Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
JasonLouk έγραψε:Προσωπικά δεν με συγκινεί καν το θέμα ποδόσφαιρο.

The Bro Code έγραψε:Article 5 : Whether he cares about sports or not, a Bro cares about sports.

από το http://www.brocode.com/code/article-5

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#29799 Εγώ πάντως απορώ πως κάποιος που το Σάββατο βλέπει Real-Barcelona αντέχει να δει μετά ελληνικό πρωτάθλημα.

Δύο λόγια για το ματς: Μπήκε πολύ δυνατά η Μπαρτσελόνα, θα μπορούσε να κάνει το 2-0 στη φάση του Μέσι ενώ ο Suarez στο πρώτο του ματς έδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει τριάδα φωτιά στην επίθεση στο μέλλον. Στο παρόν πάντως η Barca φαίνεται να έχει (όσο απίστευτο και αν φαντάζει) επιθετικό πρόβλημα. Νομίζω το λάθος που κάνουν είναι ότι δεν παίρνουν ποτέ "μεγάλο" προπονητή.
Η Real από την άλλη είναι σε απίστευτη φόρμα, παρά το αρχικό σοκ πίεσε απίστευτα και κέρδισε πεντακάθαρα και άνετα.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε Μπαρτσελόνα στο γήπεδο.
Φαίνεται πάντως ότι το Ισπανικό θα είναι το μοναδικό πρωτάθλημα με σασπένς στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#29801 http://www.sport24.gr/football/omades/O ... 06427.html

O Mίτσελ χαρακτήρισε τον Ρομπέρτο ως θεατή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και η στατιστική τον δικαιώνει. Ο Ισπανός τερματοφύλακας χρειάστηκε να επέμβει μόλις μία φορά στο ντέρμπι και αυτή στο 91' σε χλιαρό σουτ του Ατζαγκούν

Συνολικά μόλις 4 τελικές προσπάθειες πραγματοποίησε το τριφύλλι, με αυτή του Νιγηριανού να είναι η μόνη που πήγε προς την εστία του Ολυμπιακού.

Γενικότερα ήταν μία ήσυχη βραδιά για την άμυνα του Ολυμπιακού καθώς οι 4 τελικές που δέχθηκε ήταν οι λιγότερες στα 10 φετινά παιχνίδια που έχει δώσει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Δείτε αναλυτικά τις τελικές των αντιπάλων του Ολυμπιακού:

Εργοτέλης 17
Ατλέτικο Μ. 14
Γιουβέντους 13
Μάλμε 11
Νίκη Βόλου 6
Παναιτωλικός 6
Ατρόμητος 6
ΟΦΗ 5
Βέροια 5
Παναθηναϊκός 4

LOLEN που τους εκλεψαν τη "νικη", γελαει το συμπαν.

Το πεναλτι ειναι πεναλταρα και κοκκινη (που του τη χαριζει και ο Στιλ παει ανακουφισμενος στο τερμα που ειδε κιτρινη), και η φαση στο τελος που εκαναν παντιερα (μιση φαση που δεν ειχε καν τελικη) ειναι χερουκλα καθαρη.

Κατα τ’ αλλα, ταμπουρι, κλωτσια και ψευτοτσαμπουκαδες απ την αρχη (ΕΥΤΥΧΩΣ που εβγαλε ο κορακας 2-3 κιτρινες στα ξεφτιλικια τους γιατι τελικα θε βλεπαμε συνολο 10’ μπαλα απο τα 20’ που ειδαμε) με μονο σκοπο να μη διασυρθουνε. Μικροτερη ομαδα απο ολες οσες περασαν απο Καραισκακη εδω και 2 χρονια.
Οταν και αν αυτο το συνειδητοποιησουν και παρουν στο κυνηγι τον Αλασκουζω, μπορει και να ξαναφτιαξουν κατι σαν "ανταγωνιστικη" ομαδα.
Αντε γιατι εχουμε ξενερωσει με το βαζελακι, τους θελουμε "δυνατους" να ερχονται με φορα και τουπε, οπως τοτε επι Τεσειρο πχ που πηραν 1-1 στο πρωταθλημα, την ειδαν ανωτεροι και μαζεψαν την 4αρου στο κυπελλακι... :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Corto Maltese έγραψε:Ενώ η φετινή Μαν Γιουν μαγεύει. 13 βαθμούς, οι 10 (αν εξαιρέσουμε το ντόρτι εναντίον του ουραγού) στο 90φευγα. Δηλαδή αν του Μόγιες του έπαιρναν Φαλκάο και Ντι Μαρία, αντί για το πορτατίφ θα πήγαινε χειρότερα;

