Έχω πάθει πλάκα.
Πρέπει να ζω στο far west και να μην το έχω καταλάβει.
Αεροβόλα, κουζινομάχαιρα, κόλπα ninja, πολεμικές τέχνες, μαχαιρώματα, μάχες σώμα με σώμα
R21
junior gt έγραψε:πωωωωωωω.
Έχω πάθει πλάκα.![]()
Πρέπει να ζω στο far west και να μην το έχω καταλάβει.![]()
Αεροβόλα, κουζινομάχαιρα, κόλπα ninja, πολεμικές τέχνες, μαχαιρώματα, μάχες σώμα με σώμα![]()
![]()
belgarion έγραψε:Ευτυχώς που δεν είναι εδω ο kc να μιλήσουμε και για χωματουργικές εργασίες στον κήπο the day after
< >
gianik έγραψε:ΙΜΗΟ ολα αυτά ναι μεν είναι σωστά , ναι μεν σε προστατεύουν από ένα ποσοστό διαρρηκτών ( τους ερασιτέχνες θα λεγα...) αλλά ακόμα και με όλα αυτά δεν είσαι 100% σίγουρος για τπτ...![]()
Έχω πάει σε σπίτια , που είχαν το μέγιστο που μπορεί κανείς να φανταστεί από μέτρα ασφαλείας και .......
xenos έγραψε:gianik έγραψε:ΙΜΗΟ ολα αυτά ναι μεν είναι σωστά , ναι μεν σε προστατεύουν από ένα ποσοστό διαρρηκτών ( τους ερασιτέχνες θα λεγα...) αλλά ακόμα και με όλα αυτά δεν είσαι 100% σίγουρος για τπτ...![]()
Έχω πάει σε σπίτια , που είχαν το μέγιστο που μπορεί κανείς να φανταστεί από μέτρα ασφαλείας και .......
Μα τους ερασιτέχνες θέλεις να κόψεις. Οι φουλ επαγγελματίες δεν θα μπουν σε ένα σπίτι που δεν είναι σίγουροι ότι θα βρουν κάτι αξίας. Τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι εγώ.
).
)
Chuckie V2.0 έγραψε:junior gt έγραψε:πωωωωωωω.
Έχω πάθει πλάκα.![]()
Πρέπει να ζω στο far west και να μην το έχω καταλάβει.![]()
Αεροβόλα, κουζινομάχαιρα, κόλπα ninja, πολεμικές τέχνες, μαχαιρώματα, μάχες σώμα με σώμα![]()
![]()
Μάλιστα
Ώστε εσύ αυτο έχεις να συνεισφέρεις , την ειρωνία σου.
Εύχομαι να μην σου ανοίξουν ποτέ το σπίτι και να είσαι μέσα.
Dimitris_P έγραψε:Αν τα κλειδιά ήταν σε ευθεία ίσως κατάφερε να τα γυρίσει από πίσω και να ξεκλειδώσει.

ΠΟΤΕ κλειδιά πάνω στην πόρτα ίσα ή στραβά
Dimitris_P έγραψε:Αν τα κλειδιά ήταν σε ευθεία ίσως κατάφερε να τα γυρίσει από πίσω και να ξεκλειδώσει. ΠΟΤΕ κλειδιά πάνω στην πόρτα ίσα ή στραβάΕπέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Σαν φοιτητής 2 φορές χρειάστηκε να ανοίξω την πόρτα μου με ταυτότητα. Αν η πόρτα είναι απλή και όχι τρομερά σφιχτή γίνεται εύκολα. Μετά από αυτό εφάρμοσα την παρακάτω τακτική. ΠΑΝΤΑ το κλειδί στην κλειδαριά και κλειδωμένη. Έτσι αναγκαστικά θα ξεκλειδώσεις και όπως είναι το κλειδί στο χέρι σου θα το πάρεις μαζί σου. Δεν θα φύγεις για να ανακαλύψεις ότι το κλειδί δεν είναι στην τσέπη/τσάντα σου....
sknipper έγραψε: ΠΑΝΤΑ το κλειδί στην κλειδαριά και κλειδωμένη.

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]