- 08 Οκτ 2016, 23:32
Λοιπον και εγω με τον Κοτσοβολο ειχα το θεμα. Το προβλημα επισης ηταν οτι ημουν Πατρα, το πηρα απο το καταστημα της Πατρας και ο αντιπροσωπος/σερβις ηταν Αθηνα. Στην αρχη μου εδωσε τηλεφωνο επικοινωνιας με αυτους. Αυτοι ελεγαν οτι δεν ξερουμε τι μου λες, πρεπει να επικοινωνησει το καταστημα μαζι μας. Ξαναπηγα στο καταστημα και τους ειπα τι συμβαινει και τοτε επικοινωνησαν αυτοι με το σερβις. Καταληξαμε τελικα να το στειλω εγω με δικα μου εξοδα (τι καταληξαμε; απλα περασε το δικο τους) μιας και δεν εβγαινε ακρη. Το εστειλα τελη αυγουστου και το αλλαγμενο (ετσι ειπαν αυτοι, εγω δεν ειμαι σιγουρος) ηρθε 2 μηνες μετα. Μεσολαβησαν τλχ 5-6 τηλεφωνα απο μεριας μου στον αντιπροσωπο.
Σε αλλη περιπτωση στο πλυντηριο ρουχων που το ειχαμε παρει απο καταστημα της Πατρας και οχι καποια αλυσιδα μας ειπαν παλι να απευθυνθουμε στο σερβις. Το σερβις εκανε τον κινεζο για αλλαγη ενος ανταλλακτικου και ελεγε κατι του στυλ "να δουμε πως θα δουλευει, να δουμε το ενα, το αλλο" και στο τελος πηγε να πει οτι ειναι φυσιολογικο που το πλυντηριο εφευγε 3 μετρα οταν λειτουργουσε. Εκει ομως το ειχαμε παρει με 'γραμματια' (ναι ακομα παιζουν στην επαρχια αυτα) και οταν του ειπαμε του καταστηματαρχη οτι αν δεν λυθει το προβλημα δεν πληρωνουμε ξανα μια τοτε ενεργοποιηθηκε αυτος και λυθηκε το προβλημα ομορφα και ωραια.