Οι τοίχοι του γραφείο σου είναι γεμάτοι με τέτοια και κάθεσαι όλη μέρα μερικά εκατοστά από αυτά.
Οι τοίχοι του γραφείο σου είναι γεμάτοι με τέτοια και κάθεσαι όλη μέρα μερικά εκατοστά από αυτά.
Scotch έγραψε:Πόσο σοβαρό θεωρούμε να υπάρχει αυτή η κολόνα της ΔΕΗ ακριβώς έξω από το γραφείο που περνάμε όλη την ημέρα;
Καθόλου, λίγο, πολύ...;
< >

Scotch έγραψε:100% βέβαιο; Αν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, δεν είναι αργά να κοιτάξω για κάτι άλλο.
< >
Scotch έγραψε:Λιγότερο από μέτρο. Πόση ώρα να θέλει ένας αίλουρας να ανέβει; Είναι και σε κεντρικό σημείο, φαντάζομαι δε θα είναι τόσο εύκολο. Το σκέφτηκα κι εγώ πάντως και το ανέφερα στον ιδιοκτήτη, αλλά τι να πει κι αυτός.
< >
Scotch έγραψε:Θα τον θεωρούσες σοβαρό λόγο απόρριψης; Και να μπουν πάντως δε θα βρουν κάτι αξίας (που να μεταφέρεται και σχετικά εύκολα). Είναι 2ος όροφος btw.
< >
sknipper έγραψε:Στο πνεύμα του corsair πρόσεξε γιατί το μεταλλικό κάγκελο της πολυκατοικίας που φαίνεται στην φωτό λειτουργεί και σαν κεραία / φίλτρο / ανακλαστήρας και τελικά θα τρώς όλη την ραδιενέργεια.
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]