QsisVTS έγραψε:Νικο η προσωπική επικοινωνία του ενήλικα είναι διαφορετικό θέμα από ενός παιδιού, αλλά ακόμα και στη δουλειά σου έχεις περιορισμούς που κατανοείς συνήθως μόνος σου
Καλα στην δουλεια μου δεν εχω κανενα περιορισμο επικοινωνιας,
αλλα σε καταλαβαινω.
Το θεμα ειναι αν ενα παιδι 7-13 ετων μπορει να τους καταλαβει, τους περιορισμους, οπως και αν θα ενδιαφερθουν οι γονεις να τους επιβαλλουν.
Βλεπω τον γιο μου με το ταμπλετ, χανει την αισθηση του χρονου. Του λεω μιση ωρα μπορεις να παιξεις και οταν του πω τελος χρονου, ζηταει κι' αλλο !!
Αν τον αφησω μια ωρα, το εκανα στις διακοπες για δοκιμη, παλι τα ιδια!
Τα παιδια θελουν μετρο και ορια! Για τα παντα! Αν δεν το κανεις την πατησες.
Fiat Panda 7,6l/100km
pro έγραψε:Δεν περιμένω τίποτα, απλα δεν βλέπω το νόημα της απαγορευσης καταναλωσης τσιπς στο σχολειο.
Γιατι δεν προσφερουν τιποτα απολυτως στο παιδι εκτος απο αλατι και μπολικα Ε.
Ενα φρουτο, ενα τοστ ψημενο, μια σπιτικη μπαρα δημητριακων ειναι 100 φορες καλυτερα.
Fiat Panda 7,6l/100km
Μπόνους γέλιο: Αν τα κινητά απαγορεύονταν και ο Φίλης τα επέτρεπε, τότε οι ίδιοι (μα εντελώς οι ίδιοι) θα κράζανε το Φίλη που κάνει την τάξη καφενέ.
επίσης έχω πέσει και σε περίπτωση να περιγράφει μητέρα ότι το 4χρονο παιδί της (που προφανώς δε ξέρει καν να διαβάζει) θέλει βοήθεια να ανοίξει το ps4 να περιηγηθεί στο μενού μέχρι να βάλει κάποιο lego να παίζει και μόλις φεύγει να γυρνάει η άλλη και να λέει "μα καλά χαζό είναι το παιδί της, άκου εκεί δε μπορεί να ανοίξει το πλεστεσιον"
Corto Maltese έγραψε:Κάποιος θέσει ανώτερος μιλάει ή δίνει οδηγίες και κάποιοι άλλοι που η ΜΟΝΑΔΙΚΗ τους δουλειά είναι να τον ακούνε και να τον υπακούνε, πρέπει να έχουν 100% προσήλωση. Τώρα εσείς τραγουδάτε ότι θέλετε.
Κάπου εδώ μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι μιλάμε για στρατόπεδο συγκέντρωσης!
στο σχολείο έκανες ό,τι γούσταρες δηλαδή;
NickTG έγραψε:Γενικά δεν ήμουν το καλύτερο παράδειγμα, μπορώ όμως να σου πω πως είχα κινητό από το γυμνάσιο αλλά ακόμα και στη σχολή δεν είχε ακουστεί ποτέ σε ώρα μαθήματος.
ωραία ελα στο σήμερα και φαντάσου να έχεις και κινητό, αλλά να είσαι στο ιντερνετ
επίσης κάτι viber και σία κάνουν μεγάλες καταστροφές στο θέμα εκπαίδευση, δηλαδή παρατηρώντας διαχρονικά το ζήτημα της αντιγραφής έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με το παρελθόν. πχ τώρα κάνουν ένα gpoup chat και οργιάζουν live (καλά αυτό πιο πολύ σε αμφιθέατρα, αλλά και σε τάξη δε θα μου φαινόταν παρατραβηγμένο) η πάσα κόλλας και χαρτακίων είναι πασέ
NickTG έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Κάποιος θέσει ανώτερος μιλάει ή δίνει οδηγίες και κάποιοι άλλοι που η ΜΟΝΑΔΙΚΗ τους δουλειά είναι να τον ακούνε και να τον υπακούνε, πρέπει να έχουν 100% προσήλωση. Τώρα εσείς τραγουδάτε ότι θέλετε.
Κάπου εδώ μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι μιλάμε για στρατόπεδο συγκέντρωσης!
KiloMeater έγραψε:Μου θυμίζει τη γιαγιά μου το 90 που έπαιζα video games στον amstrad και με ξορκιζε να μην παίζω γιατί θα με βλάψουν...
Στο σχολείο των παιδιών μου παίρνουνε ατομικό ipad στην πρώτη, στην τέταρτη αναγκαστικά αγοράζεις MacBook , τα μαθήματα γίνονται πάνω σε αυτά....
Τι απαγόρευση λέμε τώρα...
Και αν δεν εχεις τα λεφτα να παρεις mac?
Γιατί και να πάνε με κάποιο τρόπο και να μην υπήρχε το θέμα των μακ, τα παιδιά θα ένιωθαν έτσι κι αλλιώς μειονεκτικά εκεί μέσα αφού δε θα είχαν τα ρούχα/παιχνιδια/ζωη των συμμαθητών τους
Αυτά φαίνονται πολύ έντονα σε μικρές ηλικίες