JasonLouk έγραψε:Προσωπικά δεν με συγκινεί καν το θέμα ποδόσφαιρο.
The Bro Code έγραψε:Article 5 : Whether he cares about sports or not, a Bro cares about sports.
από το http://www.brocode.com/code/article-5
JasonLouk έγραψε:Προσωπικά δεν με συγκινεί καν το θέμα ποδόσφαιρο.
The Bro Code έγραψε:Article 5 : Whether he cares about sports or not, a Bro cares about sports.

O Mίτσελ χαρακτήρισε τον Ρομπέρτο ως θεατή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και η στατιστική τον δικαιώνει. Ο Ισπανός τερματοφύλακας χρειάστηκε να επέμβει μόλις μία φορά στο ντέρμπι και αυτή στο 91' σε χλιαρό σουτ του Ατζαγκούν
Συνολικά μόλις 4 τελικές προσπάθειες πραγματοποίησε το τριφύλλι, με αυτή του Νιγηριανού να είναι η μόνη που πήγε προς την εστία του Ολυμπιακού.
Γενικότερα ήταν μία ήσυχη βραδιά για την άμυνα του Ολυμπιακού καθώς οι 4 τελικές που δέχθηκε ήταν οι λιγότερες στα 10 φετινά παιχνίδια που έχει δώσει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Δείτε αναλυτικά τις τελικές των αντιπάλων του Ολυμπιακού:
Εργοτέλης 17
Ατλέτικο Μ. 14
Γιουβέντους 13
Μάλμε 11
Νίκη Βόλου 6
Παναιτωλικός 6
Ατρόμητος 6
ΟΦΗ 5
Βέροια 5
Παναθηναϊκός 4
Corto Maltese έγραψε:Ενώ η φετινή Μαν Γιουν μαγεύει. 13 βαθμούς, οι 10 (αν εξαιρέσουμε το ντόρτι εναντίον του ουραγού) στο 90φευγα. Δηλαδή αν του Μόγιες του έπαιρναν Φαλκάο και Ντι Μαρία, αντί για το πορτατίφ θα πήγαινε χειρότερα;
). Deleted User 1 έγραψε:Πολύ μ' αρέσει που σήμερα τη έβγαλα όλη μέρα ξάπλα στον καναπέ, είδα ότι ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορεί να έχει η Ευρώπη, και δεν έχασα ούτε μισό second παρακολουθώντας super league.![]()
Στα χθεσινά...η Ρεάλ είναι διαστημική φέτος και οι κοντοπούτανοι του τάκα τούκα καλά θα κάνουν να το παίρνουν απόφαση σιγά σιγά ότι υπάρχει νέο αφεντικό στην Πριμέρα και όχι μόνο. Ο τρόπος με τον οποίο βγαίνει η Ρεάλ στις αντεπιθέσεις με 2-3 πάσες είναι εξωφρενικός, ενώ με 2-3 παίχτες (Κριστιάνο, Μπενζεμά και κάνας Μπέιλ, Ροντρίγκεζ) ξέρεις ότι έχεις 3 μπαλάκια στο τσεπάκι κι από κει και πέρα ότι κάτσει. Χθες αν δεν είχαν μαλακιστεί σε κάτι τελικές πάσες θα μπορούσε πολύ άνετα να γράψει 6αρα το κοντέρ.
kovathe έγραψε:Οσο για το να μην αναφερομαστε στο ελληνικο πρωταθλημα (που τωρα που το καθαριζει μονιμα ο Ολυμπιακος εγινε βρωμικο και χαλια ενω παλιοτερα ηταν ολα πεντακαθαραή στο μπασκετ πχ
που μιλαμε για απυθμενη βρωμα) οποιος δε θελει μπορει ανετα να το παιζει "ευρωπαιος" και "ποδοσφαιροφιλος" και να μην ασχολειται...
ripper έγραψε:Εγώ πάντως απορώ πως κάποιος που το Σάββατο βλέπει Real-Barcelona αντέχει να δει μετά ελληνικό πρωτάθλημα.
Στο παρόν πάντως η Barca φαίνεται να έχει (όσο απίστευτο και αν φαντάζει) επιθετικό πρόβλημα.
Νομίζω το λάθος που κάνουν είναι ότι δεν παίρνουν ποτέ "μεγάλο" προπονητή.
Φαίνεται πάντως ότι το Ισπανικό θα είναι το μοναδικό πρωτάθλημα με σασπένς στο τέλος.
KWSN-Men έγραψε:Και ψηφίζει...
kovathe έγραψε:(που εφτασε να παιζει Γ’ εθνικη απ τα χρεη)
kovathe έγραψε:Μην το παιρνεις στραβα και γω πιο πολυ ισπανικο και Τσουλου βλεπω και Ολυμπιακο στη σουπερλιγκ.
