Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By nass
#291934 . η ικανότητά σου να ρεζιλεύεσαι (και να νομίζεις ότι αποστόμωσες) είναι ατελείωτη. Κρίμα :(

(Δες το σχήμα που δημοσίευσα στην προ-προηγούμενη σελίδα και θα το δεις το ρημάδι το κεντρικό)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#291939 Να αλλάξουμε λίγο το κλίμα/συζήτηση? Δε βγάζει πουθενά νομίζω.

Έχεις 50 χιλιάρικα, ψάχνεις για κάτι οδηγοκεντρικό και fun-to-drive...το αγοράζεις? Αν όχι, τι άλλο?
Άβαταρ μέλους
By IKE
Zorz έγραψε:
IKE έγραψε:Κατά τα άλλα έχουν ειπωθεί πολύ μεγαλύτερες κοτσάνες και κανείς δεν σχολίασε αρνητικά.

Έχεις ποστάρει κι εσύ κατά καιρούς μερικές (λχ. με την ισχύ ως συνάρτηση ροπής και ρυθμού περιστροφής, που είναι και σχετικά πρόσφατο) οπότε ασ'το καλύτερα. :iconcool:

Έλα τώρα, δε μπορεί να είσαι και εσύ τόσο μπούφος (ας έγραφες κάτι για συριζα ή άδωνη έστω :shifty: ).

Nikos! έγραψε:Έχεις 50 χιλιάρικα, ψάχνεις για κάτι οδηγοκεντρικό και fun-to-drive...το αγοράζεις? Αν όχι, τι άλλο?

Mustang?
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#291953 Sti a.k.a φτερούγα , με , και καλά, 3 διαφορικά , 1 helical μπροστά, 1 και καλά κεντρικό viscous και 1 και καλά torsen πίσω.

Κλασική αντιγραφή η Subaru τόσα χρόνια, παραδόξως έχει 300+ άλογα, turbo και τετρακίνηση.

Με και καλά διαφορικό όπου και καλά , μπορεί να ρυθμιστεί εκ των έσω ώστε και καλά, να επιτρέψει περισσότερο ποσοστό
δύναμης στο πίσω άξονα. Και καλά.

ΥΓ να είχε και το διαμαντάκι 2λιτρο με 8000rpm + ...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Nikos! έγραψε:Να αλλάξουμε λίγο το κλίμα/συζήτηση? Δε βγάζει πουθενά νομίζω.

Έχεις 50 χιλιάρικα, ψάχνεις για κάτι οδηγοκεντρικό και fun-to-drive...το αγοράζεις? Αν όχι, τι άλλο?

...ακριβως αυτη ηταν η σκεψη και επομενη ερωτηση, (μονο για καινουργιο, οχι μτχ) ειδικα στους φτερουγατους! :yahoo:

...ωστε να συμπεριλαμβανεται και ο...τελευταιος των Μοικανων, το wrx sti, μην μας στενοχωριεται το "club των 3ων διαφορικων"! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#291958 +οο

ήταν εξ'αρχής ξεκάθαρο νομίζω (από 4η σελίδα:)

IKE έγραψε:Κατά τα άλλα νομίζω είναι πάρα πολύ κοντά σε S3/Golf R, λογικά οι δημοσιογράφοι θα το βρουν πιο "συμμετοχικό" κλπ κλπ, προσωπικά το βρίσκω κακάσχημο και παρόλο που θεωρώ απίθανο να μην είναι πολύ καλό, θα προτιμούσα ένα WRX (ειδικά STi) με τη σαφώς ανώτερη τετρακίνηση και τη λιγότερο άσχημη εμφάνιση.

Στην κατηγορία και το είδος αυτό δεν υπάρχει άλλη επιλογή πλέον, μόνο subaru και πολύ οριακά Audi quattro (A4/5 όσο έχουν ακόμα 3 διαφορικά, όχι για πολύ).
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
georgetz έγραψε:Sti a.k.a φτερούγα , με , και καλά, 3 διαφορικά , 1 helical μπροστά, 1 και καλά κεντρικό viscous και 1 και καλά torsen πίσω.