Μίλησα για την περσινή γιατί ήθελα να σχολιάσω τον δημιουργικό και επιθετικογενή τομέα της Barca. Φέτος η United επιθετικά θέματα δεν έχει. Το πρόβλημα με τον Moyes δεν ήταν μόνο ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν στα στάνταρ της United αλλά και γιατί η ομάδα είχε χάσει την φιλοσοφία της. Αργό ποδόσφαιρο, προτωβουλία των κινήσεων στον αντίπαλο (σύντομη απόδειξη αυτού αποτελεί ότι η United ήταν καλύτερη εκτός έδρας), παιχνίδι με σέντρες και καμινάδες και επίθεση εντελώς αποκομμένη από τα χαφ. Επιπλέον κάτι δηλώσεις του στιλ να μιμηθούν την Σίτι ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Φαινόταν ξεκάθαρα ότι ήταν ξένο σώμα και ότι δεν ήταν κατάλληλος για τον μονάρχη του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Από την άλλη το "90 φεύγα" είναι απόλυτα σύμφωνο με το πνεύμα της United αν και δεν είναι πολύ στον χαρακτήρα της να έχεις τόσους λίγους βαθμούς από ένα εύκολο σερί αγώνων.
Το πορτατίφ (δεν μου άρεσε ούτε στις καλές χρονιές του στο Γκούντισον) φέτος έχει κάνει δύο καλά ματσάκια σχετικά :s_tongue
Χθες ειδικά ήταν εξαιρετικός στο να περιορίσει τον Φάμπρεγας (o Μου είναι γάτος και στις μεταγραφές :rant: ).

Deleted User 1 έγραψε:Πολύ μ' αρέσει που σήμερα τη έβγαλα όλη μέρα ξάπλα στον καναπέ, είδα ότι ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορεί να έχει η Ευρώπη, και δεν έχασα ούτε μισό second παρακολουθώντας super league. :thumbsup:

Στα χθεσινά...η Ρεάλ είναι διαστημική φέτος και οι κοντοπούτανοι του τάκα τούκα καλά θα κάνουν να το παίρνουν απόφαση σιγά σιγά ότι υπάρχει νέο αφεντικό στην Πριμέρα και όχι μόνο. Ο τρόπος με τον οποίο βγαίνει η Ρεάλ στις αντεπιθέσεις με 2-3 πάσες είναι εξωφρενικός, ενώ με 2-3 παίχτες (Κριστιάνο, Μπενζεμά και κάνας Μπέιλ, Ροντρίγκεζ) ξέρεις ότι έχεις 3 μπαλάκια στο τσεπάκι κι από κει και πέρα ότι κάτσει. Χθες αν δεν είχαν μαλακιστεί σε κάτι τελικές πάσες θα μπορούσε πολύ άνετα να γράψει 6αρα το κοντέρ.

Συμφωνώ αν και νέο αφεντικό της Ισπανίας την Ρεάλ δεν την λες :s_wink
Αν θέλει πάντως να ανακτήσει την θέση της, πρέπει να μάθει να παίζει καλά έχοντας εκείνη την πρωτοβουλία γιατί το ποδόσφαιρο των αντεπιθέσεων μπορεί να σου δώσει νίκες σε νοκ άουτ αγώνες αλλά πρωτάθλημα από μόνο του δεν δίνει. Από ότι φαίνεται μάλλον το έχουν καταλάβει αυτό στην Μαδρίτη και για αυτό και η απόκτηση των Κροος
και Χαμές. Τεράστιο λάθος βέβαια που άφησαν τον Αλόνσο. Το παλικάρι είναι απίστευτο στο Μόναχο :thumbsup:
Στο κλάσικο πάντως δεν ήταν και ιδιαίτερα γρήγορες οι αντεπιθέσεις τους (για τα δικά τους δεδομένα) και σίγουρα η αμυντική λειτουργία της Barca (για τα πανηγύρια) τους... κολακεύει. Έλειπε και ο Bale βέβαια.
Η Barca από την άλλη αν δεν βρει τι να κάνει με την αναπόφευκτη αντικατάσταση των Xavi-Iniesta θα έχει τεράστια προβλήματα.

