Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#298849 πωωωωωωω.
Έχω πάθει πλάκα. :omg:
Πρέπει να ζω στο far west και να μην το έχω καταλάβει. :help:
Αεροβόλα, κουζινομάχαιρα, κόλπα ninja, πολεμικές τέχνες, μαχαιρώματα, μάχες σώμα με σώμα :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#298865 Ευτυχώς που δεν είναι εδω ο kc να μιλήσουμε και για χωματουργικές εργασίες στον κήπο the day after

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#298876 Αν τα κλειδιά ήταν σε ευθεία ίσως κατάφερε να τα γυρίσει από πίσω και να ξεκλειδώσει. ΠΟΤΕ κλειδιά πάνω στην πόρτα ίσα ή στραβά
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V2.0
junior gt έγραψε:πωωωωωωω.
Αεροβόλα, κουζινομάχαιρα, κόλπα ninja, πολεμικές τέχνες, μαχαιρώματα, μάχες σώμα με σώμα :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Μάλιστα
Ώστε εσύ αυτο έχεις να συνεισφέρεις , την ειρωνία σου.
Εύχομαι να μην σου ανοίξουν ποτέ το σπίτι και να είσαι μέσα.
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V2.0
belgarion έγραψε:Ευτυχώς που δεν είναι εδω ο kc να μιλήσουμε και για χωματουργικές εργασίες στον κήπο the day after

< >

Άλλος εξυπνάκιας
ΕΣΥ δλδ τι πιστεύεις, ότι λέω ψέμματα για το συμβάν στον ξάδελφο μου που είδε τον διαρρήκτη φαντη μπαστούνι?
Η ειναι παράλογο κάποιος που ζει σε γειτονιά που για κάποιο λόγω γίνεται της πουτανας με διαρρήξεις, να έχει συναγερμό, κάμερες και κάνα ματσουκι δίπλα του.
Πρέπει τελικά πάρεις την γεύση, να μπουκάρει ο άλλος σπίτι σου, στον ιερό ιδιωτικό σου χώρο, να σε δω μετά
Μικρό ίχνος ίσως υπερβολής απο μέρους μου τα μέτρα. Μπορεί. Εξήγησε εσύ και το άλλο παλικάρι την επίσκεψη σας στο thread αυτο και τι πρόσφερατε, πέρα απο την ειρωνία και με το να με πείτε kacey (μάλλον ύψιστη βρισιά για εσάς)
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#298907 Δεν σε ειπα kacey,χαλάρωσε,είπα οτι αν ηταν εδω ο kc θα είχαμε και τέτοιες αναφορές.Εύχομαι και ελπίζω κανείς να μην ζήσει τετοια σκηνικά.Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
gianik έγραψε:ΙΜΗΟ ολα αυτά ναι μεν είναι σωστά , ναι μεν σε προστατεύουν από ένα ποσοστό διαρρηκτών ( τους ερασιτέχνες θα λεγα...) αλλά ακόμα και με όλα αυτά δεν είσαι 100% σίγουρος για τπτ... :(
Έχω πάει σε σπίτια , που είχαν το μέγιστο που μπορεί κανείς να φανταστεί από μέτρα ασφαλείας και ..... :lipsealed: ..

Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ. Ότι ο σοβαρός διαρρηκτης αυτά τα έχει για πρωινό. Το πολύ πολύ να αποτρεψεις κάνα πρεζονι που ούτως ή άλλως θα τον εδιωχνε και ένα στοπ πόρτας με σειρήνα. Το θέμα είναι να μην πρισελκυσεις σοβαρό επαγγελματία - - - - - - - >

xenos έγραψε:
gianik έγραψε:ΙΜΗΟ ολα αυτά ναι μεν είναι σωστά , ναι μεν σε προστατεύουν από ένα ποσοστό διαρρηκτών ( τους ερασιτέχνες θα λεγα...) αλλά ακόμα και με όλα αυτά δεν είσαι 100% σίγουρος για τπτ... :(
Έχω πάει σε σπίτια , που είχαν το μέγιστο που μπορεί κανείς να φανταστεί από μέτρα ασφαλείας και ..... :lipsealed: ..

Μα τους ερασιτέχνες θέλεις να κόψεις. Οι φουλ επαγγελματίες δεν θα μπουν σε ένα σπίτι που δεν είναι σίγουροι ότι θα βρουν κάτι αξίας. Τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι εγώ. :hmmm:

Όταν δει ο άλλος καμία δεκαριά κάμερες, σκυλιά, περιπολους με hummer, snipers και τον Δία να κάνει κύκλους το τετράγωνο με το Λεοπαρντ το πιο λογικό είναι να σκεφτεί ότι στο συρταρι του γραφείου σου βρίσκεται η Μόνα Λίζα ( γιατι αυτή του Λούβρου είναι τρελή ιμιτασιον :whistlink:).

Less is more. My 2 cents (δεν έχω άλλα, μην σας μπαίνουν ιδέες :roll:)
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#298912 Πάντως, σε φιλικο μου πρόσωπο, κανένα μέτρο ασφάλειας δεν απέδωσε. Βγήκε απο το σπίτι και τον περιμέναν 2 τύποι με καλασνικοφ...
Είναι αυτό που λέμε πως άμα έχεις γίνει στόχος...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Chuckie V2.0 έγραψε:
junior gt έγραψε:πωωωωωωω.