Κλασική αντιγραφή η Subaru τόσα χρόνια, παραδόξως έχει 300+ άλογα, turbo και τετρακίνηση.

Με και καλά διαφορικό όπου και καλά , μπορεί να ρυθμιστεί εκ των έσω ώστε και καλά, να επιτρέψει περισσότερο ποσοστό
δύναμης στο πίσω άξονα. Και καλά.

ΥΓ να είχε και το διαμαντάκι 2λιτρο με 8000rpm + ...

...παντως αυτοι εδω, που τα δοκιμασανε σε βρεγμενη πιστα, (αφιερωμενο στον dimVIII που θελει εξτρα γλυστερες καταστασεις... :thumbsup: ) δεν φανηκε να προτιμουν το sti...Ουτε καν δηλαδη...

Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#291967 Πέρνεις ένα σούργελο καρότσι και με 10.000 το κάνεις track - day car με 400 αλόγατα να κεντάει παντού.
Άβαταρ μέλους
By nass
nass έγραψε:Γιατί όχι Α45 ?

Και το Mustang που αναφέρθηκε είναι εξαιρετική ιδέα, αν θυμάμαι καλά είναι 45 χιλιάρικα τα 420-τόσα άλογα.

Από φρου-φρου και αρώματα :whistlink: είναι φτηνότερo, γρηγορότερο, fun-to-drive-ότερο και τιμιότερο.
Μόνο τα κυβικά είναι ένα θέμα (αλλά και τα 2.3 ή τα 2.5 είναι επίσης).
Άβαταρ μέλους
By italakias
JBT έγραψε:Πέθανε κι ο Πρινς :(

Κάτι λένε ότι τού έδωσαν μούφα φάρμακα.

Τωωωωωωωωωραααα,εδω και μηνες.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
nass έγραψε:Γιατί όχι Α45 ?

Δεν είναι τα κυβικά το θέμα.

Η τιμή είναι το θέμα.

Η Α45 με το performance pack, χωρίς μεταλλικό χρώμα κάνει 65!

Το rs βγαίνει 51!

Επίσης, η Α45 νομίζω δεν έχει αυτό το fun factor του rs. Είναι πιο απόλυτο όπλο αλλά εντελώς q car.

Τα λεφτά είναι πάρα πολλά πάντως, μεγάλη διαφορά.

< >
Άβαταρ μέλους
By IKE
#291989 Νομίζω φτάσαμε στο σημείο που ο nass απαντάει στον εαυτό του :lol: :lol: :lol:

Μπορεί να κλειδωθεί το φόρουμ. :shifty:

ΥΓ. Α45, RS3, Golf R κλπ, πολύ καλά μεν, δεν παύουν να είναι προσθιοκίνητα hatchback με λίγη τετρακίνηση εν είδη αντι-σπιν. Μια χαρά αυτοκίνητα είναι αλλά μη τα κάνουμε όλα ίσιωμα.
Άβαταρ μέλους
By nass
#291990 Οντως μεγάλη διαφορά...

Mustang λοιπόν :metalo: :yahoo:

@ΙΚΕ
Δεν απαντώ στον εαυτό μου, edit ήθελα να κάνω αλλά έχασα την προθεσμία.
Παρατηρώ πάντως μια συχνή ενασχόληση μαζί μου, με κολακεύεις :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#291997 Η Mustang είναι με τον 2.3 Ecoboost στα 50000+ , με 310 hp και με χάλια ήχο :shifty:

Η βασική τιμή που εντόπισα για Α45 είναι στα 60000Κ , 10Κ πάνω απο RS, 5+ απο STI, οπότε ζυγίζει κάποιος
αν θέλει ένα premium haldex με σοβαρό μοτέρ ή μια φτερούγα με 3 "και καλά διαφορικά",
σκληρή ανάρτηση κ πλαστικά και έναν 2.5άρη turbo boxer.

ΥΓ η Mustang επίσης , άγνωστη ποσότητα για service, καταναλώσεις (κάμποσα κιλά) κλπα