Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#298808 Εμετουλης

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#298815 Δεν ξέρω αν είναι μανία των Σκοτσέζων μόνο ή όλων στο νησί οι μεγάλες ζάντες, πάντως είναι ψηλά στις προτεραιότητες τους. Το αμαξάκι δεν είναι άσχημο όμως (η ζάντα ούτε σ' εμένα αρέσει).

< >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
panos2171 έγραψε:Η Κομοτηνή έχει βυσσινί.

Χθες και σήμερα προς και από Έβρο πέτυχα Maserati Quatroporte 2ης γενιάς, Mustung τελευταίας γενιάς και Rolls Royce Phantom όλα στο άλλο ρεύμα. :s_mad

1μιση χρονο πριν αποφασισαν να το γυρισουν το λευκό στην Κομοτηνή. Λενε οτι εκαναν επειδη ειναι ασφαλέστερο και πιο οικονομικο (καθ'οτι οταν αγοραζουν το αυτοκινητο δε χρειαζεται να το βαψουν βυσσινι).

.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#299749 λευκά ταξί έχει και το Ρέθυμνο.

ενώ στα Χανιά κυκλοφορούν άφθονα αμερικάνικα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών από αμερικάνους της βάσης με ελληνικές πινακίδες

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
Scotch έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι μανία των Σκοτσέζων μόνο ή όλων στο νησί οι μεγάλες ζάντες, πάντως είναι ψηλά στις προτεραιότητες τους. Το αμαξάκι δεν είναι άσχημο όμως (η ζάντα ούτε σ' εμένα αρέσει).

< >

Συνολικά εμετουλης. Από τα πλέον αδιάφορα αμάξια.

< >
Άβαταρ μέλους
By alexm
#300269 Μια τετοια lamborghini espada Εικόνα μεσα στη βιπε Σινδου. Δυστυχως δεν μπορουσα να βγαλω φωτογραφιες διοτι οδηγουσα

.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#300290 Για εκεινη τη τετραδα απεναντι που σκοτωνει δε λες κουβεντα;
Άβαταρ μέλους
By alexm
#300292 Αυτη τη φωτο την βρηκα στο google. Οπως γραφω δεν μπορεσα να τραβηξω φωτογραφια διοτι οδηγουσα

.
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#302139 Να της πεις απλα οταν βγαζει φωτογραφια ενα αντικειμενο, το αντικειμενο πρεπει να ειναι μεσα στο καδρο κι οχι απεξω :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Billopoulos έγραψε:Να της πεις απλα οταν βγαζει φωτογραφια ενα αντικειμενο, το αντικειμενο πρεπει να ειναι μεσα στο καδρο κι οχι απεξω :lol:

Και χάρη μου κάνει που βγάζει αυτοκίνητα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#302215 ρε μλκ, προχθες δεν ειπες οτι εφυγε η γυναικα;

απο πισω ετρεξες κατευθειαν;;