Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#308602 To LL ειναι λιιιγο πιο λεπτορευστο σε σχεση με το C3
Τις προδιαγραφες τυπου VW 507 κτλ τις καταλαβαινεις και μονος ετσι?
Άβαταρ μέλους
By dimik
g8777 έγραψε:Μια χαρα λαδακι για την τιμη τους αυτο στα Lidl. :)

Τσιμπησα ενα 5λιτρο για συμπληρωμα προχτες, θα παρω και αλλο αυριο γιατι μου τελειωνει. :ninja:

Τσιμπάει λαδακι το Suzuki;

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
dimik έγραψε:

Τσιμπησα ενα 5λιτρο για συμπληρωμα προχτες, θα παρω και αλλο αυριο γιατι μου τελειωνει. :ninja:

< >

Προφανώς μιλάει για το Πόλο
Άβαταρ μέλους
By Dodger
alexandros.K έγραψε:Τι λιπαντικο (με τι χαρακτηριστικα) σου ζηταει ο κατασκευαστης ?

5W-30
Διαβάζοντας το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου προτείνει μόνο λάδια πιστοποιημένα κατά ΑΡΙ και να ικανοποιούν τα απαιτούμενα πρότυπα Daimler Chrysler Material MS-6395.Για ευρωπαϊκές χώρες που χρησιμοποιούν λιπαντικά τύπου ACEA,να τηρούν τις προδιαγραφές ΑCEA A1/B1,A3/B4 η Α3/Β3 και MB 229.31/MB 229.51
Άβαταρ μέλους
By g8777
belgarion έγραψε:
dimik έγραψε:

< >

Αυτό. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By dimik
belgarion έγραψε:
dimik έγραψε:

< >

g8777 έγραψε:
belgarion έγραψε:
dimik έγραψε:

< >

Αυτό. :s_thumbsup

Δεν βάζει emoticons το tapatalk :thumbsdown: , ρητορικό ήταν το ερώτημα :ninja: :ninja: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#308961 Τα πόλο ανέκαθεν απλά συμπληρώνουν και δεν αλλάζουν λάδια. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Orestis.D έγραψε:Εχει δοκιμασει κανεις να μου πει διαφορες μεταξυ των Mobil 1 0w-40, Castrol Edge 0w-40, και Castrol Edge 5w-40 ? Ποια του αρεσαν περισσοτερο, παρατηρησεις κλπ?
:lol: Καλά, είσαι σοβαρός; Τι διαφορές περιμένεις να καταλάβεις από δοκιμή; Καλά είναι και τα τρία όποιο σε βολεύει βάλε. Τώρα αν μένεις σε πολύ κρύο μέρος και κάνεις μικρές διαδρομές καλύτερα να προτιμήσεις τα 0 αντί του 5.

@panos****
Θα έλεγα να βάζεις 5-40 όλο το χρόνο αλλά μετά από 1-2 φορές να δοκιμάσεις και 5-30 που είναι και το συνιστώμενο. Ανάλογα βέβαια και με χρήση χλμ κλπ που δεν έχεις αναφέρει.
Εγώ όταν το πήρα με 70Κ χλμ του έβαζαν 10-40, του έβαλα 5-40 1-2 φορές και μετά 0-5/30 για τα επόμενα 100+κ χλμ χωρίς πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
#310219 Τελικά προτίμησα τα δοκιμασμένα Mobil super 3000 5w-40 που αρέσουν στο μοτέρακι μου από παλαιότερες εντυπώσεις. Θα κάνω κάποιες καθημερινές διαδρομές ασυνήθιστα πρωινές ώρες για μένα, με το αντίστοιχο χειμερινό κρύο, αλλά δε νομίζω να χρειαζόταν να πάω στα 0w. Αθήνα μένω, πόσες μέρες να χει κάτω από 5 βαθμούς το πρωί? Συνήθως κάνω καλό και προσεκτικό ζεσταμα άρα δε θα υπάρχει θέμα. Μένει τώρα να δω διαφορές στο αυτί σε σχέση με τα elf που δοκίμασα πέρυσι. Από ο,τι θυμάμαι θα ναι λίγο καλύτερα και στο βάθος χρόνου.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#310405 Φυσικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Με 5-30 διανυκτευρεύω σε χιονοδρομικά χωρίς κανένα θέμα, με την έννοια ότι δεν ακούω τον κινητήρα ''παράξενα΄΄ τα πρώτα δευτερόλεπτα λειτουργίας.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Kon5 έγραψε: Με 5-30 διανυκτευρεύω σε χιονοδρομικά χωρίς κανένα θέμα

Εξακολουθείς με τα ASL ή το γύρισες στα ESP?