popolaros έγραψε:
ετσι οπως πας θα μου βγαλεις στο τελος καλυτερη την τετρακινηση του RS απο του STi.....
ικανο σε εχω...
Μπορείς να μας δείξεις τα διαφορικά του sti που θα μας πεις οτι έχει και καλύτερη τετρακίνηση από την Φοκουσάρα;
popolaros έγραψε:
ετσι οπως πας θα μου βγαλεις στο τελος καλυτερη την τετρακινηση του RS απο του STi.....
ικανο σε εχω...

nass έγραψε:Λανθασμένη (= επιβεβλημένη από τους μαρκετίστες, αλλά με κόστος για τον οδηγό) επιλογή 19άρας ζάντας (μεταξύ άλλων λόγων, όπως η αποδεδειγμένα ντεμέκ 4κίνηση, το "μουφάμαξο" που λέει ο popolaros ή τα φρου-φρου κι αρώματα, που λέω εγώ):

mirage έγραψε:Ωπ. Μαγικη λέξη κλειδι. Μαρκετινγκ
< >
ότι το 18άρι εκτός του ότι είναι φτηνότερο, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ θα κρατάει και καλύτερα (μικρότερο μη φερόμενο βάρος ζάντας + λάστιχου, μεγαλύτερο πλάτος).
Κίκιζας . έγραψε:
@markvag
Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι θελεις να πεις? Καταρχας σε ποιο ΜΚΙΙΙ pre fl focus αναφερεσαι? Kαθοτι εκδοση RS τοτε δεν υπηρχε, αλλα μονο το προσθιοκινητο ST...
Και οδηγώντας το είδα πολύ χτυπητά πράγματα που κανείς δεν τ' ανέφερε (πχ πάρα πολύ roll στη στροφή, η έκδοση με τη σπορ ανάρτηση αυτό)... Τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά...

nass έγραψε:Michelin Pilot Super Sport 235/35-19 --> €261
Michelin Pilot Super Sport 245/40-18 --> €222 (0.9% διαφορά διαμέτρου δηλ. πρακτικά το ίδιο)
Ο οδηγός πληρώνει 18% παραπάνω σε κάθε αλλαγή ελαστικών, φαντάζομαι ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ θα έχει 18% καλύτερο κράτημα![]()
Αν και έχω την υποψίαότι το 18άρι εκτός του ότι είναι φτηνότερο, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ θα κρατάει και καλύτερα (μικρότερο μη φερόμενο βάρος ζάντας + λάστιχου, μεγαλύτερο πλάτος).
Fit-for-purpose engineering (NOT)
). Σε αυτά τα "σωστά σχεδιασμένα και τίμια" IMNSHO δεν περιλαμβάνεται το RS (και οι ζάντες είναι ένα μόνο από αυτά που δείχνουν ότι είναι λάθος σχεδιασμένο αυτοκίνητο, έχω παραθέσει ολόκληρη λίστα).
και την ποιότητα κύλισης ας τα αφήσουμε καλύτερα
markvag έγραψε:Κίκιζας . έγραψε:
@markvag
Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι θελεις να πεις? Καταρχας σε ποιο ΜΚΙΙΙ pre fl focus αναφερεσαι? Kαθοτι εκδοση RS τοτε δεν υπηρχε, αλλα μονο το προσθιοκινητο ST...
mk3 1.6 Τ που όποιος δημοσιογράφος το οδήγησε τρελάθηκε με το στρίψιμό του...Και οδηγώντας το είδα πολύ χτυπητά πράγματα που κανείς δεν τ' ανέφερε (πχ πάρα πολύ roll στη στροφή, η έκδοση με τη σπορ ανάρτηση αυτό)... Τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά...
Οι ίδιοι λοιπόν δημοσιογράφοι τώρα λένε για το πόσο γαμάου είναι το RS;;;
nass έγραψε:Η σύγκριση με το Evo είναι μόνο στο δικό σου μυαλό, μπορείς να τη συνεχίσεις μόνος σου.
nass έγραψε:Εμένα πάλι δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα σχετικό με το αυτοκίνητό μου, γιαυτό και γουστάρω τρελλά και ευχαρίστως θα αγόραζα Α45, Megane RS και άλλα σωστά σχεδιασμένα και τίμια αυτοκίνητα (θα γούσταρα και Type R αλλά δε βλέπεται το άτιμο). Σε αυτά τα "σωστά σχεδιασμένα και τίμια" IMNSHO δεν περιλαμβάνεται το RS (και οι ζάντες είναι ένα μόνο από αυτά που δείχνουν ότι είναι λάθος σχεδιασμένο αυτοκίνητο, έχω παραθέσει ολόκληρη λίστα).
nass έγραψε:Τα σχετικά με την κυκλοφορία του ζεστού αέρακαι την ποιότητα κύλισης ας τα αφήσουμε καλύτερα
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]