Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
St.Devote έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Για τους μουσικόφιλους...

http://www.hbo.com/foo-fighters-sonic-highways#/

Το trailer είναι καταπληκτικό ... κατέβασα τα 2 πρώτα επεισόδια ( το 3ο βγαίνει στις 31/10 ) και στα τορρενταδικά βρήκα και link για αγγλικούς υπότιτλους.

Το mixtape του Dave Grohl για το BBC το 2007 ήταν από τις σοκ μουσικές εμπειρίες που μου έχουν τύχει ...

Εγώ πάντως σε υπερευχαριστώ ...

Το δεύτερο επεισόδιο με την Washington δεν μου άρεσε όσο το πρώτο, κυρίως λόγω του είδους της μουσικής ιστορίας της περιοχής. Προφανώς μπήκε στο κόλπο σαν γεννέτηρα του Grohl. Γενικά πάντως σαν concept και εκτέλεση είναι φοβερή δουλειά, στο επίπεδο του Sound City. Δύσκολα υπάρχει άλλος σαν το Grohl στη μουσική βιομηχανία αυτή τη στιγμή που να μπορεί να βρει funds για κάτι τόσο αντιεμπορικό.

Δεν έχω δει αν θα παίξει το Seattle (κατά 99% πιστεύω θα παίξει) αλλά εκεί θα γίνει του κουτρούλη ο γάμος από guest παρουσίες!!
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#30611 Το Gotham μου δίνει την αίσθηση οτι θα με κάνει να το βαρεθώ αργά ή γρήγορα, δεν ξέρω γιατί ...

Τελείωσα πρώτη season White Collars και εκεί που πήγαινα να βαρεθώ με κράτησε το τελευταίο επεισόδιο. Να μπώ στην διαδικασία να ξεκινήσω την 2η ή δεν αξίζει ;

Τα τελευταία 2 Blacklist ήταν meh ... αλλά φαίνεται οτι απ'το επόμενο θα αποκτήσει νόημα και πάλι.
Άβαταρ μέλους
By Funis
#30856 Το scandal συνεχίζει να τα σπάει, αν και η ιστορία σταματησε να είναι πλεον τοσο αληθοφανής όσο στις πρωτες χρονιές. Λογικο, αν θες να γεμίσεις τις σεζον αρχιζεις τις υπερβολές.

Το criminal minds το χει κουρασει λιγακι.. :thumbsdown:

Το tyrant είναι ενδιαφερον. Το homeland το βλεπω απλα για να δω που το πανε... καλογυρισμενο βεβαια οπως πάντα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#30876 Έχω βάλει στο τσουκάλι να γίνεται το Sons of anarchy.

Λέγει;
Άβαταρ μέλους
By elteo
EDDIE_147 έγραψε:Έχω βάλει στο τσουκάλι να γίνεται το Sons of anarchy.

Λέγει;

Στην φετινή τελευταία σεζόν δεν μου αρέσει καθόλου. Το κούρασαν.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#31041 Τελος το Boardwalk empire :( Το Homeland χωρις Μπροντυ και τη Psycho-Ξανθια, δεν λεει και το βλεπω μονο και μονο για να δω που θα το πανε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Wagner669 έγραψε:Τελος το Boardwalk empire :(.

Ηθελα να μαζευτουν επεισοδεια και το ξεκινησα χθες.Πραγματικα, πιστευω οτι δεν βρηκε την αναγνωριση που του αξιζε. Τοσο καλογυρισμενο (ΗΒΟ,Σκορτσεζε εγγυηση) με εξαιρετικες ερμηνειες και πλοκη που δεν σε εκανε να βαρεθεις σε καμια απο τις 4 σαιζον που χω δει ως τωρα.Must see.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
g8777 έγραψε:
Wagner669 έγραψε:Τελος το Boardwalk empire :(.

Ηθελα να μαζευτουν επεισοδεια και το ξεκινησα χθες.Πραγματικα, πιστευω οτι δεν βρηκε την αναγνωριση που του αξιζε. Τοσο καλογυρισμενο (ΗΒΟ,Σκορτσεζε εγγυηση) με εξαιρετικες ερμηνειες και πλοκη που δεν σε εκανε να βαρεθεις σε καμια απο τις 4 σαιζον που χω δει ως τωρα.Must see.

Ηταν απλα.... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!
Άβαταρ μέλους
By bill33
Funis έγραψε:
Το criminal minds το χει κουρασει λιγακι.. :thumbsdown:

Η νέα πράκτορας σαν το τρώει όλο το φαΐ της!!!Και των υπόλοιπων πρακτόρων :lol: :lol: