Θέλεις εξήγηση για το τι κάνει το καθένα;

Dimitris_P έγραψε:Πρέπει να προχωρήσω το θέμα συναγερμός. Υπάρχουν πάρα πολλά πακέτα και έχω χαθεί. Έχω έτοιμη καλωδίωση. Υποστήριξη για κλήση + gsm θα ήταν ατού.
pipinos1976 έγραψε:Θα σε απογοητεύσω για τις πόρτες αυτές. Πέρυσι που έψαχνα για το παλιό σπίτι, λόγω κάποιων κλοπών στην γειτονιά, δεν βρήκα κάτι αξιόλογο σε αυτές τις τιμές. Οι περισσότερες έχουν προβλήματα στην θωράκιση από την πλευρά της κλειδαριάς, όπου το μέταλλο είναι αντίστοιχου πάχους και αντοχής με το υπόλοιπο τμήμα της πόρτας, οπότε ανοίγει με λοστό, έστω και με κάποια δυσκολία.
Επειδή για το νέο σπίτι είχα πάρει από τον εβραίο (βλ. Blokaport ή κάπως έτσι) πήγα και τα είδα όλα τα μοντέλα του. Το συμπέρασμα που έβγαλα ήταν πως είχαμε ένα άλμα ποιότητας από τα 600 στα 800€ που μετά παρέμενε σταθερό για τιμές μέχρι και 1500€ (άλλαζαν τα σημεία, τα υλικά ντυσίματος κτλ). Τελικά, κατέληξα στον εξής συνδυασμό (τις κλειδαριές μου τις πρότεινε ο mclein από το insomnia - τα αναφέρει ξανά στην σελίδα 56) που είναι value for money:
1. Πόρτα με 15 σημεία (ο εβραίος τα λέει 17 γιατί μετράει και το γλωσσίδι και τον σύρτη) με απλό ξύλο σε χρώμα καρυδιάς (laminate, χωρίς σχέδια, όπου τα νερά δείχνουν μια χαρά - είναι και σχετικά μικρή η πόρτα)
2. Κλειδαριά cisa revolution pro
3. Κύλινδρο cisa ap3s (ο rs3s πάει από 75 στα 150 χωρίς μεγάλη διαφορά σε απόδοση)
4. Defender disec monolito rok
Όλα αυτά μου πήγαν €900, λόγω γνωριμίας (αφού είχα πάρει άλλες 6 πόρτες με 21 σημεία και omega κλειδαριές), μαζί με τοποθέτηση και ΦΠΑ.
Η προσωπική μου γνώμη είναι πως οτιδήποτε φτηνότερο θα ήταν πεταμένα χρήματα και οτιδήποτε ακριβότερο πολύ χρήμα για ελάχιστη βελτίωση. Γι' αυτό σου προτείνω να παίξεις σε αυτό το επίπεδο τιμής, έστω και αν χρειαστεί να περιμένεις λίγο ή να χρεωθείς. Φυσικά, η τιμή της πόρτας αυτής ήταν πιο πάνω, αλλά σε άλλη εταιρεία και τοπικό εγκαταστάτη θα βρεις ίδια απόδοση σε αυτά τα χρήματα, που είναι και το σημείο vfm.
Ευχαριστώ.
αλλα με αλλαγες σε κλειδαρια και κυλινδρο με αυτα που προτινες.
Chuckie V2.0 έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Πρέπει να προχωρήσω το θέμα συναγερμός. Υπάρχουν πάρα πολλά πακέτα και έχω χαθεί. Έχω έτοιμη καλωδίωση. Υποστήριξη για κλήση + gsm θα ήταν ατού.
Budget? Καλό κομμάτι του εργατικού κόστους πάει στην καλωδίωση, αφού την έχεις έτοιμη...
Προσωπικά εμπειρία απο Paradox και Caddx, πολύ καλές λύσεις, πάντα με GSM και internet modules.
Δες τα νέα ψηφιακά κέντρα Paradox EvoHD νομίζω, συνεργάζονται και με τα νέα PIR Paradox HD77, που έχει και 720p camera (http://www.paradox.com/Downloader/?ID=6803)
Κόστος δεν ξέρω, αλλά είναι μια 2-1 λύση που μακάρι να υπήρχε όταν έβαζα εγώ συναγερμό σε σπίτι/εξοχικό
Σκέψου σοβαρά και τη συνδρομή σε κέντρο λήψης σημάτων, κάνα 10-11 ευρώ τον μήνα ειναι
..
Dimitris_P έγραψε:
Είχα στο μυαλό μου 400-500 συμπεριλαμβανομενης της εγκατάστασης. Αν στα ίδια λεφτά ή έστω λίγα ακόμα παίζουν και καναδυο κάμερες ακόμα καλύτερα. Είμαι πολύ εκτός;

corsair έγραψε:Dimitris_P έγραψε:
Είχα στο μυαλό μου 400-500 συμπεριλαμβανομενης της εγκατάστασης. Αν στα ίδια λεφτά ή έστω λίγα ακόμα παίζουν και καναδυο κάμερες ακόμα καλύτερα. Είμαι πολύ εκτός;
αν δεν εχεις να προστατεψεις το fort knox και δεν θες καποια ειδικη/περιεργη/ψαγμενη λειτουργια, εχει μια χαρα συναγερμους ready to install με GSM η και διαχειριση μεσω ιντερνετ. Επισης εχει καμερες 720p με 30-60 ευρω που θα σε ειδοποιησουν στο κινητο, θα κρατησουν και το επιμαχο υλικο σε καποιο online storage.
Εχεις παρει και το καλαι στις εγκαταστασεις, οποτε δεν θα εχεις θεμα.
Τωρα που το θυμηθηκα... τελικα τι εγινε? Βγηκες εξω? Ξεκλειδωθηκες? Μηπως χρειαζεσαι τιποτα ξηρα τροφη?
g47 έγραψε:Θα συμφωνησω για κλειδαρια και κυλινδρο, ειναι στα υποψην να μπει κατι τετοιο και λιγο πιο φθηνο defender.
Εχω βρει μια πορτα γυρω στα 600 και ο mclein εδωσε το οκαλλα με αλλαγες σε κλειδαρια και κυλινδρο με αυτα που προτινες.
pipinos1976 έγραψε:
Κι εγώ στο τωρινό σπίτι, στο πατρικό, έχω βάλει μόνος έναν κινέζικο ασύρματο συναγερμό με pstn+gsm.

drdino έγραψε:Κι η Yale.

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]