kovathe έγραψε:Οσο για το να μην αναφερομαστε στο ελληνικο πρωταθλημα (που τωρα που το καθαριζει μονιμα ο Ολυμπιακος εγινε βρωμικο και χαλια ενω παλιοτερα ηταν ολα πεντακαθαρα :s_sarcastic ή στο μπασκετ πχ :s_crazy που μιλαμε για απυθμενη βρωμα) οποιος δε θελει μπορει ανετα να το παιζει "ευρωπαιος" και "ποδοσφαιροφιλος" και να μην ασχολειται...

Πρώτα από όλα δεν το παίζουμε Ευρωπαίοι, αλλά είμαστε. Έλεος πια με αυτόν τον σνομπισμό που ακόμη και οι Βρετανοί θα ζήλευαν...
Την φράση "να το παίζει ποδοσφαιρόφιλος" δεν την καταλαβαίνω και θα ήθελα να μου την εξηγήσεις αν δεν σε ενοχλεί.
Και γιατί πιστεύεις ότι οι βρώμια τους έχει ξενερώσει μόνο τα τελευταία χρόνια;
Το ξενέρωτο (πολύ επιεικείς χαρακτηρισμός) ποδόσφαιρο δεν παίζει και αυτό κάποιο ρόλο; :hmmm:
Προσωπικά γνωρίζω πολλά άτομα (συγκαταλέγομαι και εγώ σε αυτά) που στα 15-18 τους εγκατέλειψαν μια για πάντα το ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλοι γιατί δεν άντεχαν να βλέπουν αυτό που έβλεπαν (ειδικά τώρα που βλέπουμε όποτε θέλουμε ξένα πρωταθλήματα η διαφορά είναι πεντακάθαρη και ενοχλητική), άλλοι γιατί δεν άντεχαν την βρωμιά, άλλοι και για τα δύο.

ripper έγραψε:Εγώ πάντως απορώ πως κάποιος που το Σάββατο βλέπει Real-Barcelona αντέχει να δει μετά ελληνικό πρωτάθλημα.

Ομολογώ πως αυτό το ποδοσφαιρικά θεμελιώδεις ερώτημα με βασανίζει και εμένα.

Στο παρόν πάντως η Barca φαίνεται να έχει (όσο απίστευτο και αν φαντάζει) επιθετικό πρόβλημα.

Πιστεύω πως πιο ακριβές είναι να πούμε πως έχει 'δημιουργικό πρόβλημα', ειδικά όταν Xavi-Iniesta δεν παίζουν ή δεν αποδίδουν.

Νομίζω το λάθος που κάνουν είναι ότι δεν παίρνουν ποτέ "μεγάλο" προπονητή.

Κάνουν πολλά λάθη και το εκνευριστικό είναι πως όλα αυτά πηγάζουν από τα κόμπλεξ τους. Ένα είναι αυτό με τον προπονητή. Ένα άλλο είναι το πόσο απαξιώνουν τον ρόλο του αμυντικού και για αυτό χθες έπαιζαν με έναν καραβοκύρη στα αριστερά, έναν Πικέ που ώρες ώρες αλλού πατά και αλλού βρίσκεται και έναν Άλβες που ποτέ δεν ήταν καλός/πειθαρχημένος αμυντικά και πλέον μετά το 70-80 σβήνει και κάνει το θωρηκτό από τα αριστερά να φαντάζει σκούνα.

Φαίνεται πάντως ότι το Ισπανικό θα είναι το μοναδικό πρωτάθλημα με σασπένς στο τέλος.

Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#29818 Μην το παιρνεις στραβα και γω πιο πολυ ισπανικο και Τσουλου βλεπω και Ολυμπιακο στη σουπερλιγκ.
Με τη φραση "να το παίζει ποδοσφαιρόφιλος" αναφερομαι καθαρα στον "σνομπισμο" του πονεμενου βαζελου (που η ομαδα του εχει μικρυνει σε απιστευτο βαθμο απο την ιδιοκτησια του) και του αεκτζη (που εφτασε να παιζει Γ’ εθνικη απ τα χρεη) και λοιπων οπαδων που ενω παντα εβλεπαν (και βλεπουν) και ασχολουνται φανατικα με το ποδοσφαιρο, τωρα που εχουν εκμηδενιστει το παιζουν "ευρωπαιοι" και τωρα ξαφνικα βλεπουν μονο ΤΣ.Λ., αγγλικο (χαλια) και ισπανικο ταχαμου.
Ενω επισης ξερουν πολυ καλα ποιος φταιει για τα χαλια τους και τις διαλυμενες ομαδες τους, τους φταιει μονιμως ο Ολυμπιακος και η "παραγκα"...
Η χαμηλη ποιοτητα του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι δεδομενη και οφειλεται κυριως στο οτι υπαρχει μονο 1 ομαδα που επενδυει και παλευει και οι αλλες "μεγαλες" προσπαθουν να το διαλυσουν και να το διασυρουν οπως εκαναν με τις ομαδες τους, αντι να τις φτιαξουν και να επενδυσουν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
kovathe έγραψε:Μην το παιρνεις στραβα και γω πιο πολυ ισπανικο και Τσουλου βλεπω και Ολυμπιακο στη σουπερλιγκ.
Με τη φραση "να το παίζει ποδοσφαιρόφιλος" αναφερομαι καθαρα στον "σνομπισμο" του πονεμενου βαζελου (που η ομαδα του εχει μικρυνει σε απιστευτο βαθμο απο την ιδιοκτησια του) και του αεκτζη (που εφτασε να παιζει Γ’ εθνικη απ τα χρεη) και λοιπων οπαδων που ενω παντα εβλεπαν (και βλεπουν) και ασχολουνται φανατικα με το ποδοσφαιρο, τωρα που εχουν εκμηδενιστει το παιζουν "ευρωπαιοι" και τωρα ξαφνικα βλεπουν μονο ΤΣ.Λ., αγγλικο (χαλια) και ισπανικο ταχαμου.
Ενω επισης ξερουν πολυ καλα ποιος φταιει για τα χαλια τους και τις διαλυμενες ομαδες τους, τους φταιει μονιμως ο Ολυμπιακος και η "παραγκα"...
Η χαμηλη ποιοτητα του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι δεδομενη και οφειλεται κυριως στο οτι υπαρχει μονο 1 ομαδα που επενδυει και παλευει και οι αλλες "μεγαλες" προσπαθουν να το διαλυσουν και να το διασυρουν οπως εκαναν με τις ομαδες τους, αντι να τις φτιαξουν και να επενδυσουν.

Εικόνα
Εικόνα

Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πως έχουν φτάσει οι ομάδες που αναφέρεις εκεί που έχουν φτάσει? Όχι ότι πριν ήταν όλα όμορφα και ωραία αλλά αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρονια δεν έχουν προηγούμενο. Όσοι δεν φοράνε τα παραπάνω κάτι έχουν καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
kovathe έγραψε:Μην το παιρνεις στραβα και γω πιο πολυ ισπανικο και Τσουλου βλεπω και Ολυμπιακο στη σουπερλιγκ.

Έτσι τουλάχιστον το διευκρίνισες γιατί σε πληροφορώ πως δεν είμαστε/ήμασταν όλοι Βάζελοι και Χανούμισες ή φανατικοί των λοιπών ομάδων. Επιπλέον δεν ξέρω κατά πόσο έχουν ουσία οι λέξεις 'είμαι' και 'ήμουν' όταν είσαι με την ομάδα του πατέρα/παππού/θείος σου και είναι αναμφίβολο το κατά πόσο το επέλεξες εσύ με βάση τα δικά σου κριτήρια. :s_wink
Το αγγλικό πάντως δεν είναι χάλια πρωτάθλημα σε καμία περίπτωση, ίσα ίσα! Απλά είναι ακριβώς στο άλλο άκρο από αυτό που βρίσκετε το ελληνικό ότι και αν σημαίνει αυτό :iconcool:
Βέβαια τα τελευταία 3 χρόνια επικρατεί και εκεί η τάση ότι το "εισαγόμενο νικάει" και δικαίως.

