- 26 Αύγ 2016, 17:08
cyberguy έγραψε: Κικίζα το ξέρεις για έναν νεο εισερχόμενο σαν εμένα το να σε διαβάζω να υπερασπίζεσαι με τόσο μένος τα γερμανικά αυτοκίνητα πως φαίνεται? Λες και σου ανήκουν μετοχές της Ford και χάνεις λεφτά επειδή κάποιοι τα κράζουν, epic fail
Ακριβως επειδη εισαι...νεο-εισερχομενος, καλο θα ηταν πριν κρινεις καποιον, με την απροσμενη ευκολια
που αυτο γινεται ως συνηθως στα Forum, -οπως καλη(?) ωρα- , να εχεις διαβασει αρκετα ποστ μου, οχι μονο στα τοπικα που αφορουν γερμανικα μοντελα, αλλα και σε αλλα, που αφορουν, γαλλικα, ιταλικα, ιαπωνικα.
Επισης με την ευκαιρια, θυμιζω σε καποιους που νομιζαν οτι εχω για...ευαγγελιο τους 4τροχους, την αρνητικη κριτικη που εχω ασκησει για αποψεις του περιοδικου, οχι μονο μια φορα , στο forum του περιοδικου.
Οσοι ριξουν μια ματια εκει, θα δουν, ξεκαθαρες και συγκεκριμενες αποψεις για την καταντια του περιοδικου, αλλα και αποψεις οτι να ναι καποιων δοκιμαστων...
cyberguy έγραψε:on topic, ολα τα αυτοκίνητα βγάζουν προβλήματα είτε ιαπωνικά είτε γερμανικά, η συζήτηση πρέπει να περιφέρετε γύρω απο τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα τους. Σχετικά με το video που έβαλες δεν έχουν άδικο, τα Sti απο το 2008 και μετά έγιναν πολύ "πλαδαρά¨και άνετα, ώστε να μπορεί και ο λιγότερο σκληροπυρηνικός wannabe petrolhead να τα οδηγήσει άνετα. Βέβαια όλα αυτα που συγκρίνουν είναι μαμα αυτοκίνητα και κανένας δεν τα κρατάει σε αυτήν την κατάσταση.
Χαιρω πολυ, τον...λογαριασμο στον dimVIII, που μας...ψεκαζει καθε τρεις και λιγο με την αλεξισφαιρη αξιοπιστια των Ιαπωνικων, θυμιζοντας μας παραλληλα ΠΟΣΟ χρεπια ειναι τα αυτοκινητα ΟΛΩΝ των αλλων κατασκευαστων και ειδικα των γερμανων, που προφανεστατα κοροιδευουν με απιστευτο θρασος τον καθε υποψηφιο αγοραστη...
Στα του sti, το κυριως "θεμα" του μοντελου ΔΕΝ ειναι αυτο που λες...Αν δεν το διαπιστωσες, ξαναδες ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Video.
Eπισης, οταν κανουμε συγκρισεις, για ευνοητους λογους, συγκρινουμε ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ επιπεδου αυτοκινητα, εντελως απειραχτα, ωστε να υπαρχει ενα κοινο μετρο συγκρισης.
Τα περι "κανενας δεν τα κραταει σε αυτη την κατασταση" , ειναι δικη σου πεποιθηση ( o nass που το εχει στοκ , ειναι στην κατηγορια του "κανενα"? Φιλος μου που ειχε επισης στοκ ενα STI ΜΥ2004 που ειχα οδηγησει ειναι στην κατηγορια του "κανενα"?) δεν αφορα ουτε ΙΣΑΞΙΕΣ συγκρισεις, αλλα ουτε καν μια σωστη βαση συζητησης μεταξυ δυο ή περισσοτερων μοντελων
cyberguy έγραψε:Εμένε ποιο πολυ θα με ενδιέφερε να μάθω τι κάνει το RS εαν του βάλεις ΦΠΕ, καμια ψύκτρα στο διαφορικό, καμια πιο χοντρή αντιστρεπτική κτλ
Αυτα σε αλλη κατηγορια, αλλου επιπεδου, σε συζητησεις στην βουτα, στα λιμανακια, στο Σεσι, στις ευθειες που ανοιγουν με μεθανολες και αλλες τετοιες ομορφες τυπου οτι να ναι ιστοριουλες του πεζοδρομιου της νυχτερινης κοντρας...