Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#295243 UP UP UP
Επιστροφή μετά τη διακοπή του Αυγούστου, γύρισε απ' το ρεκτιφιέ και μοντάρεται. Έχουμε ένα θεματάκι με τα κουζινέτα στροφάλου και βγαίνει πολύ σφιχτός ο στροφαλοφόρος αν σφιχτεί με το μέσον των ακραίων συνιστώμενων τιμών ροπής της alfa romeo, αλλά το παλεύουμε, θα τη βρούμε την άκρη.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#295253 :superman:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#295272 :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#295362 A ξέχασα και έχει περάσει και η ώρα για επεξεργασία του μηνύματος, μου χαρίστηκε και ένα τσίλικο μπλε βελούδινο σαλόνι με ραμμένο το "alfa romeo" οπότε θα μπει αυτό λογικά. Σαν το παρακάτω:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By rocsta
Κίκιζας . έγραψε:
rocsta έγραψε: ...ή θα πάω σε 16" teledial που γουστάρει και ο Zorz και βρίσκονται πανεύκολα.

:s_thumbsup βαλε και εμενα μεσα! :rtfm: :lol:
Δεν ξερω γιατι, αλλα καθε φορα που βλεπω μια 156 (pre fl) με αυτη τη ζαντα, μου δινεται η εντυπωση οτι ετσι σχεδιαστηκε απο την αρχη, για να της ταιριαζουν απολυτα ΜΟΝΟ αυτες! :thumbsup:

Για τον φίλο μου τον ΓΚ που με στεναχωρεί :)
Ήρθαν σήμερα και οι ζάντες με κάτι σάπια T1R .
Εικόνα

Σε άλλα νέα, το μοτέρ είναι έτοιμο κλεισμένο και περιμένει να μπει στην καρότσα από βδομάδα.
Άβαταρ μέλους
By fot
#300126 Ωραία εξελίσσεται το project!
Να βάζεις περισσότερες φωτογραφίες από την διαδικασία.

Του χρόνου Λευκάδα με την 156?

< >
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#300135 Μπα... είμαι απ τους εκνευριστικους που χαλιουνται όταν μπαίνουν άλλοι στο αμαξι τους. Και επειδή οι διακοπές έχουν πολυ μπες βγες πάντα προσπαθώ να πηγαίνω με κάτι άλλο.

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#301105 Έχουμε πάρει φόρα! Η καρότσα έχει λυθεί από το παλιό μοτέρ, τα εμπρός ψαλίδια πετάχτηκαν όλα όπως και περίμενα, όπως και τα μπαράκια της αντιστρεπτικής. Πίσω είναι αρκετά καλύτερα. Πετάχτηκαν lpg, καλωδιώσεις, αηδίες, κοτσαδόροι και το θηρίο περιμένει.
Εικόνα

Μονταρισμένο πλέον το νέο μοτόρι, σήμερα - αύριο θα είναι πάνω στο αμάξι.
Εικόνα
Εικόνα

Σόρρυ για τις τραγικές φωτογραφίες που σε κάνουν να θέλεις οφθαλμίατρο, αλλά στο συνεργείο πάω περιστασιακά, οπότε είμαι μόνο με το κινητό.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#301172 Nαι, ναι. Δεν νομίζω ότι θα του ταιριάζουν πολύ τα powerflex γιατί θα είναι μαμά γενικά. Ψάχνω ανάρτηση, μάλλον πάω για B6 με ελατήριο sport kit 15mm.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#301174 Ένα πλυσιματάκι, τύπου detailing, δε θα ρίξεις στην καρότσα από κάτω μιας που την κάνεις τη δουλειά και είναι λυμένο το αμάξι?
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#301182 Η αλήθεια είναι ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης θέλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα μεταβίβαση, και για να μεταβιβαστεί ήθελε ΚΤΕΟ, και για να περάσει ΚΤΕΟ ήθελε σίγουρα μοτέρ. Οπότε οι δουλειές που έκανα εν γνώσει μου δεν ήταν με τη σωστή σειρά. Έκανα πρώτα όλα τα μηχανικά και μετά θα συμμαζευτεί μέσα έξω. Φυσικά δεν θα γίνει τόσο καλη δουλειά, όσο αν είχαμε και άνεση χρόνου και μετακινήσεων της καρότσας σκέτης, αλλά τι να κάνουμε... Στο επόμενο 156 θα τα κάνω σωστά :s_tongue