- 07 Σεπ 2016, 16:50
fot έγραψε:
Πριν πόσο καιρό mark? Πολύ λίγα δεν είναι; Τι έπαιξε;
Το είχα γράψει στο θέμα για το
ζμπορτιφ οικογενειακό, εν συντομία, βρέθηκε άνθρωπος που το είχε για δεύτερο ουσιαστικά (για να κάνει κανένα χαλαρό ταξιδάκι στο χωριό του το καλοκαίρι και άντε και 1-2 εξόδους το μήνα... κανένα βράδυ), μιας και είχε και μικρό και μηχανάκι για μέσα στην πόλη. Τσέκαρα τα χλμ στην αντιπροσωπεία (στα πενβέ αποθηκεύονται σε 4 σημεία στο αμάξι) και επιπλέον το αμάξι είχε κάνει στα 18Κ χλμ - εγώ το πήρα με 18,3Κ για την ακρίβεια - σέρβις αλλαγής λαδιών στην αντιπροσωπεία... με βιβλίο σέρβις υπογεγραμμένο από την αντιπροσωπεία... το αμάξι φαίνεται και με το μάτι... Το είχε βάλει αγγελία 10 Κ, μέσω e-pop πήγε στα 9Κ και το έκλεισε σε 2-3 ώρες από τη στιγμή που βγήκε η αγγελία.

Καινούριο (με τα έξτρα που είχε) πρέπει να πήγε γύρω στο 50άρι... το 2005...

Η μεταβίβαση έγινε 13/11/15...
Πάντως, υπάρχουν ευκαιρίες για "μεγάλου κυβισμού" (μη χέσω ένα δίλιτρο μεγάλου κουβισμού

) αμάξια σε πολύ καλή κατάσταση. Αν το αντέχεις, σκέψου το.
fot έγραψε:Όσο για το S60, πιστεύω θα με ικανοποιεί όπως και να έχει το Diesel. Ακόμη και με Stock 115hp.
Για χαλαρό ταξιδάκι σίγουρα, για κάτι παραπάνω, δεν νομίζω... εσύ ξέρεις βέβαια...
fot έγραψε: Βέβαια στο volvo με κάποιο πρόγραμμα θα μαζεύει εύκολα τα πόδια του.
Γιατί να μπλέξεις;;;
fot έγραψε:Εν τέλει αρκετά καλή λύση είναι και το S60 σε βενζίνη, ή αν είναι φορτωθώ δίλιτρο, δίλιτρο diesel!
Μπερδεύομαι....
Προσωπικά, αν έπαιρνα S60 θα κοιτούσα το 1,6Τ είτε με τα 150, είτε με τα 180 αλόγατα... Ροπή, ισχύς, άνεσις!

Το συμπαθώ πολύ αυτό το αμάξι.
Ντήζελ μεταχειρισμένο δεν ξέρω... τα περισσότερα που κυκλοφορούν είναι είτε εισαγωγής (που προσωπικά θα το απέφευγα, καθώς σχεδόν πάντα δεν μπορείς να το ελέγξεις σωστά), είτε leasing, που επίσης θα απέφευγα, καθώς ως γνωστόν τα leasing πάνε καλύτερα γιατί τα σκίζουν όλοι...

Και η συντήρηση συχνά γίνεται με γνώμονα το χαμηλό κόστος και όχι τη σωστή συντήρηση, καθώς ο στόχος είναι ν' αντέξει 3 χρόνια + λίγο ακόμα για να πουληθεί...
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>