Λολζ πασχο, κατοσταρικο και try again
manosky έγραψε:
ΕΙΔΙΚΑ αφού η μη ύπαρξη μνημονίου θα οδηγούσε σε πολύ χειρότερες και πολύ πιο απότομες καταστάσεις, που μόνο τυφλοί δεν βλέπουν.
Ενδεικτικά:
- απότομη εξάλειψη της αξίας των χρημάτων στις τράπεζες
- αδυναμία εισαγωγής αναγκαίων πρώτων υλών
- όχι πίστωση από οποιονδήποτε εκτός της χώρας
- αδυναμία στήριξης ουσιωδών κρατικών λειτουργιών
και πολλά ακόμα.
.)
manosky έγραψε:Έχει γίνει πολύ κουραστικό να επαναλαμβάνεται εδώ και τόσα χρόνια ότι οι λεγόμενοι "μνημονιακοί" δεν γουστάρουν το μνημόνιο, αλλά το θεωρούν καλύτερη λύση από αυτήν που υποστηρίζουν οι λεγόμενοι "αντιμνημονιακοί".Άνευ ουσίας σχόλιο από μέρους σου, και τζάμπα κούραση αν θέλεις διότι κανείς δεν έχει ασχοληθεί με τα βίτσια των μνημονιακών. Η ουσία είναι τί εγκρίνεις (where you stand που λένε και στο χωριό μου), και οι μνημονιακοί και με τα δύο χέρια αποδεχόντουσαν το μνημόνιο και ήθελαν να εφαρμοστεί μέχρι κεραίας. Για τις επιλογές του για τη χώρα κρίνεται κανείς, όχι για το αν τις ευχαριστιέται ή όχι.
giannik1977 έγραψε::s_biggrin
πετάχτηκε και ο εμπαναστάτης /τ.ο Ολλανδίας...Πήγαινε αύριο για συμπαράσταση , στο πιο κοντινό σου πανεπιστήμιο , μπούκαρε μέσα , πες είμαι εμπαναστάτης γρέκος και κάνω κατάληψη από σήμερα..(σε παρακαλώ θέλω μετά βιντεάκι και φωτό από το πως θα σε υποδεχτούν....)
κρίμας ρε δριφτεράκο , σε είχα για πιο μάγκα..
rx8_drifter έγραψε:giannik1977 έγραψε::s_biggrin
πετάχτηκε και ο εμπαναστάτης /τ.ο Ολλανδίας...Πήγαινε αύριο για συμπαράσταση , στο πιο κοντινό σου πανεπιστήμιο , μπούκαρε μέσα , πες είμαι εμπαναστάτης γρέκος και κάνω κατάληψη από σήμερα..(σε παρακαλώ θέλω μετά βιντεάκι και φωτό από το πως θα σε υποδεχτούν....)
κρίμας ρε δριφτεράκο , σε είχα για πιο μάγκα..
Αυτο εχω σκοπο να κανω, αλλα με το πτυχιο της μΠατρας δε θα με αφησουν να μπω βρε γκιανικ. Γμς τα σου λεω, δυσκολα τα πραγματα για τους καναπεδατους αποφοιτους πανεπιστημιων ρανκινκγ αλβανιας.
giannik1977 έγραψε:Για το θεμα εχεις να προσφερεις κατι στην κουβεντα;![]()
Πες μας , αν πας αυριο να κανεις καταληψη εκει που σου ειπα πως θα σε υποδεχτουν; ελα πες μου μονο αυτο..
giannik1977 έγραψε:Για το θεμα εχεις να προσφερεις κατι στην κουβεντα;![]()

Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]