Από εκεί και πέρα δεν πρόκειται να σχολιάσω τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν με αφορά-δεν ασχολούμαι. :)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Silberpfeil έγραψε:
Έτσι τουλάχιστον το διευκρίνισες γιατί σε πληροφορώ πως δεν είμαστε/ήμασταν όλοι Βάζελοι και Χανούμισες. Επιπλέον δεν ξέρω κατά πόσο έχουν ουσία οι λέξεις 'είμαι' και 'ήμουν' όταν είσαι με την ομάδα του πατέρα/παππού/θείος σου και είναι αναμφίβολο το κατά πόσο το επέλεξες εσύ με βάση τα δικά σου κριτήρια. :s_wink

Μην το λες. Υπάρχουν άνθρωποι που αλλαξοπίστησαν (ο πατέρας μου είναι γαύρος και αρκετά φανατικός, εγώ ΑΕΚτζής) γιατί απέρριψαν από νωρίς το "κερδίζω με κάθε τρόπο" ή "εξοντώνω εκτός γηπέδων τους αντιπάλους μου" .
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Deleted User 1 έγραψε:
Silberpfeil έγραψε:
Έτσι τουλάχιστον το διευκρίνισες γιατί σε πληροφορώ πως δεν είμαστε/ήμασταν όλοι Βάζελοι και Χανούμισες. Επιπλέον δεν ξέρω κατά πόσο έχουν ουσία οι λέξεις 'είμαι' και 'ήμουν' όταν είσαι με την ομάδα του πατέρα/παππού/θείος σου και είναι αναμφίβολο το κατά πόσο το επέλεξες εσύ με βάση τα δικά σου κριτήρια. :s_wink

Μην το λες. Υπάρχουν άνθρωποι που αλλαξοπίστησαν (ο πατέρας μου είναι γαύρος και αρκετά φανατικός, εγώ ΑΕΚτζής) γιατί απέρριψαν από νωρίς το "κερδίζω με κάθε τρόπο" ή "εξοντώνω εκτός γηπέδων τους αντιπάλους μου" .

Βασικά αυτό λέω :lol:
Εσύ έγινες ΑΕΚ γιατί είδες κάτι που άρεσε σε εσένα και τότε προσωπικά πιστεύω πως έχει αξία η λέξη 'είσαι' ΑΕΚ. Αν 'ήσουν' ΟΣΦΠ επειδή μόνο και μόνο σε επηρέασε ο πατέρας σου με κάποιο τρόπο, τότε αναρωτιέμαι για το νόημα της λέξης.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Silberpfeil έγραψε:Χθες ειδικά ήταν εξαιρετικός στο να περιορίσει τον Φάμπρεγας (o Μου είναι γάτος και στις μεταγραφές :rant: ).

Ο σπέσιαλ δεν είναι "γάτος" στις μεταγραφές. Είναι τόσο εγωιστής (και καλά κάνει) που ξέρει τι θα παίξει και προσπαθεί να πάρει τα κατάλληλα εργαλεία για να το παίξει. Δε θα πάρει ποτέ τη σούπερ φίρμα, θα πάρει ενδεχομένως έναν κατώτερο, αλλά θα είναι αυτός που ταιριάζει σε αυτό που θέλει, όσο γίνεται περισσότερο. Οι περισσότερες ομάδες (Ρεαλ ινκλ) απλά παίρνουν ότι καλύτερο μπορούν με το καλύτερο να είναι κάτι ακαθόριστο και ομιχλώδες. Γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι έγινε ανάλυση ρόστερ και συστήματος και αποφασισαν πως περίσσευε ο Τσαβι Αλόνσο και έλειπε ο Χαμες.
kovathe έγραψε:Ενω επισης ξερουν πολυ καλα ποιος φταιει για τα χαλια τους και τις διαλυμενες ομαδες τους, τους φταιει μονιμως ο Ολυμπιακος και η "παραγκα"...

Το ένα δεν εμποδίζει το άλλο. Ξέρω ποιος φταιει για τα χάλια της ομάδας μου, αλλά για το ότι έφτασε με γελοίους λόγους να παίζει μέχρι Δ, φταίει ο Ολυμπιακός και η παράγκα. Και με αποδείξεις.