- 17 Σεπ 2016, 22:22
Giuseppe Busso έγραψε:Προφανώς και όποιος έχει εμπειρία από πίστα, θα έχει χοντρικά ένα μπούσουλα για μείωση πίεσης.
Είσαι σίγουρος ότι πριν γραφτεί το άρθρο, δεν είχαν κάνει ήδη δοκιμές;
Γιατί η ανάλυση τους δεν γίνεται μέσα σε 30 λεπτά. Θέλει μέρες και πολύ δουλειά.
Ποια λάστιχα μαγούλιασε ρε .; Αυτά με 35% πλαϊνό του 235 πέλματος;
Μην γράφεις χαζομάρες ρε. Ξεκόλλα.
Άσε να ξέρω κάτι παραπάνω, όπως υπάρχουν άνθρωποι που σαφώς ξέρουν πολλά παραπάνω από μένα και ούτω καθεξής.
Δεν ειπα εγω οτι ξερω παραπανω απο εσενα, ουτε οτι εχω το αλαθητο...
Τα τζιμανια ειπαν οτι μπηκαν με το καλημερα με 28psi παντου , αντι 41-38 εμπρος πισω που προτεινει ο κατασκευαστης. Το λαστιχο φυσικα και μαγουλιαζει -εστω και ελαχιστα, δεν το βλεπεις- ακομα και με 35 προφιλ, μπορει να μην το βλεπεις πχ οτι παει να...ξεζανταρει, αλλα η χαμηλοτερη απο την προβλεπομενη πιεση για πιστα, φθειρει αμεσα την ελαστικη δομη των πλαινων, κατι που οδηγει συντομοτερα σε φαινομενα υποστροφης.
Giuseppe Busso έγραψε:Αυτοί της Vorshlag ούτε παπάτζες μου φάνηκαν, ούτε ατεκμηρίωτες ασυναρτησίες γράφουν.
Εσύ πήρες κάνα FRS και το έκανες βίδες μήπως; Προς τι η τόση σιγουριά;
Και όσο για τον Ειδικό Τύπο, είσαι 40 χρονών άνθρωπος, περιμένεις κάποιο περιοδικό να κάνει ανάλυση τύπου Vorshlag;
Δηλαδη οταν βλεπεις φωτο και υπερ-αναλυση με λυμμενες αναρτησεις και ζυγιση τροχων, -xωρις κανενος ειδους συγκριση ομως με κατι αλλο, μονο στους τροχους , συγκρινοντας τους στανταρ του RS με τους εξτρα σφυρηλατους του EVO- και μετα ο αλλος λεει οτι δεν μπορουσε να απενεργοποιησει το ESP, εσυ τους παιρνεις στα σοβαρα? Εντελως τυχαια δε, διαπιστωνεις πουλανε after-market προιοντα...Δεν ειναι δημοσιογραφοι-δοκιμαστες, ουτε αναγνωρισμενοι οδηγοι αγωνων...
Για να μην πουμε για το ιδιο το Video που ανεβασαν οπου δεν θελει και ιδιαιτερη αντιληψη για να διαπιστωσει κανεις οτι οδηγουν με λαθος τροπο στην πιστα. 'Η που κανει ο αλλος συνεχως χρηση LFB, οταν η επισημη ford αναφερει οτι υπαρχει αισθητηρας που απεμπλεκει την RDU οταν διαγνωσει LFB, κατι που απ' οτι διαβασα ισχυει ΚΑΙ για τα EVOX, ας με διορθωσει ο nass αν κανω λαθος...
Τρομερη η αναλυση της Vorshlag, το ειπα απο την αρχη, με πηγε ΑΙΜΑ! Εμεινα στην τουαλετα για κανα 15λεπτο...
Giuseppe Busso έγραψε:Αφενός όλα τα παρόμοια άρθρα, όχι αποκλειστικά για το FRS, γράφουν όμορφα λογάκια, για παράδειγμα διάβασε review για το Honda Type R και διάβασε τι έγραψα εγώ, που ούτε τα παίρνω, ούτε έχω όφελος.
Και αφετέρου το επίπεδο των αναγνωστών είναι χαμηλό. Ακόμη και εσύ που είσαι ένας χρήστης πολύ πάνω από τον ΜΟ καθημερινών οδηγών, δεν παύει να σου είναι Γραμμική Β μια ανάλυση τύπου Vorshlag γιατί δεν είσαι μυημένος για ανάγνωση τέτοιου επιπέδου, ώστε να κατανοείς στο 100% ό,τι διαβάζεις.
Για αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να διαβάσεις σε ΕΤ κάτι χτυπητά μεμπτό.
Για παράδειγμα το R&D του Χόϊδα, δεν υπάρχει πια και έγραφε αριστουργήματα μπροστά στις pipes του σημερινού ΕΤ.
Το επιπεδο τεχνογνωσιας, αναλυσης και σημειο αναφορων του Xoιδα απεναντι την Vorshlag, εχει οση σχεση μπορει να εχει η Porsche με τα Yugo...
Giuseppe Busso έγραψε:., άνοιξε τα μάτια σου. Έχεις λάθος αντίληψη των πραγμάτων. Εγώ στα λέω φιλικά. Απέναντι σου δεν είμαι ούτε τρολάκι, ούτε κάνω χαβαλέ για να γεμίζει σελίδες το τόπικ.
Oρθανοιχτα τα εχω, απλως διαφωνουμε...

Αν εχω λαθος, οκ να το δεχτω, με επιχειρηματολογια ομως, καποιο παραδειγμα, κατι επισημο που να κανει συγκεκριμενη αναφορα πανω σε αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ που υπαρχει η αντιθετη αποψη...