belgarion έγραψε:70 για 4 λίτρα λαδι Castrol Magnatec 10w40 και 5 λίτρα παραφλου και 40 ευρώ εργασία.
< >
Πόσο έκανε το λάδι και το παραφλού; 25 άντε 30 κάνει το magnatec και άλλα 15 το πολύ το παραφλού. 50-55€ είναι οκ αλλά 70;
belgarion έγραψε:70 για 4 λίτρα λαδι Castrol Magnatec 10w40 και 5 λίτρα παραφλου και 40 ευρώ εργασία.
< >
panos2171 έγραψε:belgarion έγραψε:70 για 4 λίτρα λαδι Castrol Magnatec 10w40 και 5 λίτρα παραφλου και 40 ευρώ εργασία.
< >
Πόσο έκανε το λάδι και το παραφλού; 25 άντε 30 κάνει το magnatec και άλλα 15 το πολύ το παραφλού. 50-55€ είναι οκ αλλά 70;
free image upload
δεν είχα καθόλου χρόνο, αλλά μην βαράτε, το προηγούμενο σέρβις είχε γίνει στα 18Κ χλμ)...
Πόσο μαλάκες πια;;; Μία βέργα ρε γαμώτο!
Τεσπα, επειδή βιαζόμουν κιόλας, το πήρα και θα κοιτάω τη στάθμη, αν πέσει (πιθανώς να πέσει ένα κλικ) πάω και μου συμπληρώνει, δικός μου άνθρωπος είναι. Προς το παρόν η "ηλέκτρονική βέργα" είναι ΟΚ, θα δούμε πως θα πάει.
Μια χαρά. 
Αν θυμάμαι καλά στα γαλλικά τ' άλλαζα κάθε 60Κ (για τη Νίτσα είμαι σίγουρος, για το 206 δεν παίρνω και όρκο...)

) και δεν με απέτρεψε κανείς. Δες λίγο το σχετικό thread... Καλύπτει το ll-04 της πενβέ, μου ήταν απείρως πιο εύκολο πρακτικά και δεν νομίζω ότι είναι και κακό λαδάκι...
Γι' αυτό και είπα ότι θα παρατηρώ τη στάθμη και θα δω αν πέσει.
Πάντως, με κάρτερ 4,25 λίτρων και κατάποση ενός 4λιτρου δεν νομίζω να πέσει ιδιαίτερα...

markvag έγραψε:Αλλάχθηκαν λάδια (μπήκαν 4 λίτρα ΕΚΟ Megatron Platinum 05w-30),....
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]