Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#29532 Εχουμε κουβεντιασει πολακις τις οποιες εναλλακτικες, δσν χρειαζεται να επαναλαμβανομαστε για τους βραδυνοες. Πετας μια μπαρουφα, ενδεικτικα αφου και το λες επιχειρημα;
Λολζ πασχο, κατοσταρικο και try again :lol:
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
manosky έγραψε:
ΕΙΔΙΚΑ αφού η μη ύπαρξη μνημονίου θα οδηγούσε σε πολύ χειρότερες και πολύ πιο απότομες καταστάσεις, που μόνο τυφλοί δεν βλέπουν.
Ενδεικτικά:
- απότομη εξάλειψη της αξίας των χρημάτων στις τράπεζες
- αδυναμία εισαγωγής αναγκαίων πρώτων υλών
- όχι πίστωση από οποιονδήποτε εκτός της χώρας
- αδυναμία στήριξης ουσιωδών κρατικών λειτουργιών
και πολλά ακόμα.

Και νομικος και ψυχιατρος και οικονομολογος . Τι λε ρε παιδι μου.

Θα μας αναλυσεις γιατι θα συμβαιναν ολα αυτα ? Το δε "απότομη εξάλειψη της αξίας των χρημάτων στις τράπεζες" δεν στεκει καν εννοιολογικα. Εξαλειψη του πονου -> ναι , εξαλειψη των διακρισεων -> ναι , αλλα "εξάλειψη της αξίας των χρημάτων στις τράπεζες" ?
Τελευταία επεξεργασία από αεροζολ και 26 Οκτ 2014, 21:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#29542 Ενδεικτικα αφου λεμε, και τα μυαλα στα μπλεντερ.
Πρεπει να χουν μαυροχιονιστει στη Ρηγιλλης, τοση δραστηριοτητα πια :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#29551 [quote="Χρήστος Λάππας"]Η έννοια του «δημόσιου» πανεπιστημίου

Δ​​ημόσιος χώρος το πανεπιστήμιο και, επομένως, πρέπει να είναι ανοιχτό στους πάντες (οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας προφανώς), κατά τη Θεανώ Φωτίου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνη του κόμματος για την παιδεία. Το είπε και το υποστήριξε μετά το γνωστό επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησαν η ίδια και δύο ακόμη συνάδελφοί της, ακολουθούμενοι από μια μικρή ορδή ατόμων, τα οποία προχώρησαν σε κατάληψη του χώρου της Πρυτανειας....... quote]

Οταν καποτε ο εισαγγελεας ασκησει ποινικη διωξη στον εκαστοτε πρυτανη πανεπιστημιου ή δημαρχο για παραβαση καθηκοντος , σχετικα με καταληψεις δημοσιων χωρων που εχουν γινει εδω κ χρονια , εργαστηρια πανεπιστημιων , κτιρια του Δημου Αθηναιων κ.λ.π τοτε ισως κ μονο φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο..
Η βουλευτινα του Συριζα μπουκαρε ετσι γιατι ξερει οτι την παιρνει κ δεν θα της κανει κανεις τιποτα..Για να πηγαινε σε κανα παν/μιο του εξωτερικου να κανει κ να υποστηριξει αυτα που λεει..Μετα μας κανει εντυπωση που τα ελλ πανεπιστημια ειναι σε ranking επιπεδου Αλβανιας (μαλλον προσβαλλω κ την χωρα).
Τωρα , ολοι αυτοι οι υπαλληλοι που δεν θελουν τον ελεγχο εισοδου εξοδου απο αυτα , καλα κανουν , μαλ@κες ειναι; να τους ελεγχουν κ αυτους τι ωρα μπαινουν η βγαινουν ; το μπαχαλο βολευει τους παντες.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#29552 Εμαθες και το ρανκινΓκ giannik, κανε και κανα γοογλε ομως πριν ξαναγραψεις την παπαρα σου, τσαμπα ειναι
Άβαταρ μέλους
By gianik
#29562 :s_biggrin
πετάχτηκε και ο εμπαναστάτης /τ.ο Ολλανδίας...Πήγαινε αύριο για συμπαράσταση , στο πιο κοντινό σου πανεπιστήμιο , μπούκαρε μέσα , πες είμαι εμπαναστάτης γρέκος και κάνω κατάληψη από σήμερα..(σε παρακαλώ θέλω μετά βιντεάκι και φωτό από το πως θα σε υποδεχτούν... :s_sarcastic .)

