάτη εικοσαευρα για να αγοράσω γερμανική πρημιουμιλα :svivhaha: και θα αρχίσω να ψάχνομαι με Tolias Racing επειδή το τιμόνι είναι ζεχνει κορεατιλα 90's. :sleep:
Άβαταρ μέλους
By pik.
g8777 έγραψε:Ναι, θα δώσω μια γκαρσονιέρα γεμάτη εικοσαευρα για να αγοράσω γερμανική πρημιουμιλα :svivhaha: και θα αρχίσω να ψάχνομαι με Tolias Racing επειδή το τιμόνι είναι ζεχνει κορεατιλα 90's. :sleep:

σου απαντησα ηδη :iconcool:
εβαλα φωτο απο άλλο τιμονακι. :metalo:
μπορεις μεσα στην παραγγελια να αλλαξεις τιμονι,οχι σαν εμενα που αλλαξα μετα απο 10 χρονια. :lol:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#312130 πριν την παρουσιαση...κατι βρηκαμε...

Εικόνα :inlove: :inlove:
Εικόνα :hmmm:
Εικόνα

το πισω μερος θελω να το δω καλυτερα....τα φωτα... :hmmm:
Εικόνα

ισως φταιει που ειναι η 540e.

πανεμορφη μπροστα και εσωτερικο.
Στα φωτα πισω δεν περιμενα κατι καλυτερο,ομορφα απλα,ως εκει.
αμερικανιζουν κ λιγο.
γενικα ομως σαφως πιο ΖΜΠΟΡΡ απο την F10 :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#312206 Απ' ότι φαίνεται διατηρείται η λογική σύνδεση μεταξύ 5 και 7 όπως και στις προηγούμενες γενιές.

Εικόνα
Εικόνα

Περισσότερο από όλες είχαν ξεφύγει -αναμενόμενα- τα μπανκλοσχέδια

Εικόνα

Εμένα μου αρέσει ολόκληρη εκτός από το τιμόνι... :vava:
Βάλτε ρε μαλάκες το τιμόνι της 7αρας αυτούσιο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#312212 πω στην πρωτη φωτογραφια με το "αλουμινενιο" διακοσμο μου θυμισε κατι κινεζικα hifi με αλουμινια, ουαω κουμπια, ουαω ηχεια. Οτι χειροτερο που θα μπορουσαν να διαρευσουν.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#312230 Η Ε60 παραμενει μια πανεμορφη και διαφορετικη 5αρα
η F10 ηταν και παραμενει ολιγον παχουλη και πολλοι ιδιοκτητες αγοραζαν το Τouring ως πιο κομψο! :ninja: :lipsealed:

σε σχεση με αυτες τις γενιες η G30 ετσι οπως την βλεπω ειναι μια απο τις πιο ομορφες των τελευταιων ετων οσον αφορα διαστασεις και αναλογιες,ενω εχει κατι απο την Ε39! :inlove:
ειδικα στο πισω μερος.

αυτο που βλεπω μεχρι τωρα μου αρεσει,πραγμα σπανιο για καινουριο αμαξι της ΒΜW πριν καν παρουσιαστει. :metalo:
προφανως αυτη ειναι μια ειδικη εκδοση,δεν νομιζω οι απλες εκδοσεις να ειναι ομοιες οσον αφορα τους προφυλακτηρες,και μια BMW αλλαζει πολυ αν αλλαξεις καποια πραγματακια.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#312493 Εγώ πάντως θυμάμαι όταν πρωτοβγήκε η Ε60 το 2003 και όσο κυκλοφορούσε να τρώει πολύ κράξιμο.Τώρα δεκατρία χρόνια μετά πως έφθασε να έχει τόσο πολλούς υποστηρικτές τι να πω. Η F 10 εμένα πάντως μου αρέσει και μου δίνει την αίσθηση μιας πιο μαζεμένης πεντάρας ειδικά σε σχέση με μια 4 series η οποία πλέον μου φαίνεται τεράστια για την κατηγορία της.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#312507 μας αρεσει η Ε60 γιατι ετσι κι αλλιως δεν προκειται να την αγορασουμε ποτε αφου δεν αξιζει πλεον. :lol:
Συμφωνω ομως οτι η F10 ειναι σαφως ανωτερη
Άβαταρ μέλους
By pik.
#312626 νεες φωτογραφιες
Εικόνα
Εικόνα

τι κουκλι που εισαι μικρουλι; :inlove:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους