Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Geo f1 έγραψε:Δεν μου αρεσει που ετσι οπως εχει γινει το προγραμμα, πρεπει να φευγω απο το σαλονι στις 9,9+ καθε βραδυ.
Δεν μπορω να δω ουτε μια ταινια ουτε λιγο ps3!!! (Ακομα να βαλω το F1 2014 να το παιξω!!!)

Και κάτσε να μεγαλώσει λίγο το μωρό, ή να σου έρθει -κατακούτελα- και δεύτερο :s_wacko

Εγώ έσκασα το 70αρι για να πάρω το GT6 σε pre-order κιόλας, και ακόμα να ασχοληθώ πάνω από καμιά ωρίτσα...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#26998 Ναι ρε Δημητρη αλλα να μην οδηγησουμε και μεις λιγο στο Sochi με ενα μονοθεσιο του 2014? :s_gamer Να μην δουμε ενα θριλερακι που το εχω στο usb 1 μηνα?? :s_whiteflag

Η μπεμπα οταν ειναι να κοιμηθει θελει μονο την μαμα...Και νανουριζεται με διαφημισεις!!! Και οταν σταματανε οι διαφημισεις αρχιζει η γκρινια..και οταν ειμαι και γω μαζι,ειναι και ο Σπαικ..και η μπεμπα θελει να παει στον μπαμπα που ειναι με τον Σπαικ..Παλι γκρινιτσα!!Οποτε η μαμα λεει...Μπαμπα και Σπαικ ΜΕΣΑ για να κοιμηθει!!!

Και παω στην κρεβατοκαμαρα με τον Σπαικ και αφου κανουμε αγκαλιτσες απλα καθομαστε και κοιταμε το ταβανι!!Οκ εγω πιανω και κανενα βιβλιο και διαβαζω!!

ουφ τα εβγαλα απο μεσα μου!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#27019 Ναι βρε,απλα οταν γινεται αυτο εχει περασει πια η ωρα..(Αφου ξυπναω 6:33 καθε πρωι δεν ειμαστε για πολλα τις καθημερινες)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Η μπεμπα οταν ειναι να κοιμηθει θελει μονο την μαμα...Και νανουριζεται με διαφημισεις!!! Και οταν σταματανε οι διαφημισεις αρχιζει η γκρινια..και οταν ειμαι και γω μαζι,ειναι και ο Σπαικ..και η μπεμπα θελει να παει στον μπαμπα που ειναι με τον Σπαικ..Παλι γκρινιτσα!!Οποτε η μαμα λεει...Μπαμπα και Σπαικ ΜΕΣΑ για να κοιμηθει!!!

Δεν μου αρεσει αυτο που εγραψε ο Geo f1 καθολου. Αλλαξτε τακτικη αμεσα γιατι σε λιγο θα δινει εντολες η μπεμπα. Τα μωρα δεν πρεπει να βλεπουν εικονες με γρηγορες εναλλαγες οπως διαφημησεις, τα κουραζει και τα αγχωνει.
Η μπεμπα στο δωματιο, αγκαλια με την μαμα η τον μπαμπα με πολυ χαμηλο φωτισμο μεχρι να κοιμηθει. 10 λεπτα δουλεια ειναι,
Μπορει να δυσκολευτειτε για 1-2 μερες, αλλα μετα θα ειστε αρχοντες!!!!

Μου αρεσει που τελειωσα το βαψιμο του σπιτιου :yahoo: μετα απο 4 ΣΚ, ουσιαστικα 4 Κυριακες αφου τα Σαββατα ετοιμαζα τον χωρο. Αλλαξε το σπιτι :inlove:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#27060 Για τα μωρά, καλό είναι να μάθουν να κοιμούνται μόνα τους. Τη μικρή τη μάθαμε σε αγκαλιές και νανουρίσματα, και μέχρι 3 χρονών ήθελε κάποιον πάνω από το κεφάλι της για να κοιμηθεί (όχι ότι μας χάλαγε :) ). Ο μπέμπης έχει μάθει, τον αφήνουμε μόνο του από 3 μηνών και κοιμάται άμεσα μόνος του :metalo:

Δεν μου αρέσει καθόλου η δίμηνη αφαίρεση διπλώματος για "εισπρακτική" κλήση :rant: (βλέπε σχετικό νήμα Παραβάσεις)
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#29378 Μαρεσει που πηγα για ποδηλαταδα σημερα. Υπεροχο φθινοπωρινο σκηνικο μεσα στα πεσμενα φυλα στο δασος, με 7C ολη η διαδρομη και λιγη ομιχλη
Μ'αρεσει που πηρα αποφαση ετσι επι τοπου να βγαλω ολο το Danubeisland, μια φορα ειχα πει θα το προσπαθησω και τα καταφερα... 50.1 χλμ συνολο
Δε μαρεσει που πηγα απροετοιμαστος , δεν ειχα φαει καλο πρωινο και δεν ειχα παρει μαζι μου τιποτα μονο νερο... καμια 10αρια χλμ πριν το τελος απλα τελειωσε η μπαταρια (δεν ειμαι και ο πιο fit ποδηλατης βεβαια).. δε μπορουσα να σταθω ορθιος...
Ευτυχως καπου εκει βρηκα ενα μαγαζακι και χτυπησα ενα Snickers.... μεσα σε 10 λεπτα επανηλθαν οι δυναμεις μου , πολυ εντυπωσιακη μεταβολη, δεν το ειχα ξαναζησει τοσο ενττονα.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#29423 Στάνιαρες? :lol:

Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#29429 Δεν μου αρεσει που ενα χαλασμενο δοντι με εχει πηδηξει στον πονο μεσα στο σκ (ενα γιατρο ρε παιδια)
Μου αρεσει που πηγα σε ενα φαρμακειο και ο τυπος μου εφτιαξε ενα γιατροσοφι που βρεχω ενα βαμβακι με αυτο και το δαγκωνω με το χαλασμενο δοντι και αμεσως σε 15 δευτερολεπτα περναει ο πονος
Δεν μαρεσει που αυριο πρωι πρεπει να επισκεφτω οδοντιατρο για εξαγωξη δοντιου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#29483 Ενεσουλα και θα σαι αρχοντας!! Το μετα θα ναι το ζορι που θα περασει η ενεση!!
Περαστικα
Άβαταρ μέλους
By italakias
#29692 Οταν ο καθε καριοθραυστης μπαινει και βριζει οποιον γουσταρει επειδη διαφωνει μαζι του,λογικο ειναι να υπαρχει νευρικοτητα.

Επισης ενας αλλος λογος ειναι το γεγονος οτι και εδω οπως και στο 4τροχοι φορουμ,καποια μελη,εχουν δημιουργησει στο μυαλο τους καποια στανταρς με τα οποια πρεπει ολοι να συμφωνουν.