Τις προδιαγραφες τυπου VW 507 κτλ τις καταλαβαινεις και μονος ετσι?
Τις προδιαγραφες τυπου VW 507 κτλ τις καταλαβαινεις και μονος ετσι?
g8777 έγραψε:Μια χαρα λαδακι για την τιμη τους αυτο στα Lidl.![]()
Τσιμπησα ενα 5λιτρο για συμπληρωμα προχτες, θα παρω και αλλο αυριο γιατι μου τελειωνει.
dimik έγραψε:g8777 έγραψε:Μια χαρα λαδακι για την τιμη τους αυτο στα Lidl.![]()
Τσιμπησα ενα 5λιτρο για συμπληρωμα προχτες, θα παρω και αλλο αυριο γιατι μου τελειωνει.
Τσιμπάει λαδακι το Suzuki;
< >
alexandros.K έγραψε:Τι λιπαντικο (με τι χαρακτηριστικα) σου ζηταει ο κατασκευαστης ?
belgarion έγραψε:dimik έγραψε:g8777 έγραψε:Μια χαρα λαδακι για την τιμη τους αυτο στα Lidl.![]()
< >
Προφανώς μιλάει για το Πόλο
belgarion έγραψε:dimik έγραψε:g8777 έγραψε:Μια χαρα λαδακι για την τιμη τους αυτο στα Lidl.![]()
< >
g8777 έγραψε:belgarion έγραψε:dimik έγραψε:g8777 έγραψε:Μια χαρα λαδακι για την τιμη τους αυτο στα Lidl.![]()
< >
Αυτό.
Orestis.D έγραψε:Εχει δοκιμασει κανεις να μου πει διαφορες μεταξυ των Mobil 1 0w-40, Castrol Edge 0w-40, και Castrol Edge 5w-40 ? Ποια του αρεσαν περισσοτερο, παρατηρησεις κλπ?
Καλά, είσαι σοβαρός; Τι διαφορές περιμένεις να καταλάβεις από δοκιμή; Καλά είναι και τα τρία όποιο σε βολεύει βάλε. Τώρα αν μένεις σε πολύ κρύο μέρος και κάνεις μικρές διαδρομές καλύτερα να προτιμήσεις τα 0 αντί του 5.Kon5 έγραψε: Με 5-30 διανυκτευρεύω σε χιονοδρομικά χωρίς κανένα θέμα
Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον R[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]