Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
QsisVTS έγραψε:Νικο η προσωπική επικοινωνία του ενήλικα είναι διαφορετικό θέμα από ενός παιδιού, αλλά ακόμα και στη δουλειά σου έχεις περιορισμούς που κατανοείς συνήθως μόνος σου

Καλα στην δουλεια μου δεν εχω κανενα περιορισμο επικοινωνιας, :yahoo: αλλα σε καταλαβαινω. :lol:

Το θεμα ειναι αν ενα παιδι 7-13 ετων μπορει να τους καταλαβει, τους περιορισμους, οπως και αν θα ενδιαφερθουν οι γονεις να τους επιβαλλουν.
Βλεπω τον γιο μου με το ταμπλετ, χανει την αισθηση του χρονου. Του λεω μιση ωρα μπορεις να παιξεις και οταν του πω τελος χρονου, ζηταει κι' αλλο !!
Αν τον αφησω μια ωρα, το εκανα στις διακοπες για δοκιμη, παλι τα ιδια!

Τα παιδια θελουν μετρο και ορια! Για τα παντα! Αν δεν το κανεις την πατησες.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
pro έγραψε:Δεν περιμένω τίποτα, απλα δεν βλέπω το νόημα της απαγορευσης καταναλωσης τσιπς στο σχολειο.

Γιατι δεν προσφερουν τιποτα απολυτως στο παιδι εκτος απο αλατι και μπολικα Ε.

Ενα φρουτο, ενα τοστ ψημενο, μια σπιτικη μπαρα δημητριακων ειναι 100 φορες καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#301694 Έχετε βαρέσει ταβάνι όλοι σας. Πόσοι από σας ρε άνετοι έχετε ανοιχτό κινητό ή το έχετε μαζί σας όταν σας μιλάει ο προϊστάμενος/αφεντικό/πελάτης που θα σκάσει το χοντρό πακέτο; Μήπως κανένας; Μήπως όταν είστε αφεντικά και θέλετε να πείτε 5-10 πράματα στους υφισταμένους αφήνετε ελεύθερα τα κινητά για να δίνουν τα κουδουνίσματα έναν χαρούμενο τόνο στη συζήτηση; Γιατί και στην τάξη αυτό γίνεται. Κάποιος θέσει ανώτερος μιλάει ή δίνει οδηγίες και κάποιοι άλλοι που η ΜΟΝΑΔΙΚΗ τους δουλειά είναι να τον ακούνε και να τον υπακούνε, πρέπει να έχουν 100% προσήλωση. Τώρα εσείς τραγουδάτε ότι θέλετε.

Μπόνους γέλιο: Αν τα κινητά απαγορεύονταν και ο Φίλης τα επέτρεπε, τότε οι ίδιοι (μα εντελώς οι ίδιοι) θα κράζανε το Φίλη που κάνει την τάξη καφενέ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#301697 εμένα μου προκαλεί μπόνους γέλιο κάθε φορά που βλέπω γονιό να καμαρώνει επειδή το παιδί μπορεί να χειριστεί tablet λες και έκανε τον επόμενο jobbs :lol:

επίσης έχω πέσει και σε περίπτωση να περιγράφει μητέρα ότι το 4χρονο παιδί της (που προφανώς δε ξέρει καν να διαβάζει) θέλει βοήθεια να ανοίξει το ps4 να περιηγηθεί στο μενού μέχρι να βάλει κάποιο lego να παίζει και μόλις φεύγει να γυρνάει η άλλη και να λέει "μα καλά χαζό είναι το παιδί της, άκου εκεί δε μπορεί να ανοίξει το πλεστεσιον"
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Corto Maltese έγραψε:Κάποιος θέσει ανώτερος μιλάει ή δίνει οδηγίες και κάποιοι άλλοι που η ΜΟΝΑΔΙΚΗ τους δουλειά είναι να τον ακούνε και να τον υπακούνε, πρέπει να έχουν 100% προσήλωση. Τώρα εσείς τραγουδάτε ότι θέλετε.

Κάπου εδώ μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι μιλάμε για στρατόπεδο συγκέντρωσης!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#301702 ρε Νίκο τώρα θα τρελαθούμε; :lol: στο σχολείο έκανες ό,τι γούσταρες δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#301711 Γενικά δεν ήμουν το καλύτερο παράδειγμα, μπορώ όμως να σου πω πως είχα κινητό από το γυμνάσιο αλλά ακόμα και στη σχολή δεν είχε ακουστεί ποτέ σε ώρα μαθήματος.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#301714 Οποτε δεν διαφωνεις καπου με οσα ( ατσαλα; οκ) ειπε ο Corto.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
NickTG έγραψε:Γενικά δεν ήμουν το καλύτερο παράδειγμα, μπορώ όμως να σου πω πως είχα κινητό από το γυμνάσιο αλλά ακόμα και στη σχολή δεν είχε ακουστεί ποτέ σε ώρα μαθήματος.

ωραία ελα στο σήμερα και φαντάσου να έχεις και κινητό, αλλά να είσαι στο ιντερνετ :roll:

επίσης κάτι viber και σία κάνουν μεγάλες καταστροφές στο θέμα εκπαίδευση, δηλαδή παρατηρώντας διαχρονικά το ζήτημα της αντιγραφής έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με το παρελθόν. πχ τώρα κάνουν ένα gpoup chat και οργιάζουν live (καλά αυτό πιο πολύ σε αμφιθέατρα, αλλά και σε τάξη δε θα μου φαινόταν παρατραβηγμένο) η πάσα κόλλας και χαρτακίων είναι πασέ
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
NickTG έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Κάποιος θέσει ανώτερος μιλάει ή δίνει οδηγίες και κάποιοι άλλοι που η ΜΟΝΑΔΙΚΗ τους δουλειά είναι να τον ακούνε και να τον υπακούνε, πρέπει να έχουν 100% προσήλωση. Τώρα εσείς τραγουδάτε ότι θέλετε.

Κάπου εδώ μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι μιλάμε για στρατόπεδο συγκέντρωσης!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By gianik
KiloMeater έγραψε:Μου θυμίζει τη γιαγιά μου το 90 που έπαιζα video games στον amstrad και με ξορκιζε να μην παίζω γιατί θα με βλάψουν...

Στο σχολείο των παιδιών μου παίρνουνε ατομικό ipad στην πρώτη, στην τέταρτη αναγκαστικά αγοράζεις MacBook , τα μαθήματα γίνονται πάνω σε αυτά....
Τι απαγόρευση λέμε τώρα...

Και αν δεν εχεις τα λεφτα να παρεις mac?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#301757 Δε θα μπορούν να πάνε τα παιδιά σου στο σχολείο του kilometer in the first place

Γιατί και να πάνε με κάποιο τρόπο και να μην υπήρχε το θέμα των μακ, τα παιδιά θα ένιωθαν έτσι κι αλλιώς μειονεκτικά εκεί μέσα αφού δε θα είχαν τα ρούχα/παιχνιδια/ζωη των συμμαθητών τους

Αυτά φαίνονται πολύ έντονα σε μικρές ηλικίες
Άβαταρ μέλους
By gianik
#301758 Συμφωνω , απλα ο Kilo το αναφερει λες κ ειναι πολυ συνηθες να εχεις στην Α δημοτικου ipad και μετα Macbook.....να ειμαστε κ λιγο προσγειωμενοι θα προτεινα (ειλικρινα το γραφω χωρις κακία..)
Άβαταρ μέλους
By dimik
#301761 Aυτό που καταλαβαίνω ότι θέλει να πει ο Kilomeater είναι ότι μεταξύ του ιδιωτικού σχολείου με τα παιδιά των διπλωματών στην Αυστρία που έχουν σαν βασικά εργαλεία μάθησης τις φορητές συσκευές μέχρι την ελληνική απαγόρευση υπάρχει τεράστια διαφορά αντίληψης στο πως πρέπει να αντιμετωπίζεται η τεχνολογία στην εκπαίδευση.