Με τη φραση "να το παίζει ποδοσφαιρόφιλος" αναφερομαι καθαρα στον "σνομπισμο" του πονεμενου βαζελου (που η ομαδα του εχει μικρυνει σε απιστευτο βαθμο απο την ιδιοκτησια του) και του αεκτζη (που εφτασε να παιζει Γ’ εθνικη απ τα χρεη) και λοιπων οπαδων που ενω παντα εβλεπαν (και βλεπουν) και ασχολουνται φανατικα με το ποδοσφαιρο, τωρα που εχουν εκμηδενιστει το παιζουν "ευρωπαιοι" και τωρα ξαφνικα βλεπουν μονο ΤΣ.Λ., αγγλικο (χαλια) και ισπανικο ταχαμου.
Ενω επισης ξερουν πολυ καλα ποιος φταιει για τα χαλια τους και τις διαλυμενες ομαδες τους, τους φταιει μονιμως ο Ολυμπιακος και η "παραγκα"...
Η χαμηλη ποιοτητα του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι δεδομενη και οφειλεται κυριως στο οτι υπαρχει μονο 1 ομαδα που επενδυει και παλευει και οι αλλες "μεγαλες" προσπαθουν να το διαλυσουν και να το διασυρουν οπως εκαναν με τις ομαδες τους, αντι να τις φτιαξουν και να επενδυσουν.

kovathe έγραψε:Μην το παιρνεις στραβα και γω πιο πολυ ισπανικο και Τσουλου βλεπω και Ολυμπιακο στη σουπερλιγκ.
Με τη φραση "να το παίζει ποδοσφαιρόφιλος" αναφερομαι καθαρα στον "σνομπισμο" του πονεμενου βαζελου (που η ομαδα του εχει μικρυνει σε απιστευτο βαθμο απο την ιδιοκτησια του) και του αεκτζη (που εφτασε να παιζει Γ’ εθνικη απ τα χρεη) και λοιπων οπαδων που ενω παντα εβλεπαν (και βλεπουν) και ασχολουνται φανατικα με το ποδοσφαιρο, τωρα που εχουν εκμηδενιστει το παιζουν "ευρωπαιοι" και τωρα ξαφνικα βλεπουν μονο ΤΣ.Λ., αγγλικο (χαλια) και ισπανικο ταχαμου.
Ενω επισης ξερουν πολυ καλα ποιος φταιει για τα χαλια τους και τις διαλυμενες ομαδες τους, τους φταιει μονιμως ο Ολυμπιακος και η "παραγκα"...
Η χαμηλη ποιοτητα του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι δεδομενη και οφειλεται κυριως στο οτι υπαρχει μονο 1 ομαδα που επενδυει και παλευει και οι αλλες "μεγαλες" προσπαθουν να το διαλυσουν και να το διασυρουν οπως εκαναν με τις ομαδες τους, αντι να τις φτιαξουν και να επενδυσουν.
Silberpfeil έγραψε:
Έτσι τουλάχιστον το διευκρίνισες γιατί σε πληροφορώ πως δεν είμαστε/ήμασταν όλοι Βάζελοι και Χανούμισες. Επιπλέον δεν ξέρω κατά πόσο έχουν ουσία οι λέξεις 'είμαι' και 'ήμουν' όταν είσαι με την ομάδα του πατέρα/παππού/θείος σου και είναι αναμφίβολο το κατά πόσο το επέλεξες εσύ με βάση τα δικά σου κριτήρια.![]()
Deleted User 1 έγραψε:Silberpfeil έγραψε:
Έτσι τουλάχιστον το διευκρίνισες γιατί σε πληροφορώ πως δεν είμαστε/ήμασταν όλοι Βάζελοι και Χανούμισες. Επιπλέον δεν ξέρω κατά πόσο έχουν ουσία οι λέξεις 'είμαι' και 'ήμουν' όταν είσαι με την ομάδα του πατέρα/παππού/θείος σου και είναι αναμφίβολο το κατά πόσο το επέλεξες εσύ με βάση τα δικά σου κριτήρια.![]()
Μην το λες. Υπάρχουν άνθρωποι που αλλαξοπίστησαν (ο πατέρας μου είναι γαύρος και αρκετά φανατικός, εγώ ΑΕΚτζής) γιατί απέρριψαν από νωρίς το "κερδίζω με κάθε τρόπο" ή "εξοντώνω εκτός γηπέδων τους αντιπάλους μου" .
Silberpfeil έγραψε:Χθες ειδικά ήταν εξαιρετικός στο να περιορίσει τον Φάμπρεγας (o Μου είναι γάτος και στις μεταγραφές).
kovathe έγραψε:Ενω επισης ξερουν πολυ καλα ποιος φταιει για τα χαλια τους και τις διαλυμενες ομαδες τους, τους φταιει μονιμως ο Ολυμπιακος και η "παραγκα"...
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]