Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
mirage έγραψε:
PeterPan έγραψε:
mirage έγραψε:
PeterPan έγραψε:
drdino έγραψε:Σε ποιό αεροδρόμιο;
Düsseldorf !

Κατά τα άλλα το τάμπλετ το πέρασαν με ταινία...

< >

What?

< >
δε σου έχει τύχει να σου ελέγξουν Η-Υ ή τάμπλετ με στικ/ταινία;

< >

Για τι πραγμα;

< >

Έλα ντέ! Κι εγώ είμαι περίεργος να δώ τι εννοεί.
Μήπως στο tablet έχει κρυμμένη μπόμπα;... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#309056 Και μενα μου το εχουν ψαξει το λαπτοπ, οχι με ταινια ομως. Με κατι σαν χνουδι.

Επισης με ρωτουσαν αν το εχω παει ποτε για επισκευη και κατι τετοια κουλα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#309057 Μαλλον λεω μαλλον αναφέρεται σε ελεγχο για εκρηκτικά αλλα τον έχασα

< >
Άβαταρ μέλους
By g47
bibendum έγραψε:
g47 έγραψε:Α μονο?
Καλο αυτο. Προσπαθω να βγαλω καρτα φιλαθλου on-line και θελει μια αποκρυπτογραφιση.

απολλωναρα; δεν πιστευω να πας με τον προμηθεα...

Στον Προμηθεα θα παω μονο οταν θα αλωσουμε το Τοφαλος. :x
Μονο μια ομαδα στη Πατρα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#309258 Νομίζω δειγματοληπτικά ελέγχουν κάποια πράγματα με κάτι όπως είναι η μπατονέτα με το βαμβάκι για τα αυτιά σε πιο μεγάλο. Το βάζουν σε μηχάνημα, υποθέτω φασματογράφο ή κάτι τέτοιο και κοιτάνε για ουσίες; εκρηκτικά; μικρόβια; Όταν τους ρώτησα δεν μου είπαν.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#309601 Ακριβώς. Επίσης, κάτι είχα ακούσει για το ότι ενδέχεται να σου ζητήσουν να το ανοίξεις, για ν' αποδείξεις ότι έχει μπαταρία και όχι εκρηκτικό. Γι' αυτό είχε βγει μια οδηγία οι συσκευές να είναι φορτισμένες...
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#310307 Το θυροτηλέφωνο στην πολυκατοικία μας βουϊζει και σκεφτόμαστε να το αλλάξουμε.Όμως ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν επειδή είναι μόλις 2 χρόνια που έχει μπει πως συνήθως πιάνει σκόνη στο μικρόφωνο και με ένα καθαρισμό με μια οδοντογλυφίδα σταματάει.Πράγματι το έκανα και σταμάτησε αλλά επανήλθε την επόμενη κιόλας ημέρα.Η επισκευή πάει 100+ .
Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#310568 Έχει αλλάξει κάτι σχετικά με τις εγγυήσεις στα προϊόντα?
Αν μου χαλάσει κάτι δεν το πάω εκεί που το αγόρασα?
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#310571 Πλεον κανουν τους κινεζους αρχικα, μετα τσακωνεσαι και ισως βρεις ακρη. Ισως να μην βρεις οχι.

Η γενικη σταση τους πλεον ειναι να επικοινωνεις με τους αντιπροσωπους η επισημο σερβις και να επιβαρυνθεις και την αποστολη του χαλασμενου.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#310589 Το θέμα είναι αν έχει αλλάξει κάτι στη νομοθεσία.
Η στάση διορθώνεται.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#310611 Όχι Νίκο. Δεν έχει αλλάξει κάτι.
Ο Ευρωπαικός κανόνας περί εγγύησεων λέει ότι ο πελάτης απευθύνεται στον έμπορο/πωλητή και όχι στον κατασκευαστή κλπ.
Εδώ ισχύει αυτό:
bibendum έγραψε:Η γενικη σταση τους πλεον ειναι να επικοινωνεις με τους αντιπροσωπους η επισημο σερβις και να επιβαρυνθεις και την αποστολη του χαλασμενου.

Για λόγους ταχύτερης εξυπηρέτησης. Για να μην γίνει υπηρεσιακά (που λέμε στο Δημόσιο) που θα είναι και κοστοβόρο και χρονοβόρο.
Πριν ένα μήνα περίπου μου έτυχε κάτι τέτοιο στον Κωτσόβολο. Μολις είδαν ότι δυσφορώ αφού με έστελναν στο κέντρο της πόλης στο μαγαζί του κατασκευαστή ... "μου έκαναν την χάρη" να αναλάβουν αυτοί την επικοινωνία, μεταφορά κλπ και ακόμα περιμένω τηλέφωνο να πάω να το πάρω ... :whistlink:

EDIT: http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#310629 Άρα από Δευτέρα πάλι Κωτσοβολο.
Σε περίπτωση καθυστέρησης θα δούμε πως θα πάει!
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#310650 Λοιπον και εγω με τον Κοτσοβολο ειχα το θεμα. Το προβλημα επισης ηταν οτι ημουν Πατρα, το πηρα απο το καταστημα της Πατρας και ο αντιπροσωπος/σερβις ηταν Αθηνα. Στην αρχη μου εδωσε τηλεφωνο επικοινωνιας με αυτους. Αυτοι ελεγαν οτι δεν ξερουμε τι μου λες, πρεπει να επικοινωνησει το καταστημα μαζι μας. Ξαναπηγα στο καταστημα και τους ειπα τι συμβαινει και τοτε επικοινωνησαν αυτοι με το σερβις. Καταληξαμε τελικα να το στειλω εγω με δικα μου εξοδα (τι καταληξαμε; απλα περασε το δικο τους) μιας και δεν εβγαινε ακρη. Το εστειλα τελη αυγουστου και το αλλαγμενο (ετσι ειπαν αυτοι, εγω δεν ειμαι σιγουρος) ηρθε 2 μηνες μετα. Μεσολαβησαν τλχ 5-6 τηλεφωνα απο μεριας μου στον αντιπροσωπο.

Σε αλλη περιπτωση στο πλυντηριο ρουχων που το ειχαμε παρει απο καταστημα της Πατρας και οχι καποια αλυσιδα μας ειπαν παλι να απευθυνθουμε στο σερβις. Το σερβις εκανε τον κινεζο για αλλαγη ενος ανταλλακτικου και ελεγε κατι του στυλ "να δουμε πως θα δουλευει, να δουμε το ενα, το αλλο" και στο τελος πηγε να πει οτι ειναι φυσιολογικο που το πλυντηριο εφευγε 3 μετρα οταν λειτουργουσε. Εκει ομως το ειχαμε παρει με 'γραμματια' (ναι ακομα παιζουν στην επαρχια αυτα) και οταν του ειπαμε του καταστηματαρχη οτι αν δεν λυθει το προβλημα δεν πληρωνουμε ξανα μια τοτε ενεργοποιηθηκε αυτος και λυθηκε το προβλημα ομορφα και ωραια.