Μάλιστα
Ώστε εσύ αυτο έχεις να συνεισφέρεις , την ειρωνία σου.
Εύχομαι να μην σου ανοίξουν ποτέ το σπίτι και να είσαι μέσα.

Εσύ τι έχεις να συνεισφέρεις?
Τα αεροβόλα, τα κουζινομάχαιρα και τα μπαστούνια.
Συστήματα ασφαλείας είναι το τόπικ. Όχι ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
Είναι τουλάχιστον αστείο να πιστεύεις ότι θα χρησιμοποιήσεις όπλο και μάλιστα αεροβόλο ή μπαδτούνι ή κουζινομάχαιρο για να αντιμετωπίσεις με αυτούς τους όρους έχοντας ο άλλος 100% πλεονέκτημα σεκάθε τι, κάποιον που ούτε καν γνωρίζεις τι ρόλο βαραει μπροστά στην οικογένειά σου. Και αφελώς επικίνδυνο να το διατρανώνεις καινα καμαρώνεις γι'αυτό μέσα σε ένα φόρουμ που μπαίνει και διαβάζει οποιοσδήποτε
Για τα υπόλοιπα ρώτα πιο ειδικούς και εκπαιδευμένους.

υγ.: κατά τα άλλα ευτυχώς που σκίζεις κομματάκια τα κουτιά από τις τηλεοράσεις και τα πετας στο άλλο τευράγωνο για να μη δώσεις στόχο :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Dimitris_P έγραψε:Αν τα κλειδιά ήταν σε ευθεία ίσως κατάφερε να τα γυρίσει από πίσω και να ξεκλειδώσει.

Εγώ για να ξεμπερδεύω μ' αυτό το θέμα, κατέφυγα σ΄αυτήν την λύση (με άλλο κύλινδρο φυσικά)

Εικόνα

ΠΟΤΕ κλειδιά πάνω στην πόρτα ίσα ή στραβά

... πάντα στην τσέπη, ιδίως όταν βγαίνουμε έξω από το σπίτι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By thednick
#299011 Λίγο προσοχή με τις συμβουλές με τα κουζινομάχαιρα/όπλα/κτλ... Πιο πιθανό είναι ο μέσος άνθρωπος να αποτρέψει έναν ληστή λέγοντας του "στο παντελόνι μου έχω 50/100Ε, πάρτα δεν έχω άλλα" παρά χρησιμοποιώντας κουζινομάχαιρα κτλ. Σε 2 γνωστούς μου μπήκαν κλέφτες και ακολούθησαν την πρώτη τακτική, πήραν τα χρήματα, δεν έκαναν καμια ζημια και έφυγαν. Τώρα αν ειναι ο chuck norris μπορεί να ακολουθήσει την δεύτερη τακτική, αλλά αν δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει σωστά το μαχαίρι/κτλ ειναι πολύ πιθανό να τραυματιστεί (ή και ακόμη να σκοτωθει) ο ίδιος.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#299031 Βρε ποια κουζινομάχαιρα και μπαστούνια.
Για να αντιμετωπίσεις κάποιον χρησιμοποιώντας όπλο μέσα στο σκοτάδι, μισοκοιμισμένος πρέπει να έχεις πιστόλι κάτω από το μαξιλάρι, και να ρίξεις στο ψαχνό χωρίς δεύτερη σκέψη. Προφανώς και πρέπει να είσαι εκπαιδευμενος πχ αστυνομικός και αποφασισμένος ότι μπορεί να τον φας ή να τον τραυματίσεις σοβαρά.
Και μετά τι γίνεται?
Εγώ σου λέω ότι γλυτώνεις, τύψεις, φυλάκα κλπ.
Αυτός δε θα έχει συγγενείς?
Πατέρα , αδέρφια, φίλους?
Και θα είναι της εκλλησίας ή σαν κι αυτόν?
Γι'αυτό λέω άλλο οι ταινίες και άλλο η ζωή.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Αν τα κλειδιά ήταν σε ευθεία ίσως κατάφερε να τα γυρίσει από πίσω και να ξεκλειδώσει. ΠΟΤΕ κλειδιά πάνω στην πόρτα ίσα ή στραβά
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Σαν φοιτητής 2 φορές χρειάστηκε να ανοίξω την πόρτα μου με ταυτότητα. Αν η πόρτα είναι απλή και όχι τρομερά σφιχτή γίνεται εύκολα. Μετά από αυτό εφάρμοσα την παρακάτω τακτική. ΠΑΝΤΑ το κλειδί στην κλειδαριά και κλειδωμένη. Έτσι αναγκαστικά θα ξεκλειδώσεις και όπως είναι το κλειδί στο χέρι σου θα το πάρεις μαζί σου. Δεν θα φύγεις για να ανακαλύψεις ότι το κλειδί δεν είναι στην τσέπη/τσάντα σου....
Βέβαια τώρα πια που μένω με γυναίκα και παιδί δεν με νοιάζει και τόσο.
Άβαταρ μέλους
By corsair
sknipper έγραψε: ΠΑΝΤΑ το κλειδί στην κλειδαριά και κλειδωμένη.

Και οι κλεφτες συμφωνούν μαζι σου. Το κλειδι πάντα στην πόρτα. Αλλη φάση να ξυπνας με εναν γοητευτικο Γεωργιανο πανω απ το κεφαλι σου.