κρίμας ρε δριφτεράκο , σε είχα για πιο μάγκα..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
manosky έγραψε:Έχει γίνει πολύ κουραστικό να επαναλαμβάνεται εδώ και τόσα χρόνια ότι οι λεγόμενοι "μνημονιακοί" δεν γουστάρουν το μνημόνιο, αλλά το θεωρούν καλύτερη λύση από αυτήν που υποστηρίζουν οι λεγόμενοι "αντιμνημονιακοί".
Άνευ ουσίας σχόλιο από μέρους σου, και τζάμπα κούραση αν θέλεις διότι κανείς δεν έχει ασχοληθεί με τα βίτσια των μνημονιακών. Η ουσία είναι τί εγκρίνεις (where you stand που λένε και στο χωριό μου), και οι μνημονιακοί και με τα δύο χέρια αποδεχόντουσαν το μνημόνιο και ήθελαν να εφαρμοστεί μέχρι κεραίας. Για τις επιλογές του για τη χώρα κρίνεται κανείς, όχι για το αν τις ευχαριστιέται ή όχι.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
giannik1977 έγραψε::s_biggrin
πετάχτηκε και ο εμπαναστάτης /τ.ο Ολλανδίας...Πήγαινε αύριο για συμπαράσταση , στο πιο κοντινό σου πανεπιστήμιο , μπούκαρε μέσα , πες είμαι εμπαναστάτης γρέκος και κάνω κατάληψη από σήμερα..(σε παρακαλώ θέλω μετά βιντεάκι και φωτό από το πως θα σε υποδεχτούν... :s_sarcastic .)

Εικόνα

Αυτο εχω σκοπο να κανω, αλλα με το πτυχιο της μΠατρας δε θα με αφησουν να μπω βρε γκιανικ. Γμς τα σου λεω, δυσκολα τα πραγματα για τους καναπεδατους αποφοιτους πανεπιστημιων ρανκινκγ αλβανιας.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#29572 Για το θεμα εχεις να προσφερεις κατι στην κουβεντα; :(
Πες μας , αν πας αυριο να κανεις καταληψη εκει που σου ειπα πως θα σε υποδεχτουν; ελα πες μου μονο αυτο.. :)
Άβαταρ μέλους
By italakias
rx8_drifter έγραψε:
giannik1977 έγραψε::s_biggrin

Εικόνα

Αυτο εχω σκοπο να κανω, αλλα με το πτυχιο της μΠατρας δε θα με αφησουν να μπω βρε γκιανικ. Γμς τα σου λεω, δυσκολα τα πραγματα για τους καναπεδατους αποφοιτους πανεπιστημιων ρανκινκγ αλβανιας.

Εσυ πηγες στην Ολλανδια για να παρεις ανωτερο πτυχιο σε σχεση με το ελληνικο ε ;
Βεβαια κει περα οταν πηγαινες θα ησουν τουμπεκις ,εδω μεσα εισαι λαλιστατος .
Άβαταρ μέλους
By italakias
giannik1977 έγραψε:Για το θεμα εχεις να προσφερεις κατι στην κουβεντα; :(
Πες μας , αν πας αυριο να κανεις καταληψη εκει που σου ειπα πως θα σε υποδεχτουν; ελα πες μου μονο αυτο.. :)

Που να παει μωρε;
Ο ανθρωπος πηρε τα λεφτα του μπαμπα και πηγε να σπουδασει εξωτερικο.
Εκανε εκει και μια συνδεση στο ιντερνετ και το παιζει επαναστατης αντι να κατσει να ασχοληθει με το μελλον του.
Στην Ολλανδια οι ελληνες να ξερεις,δεν μιλανε μεταξυ τους,το θεωρουν υποτιμητικο.
Και η φου φου νομιμη.
Τους εχουν σαλεψει τα σκαν.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
giannik1977 έγραψε:Για το θεμα εχεις να προσφερεις κατι στην κουβεντα; :(

Ομολογουμένως, όταν βάζεις jpg (1 εικόνα = 1Κ πίπες) από το Παπαρατηρητήριο, είναι δύσκολο να το αντικρούσει κάποιος με σωστά δομημένα λογικά επιχειρήματα. Είναι κάτι σαν το ΥΠΕΡΑΤΟΥ του debate. :(

Εικόνα

...εκτός από τον ιταλάκια. :inlove:
Τελευταία επεξεργασία από Zorz και 26 Οκτ 2014, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By italakias
#29584 Νομιζω τους περισσοτερους φονους τους εχει κανει ο Σβαρντζενεγκερ στο Κομαντο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#29585 Εχεις δικιο Ζορζ , αλλη φορα θα ποσταρω φωτο απο το site της Αυγης η εναλλακτικα απο το κοκκινοfm.
Αυτο τον πειραξε...