(Δες το σχήμα που δημοσίευσα στην προ-προηγούμενη σελίδα και θα το δεις το ρημάδι το κεντρικό)

Zorz έγραψε:IKE έγραψε:Κατά τα άλλα έχουν ειπωθεί πολύ μεγαλύτερες κοτσάνες και κανείς δεν σχολίασε αρνητικά.
Έχεις ποστάρει κι εσύ κατά καιρούς μερικές (λχ. με την ισχύ ως συνάρτηση ροπής και ρυθμού περιστροφής, που είναι και σχετικά πρόσφατο) οπότε ασ'το καλύτερα.
). Nikos! έγραψε:Έχεις 50 χιλιάρικα, ψάχνεις για κάτι οδηγοκεντρικό και fun-to-drive...το αγοράζεις? Αν όχι, τι άλλο?
Nikos! έγραψε:Να αλλάξουμε λίγο το κλίμα/συζήτηση? Δε βγάζει πουθενά νομίζω.
Έχεις 50 χιλιάρικα, ψάχνεις για κάτι οδηγοκεντρικό και fun-to-drive...το αγοράζεις? Αν όχι, τι άλλο?
IKE έγραψε:Κατά τα άλλα νομίζω είναι πάρα πολύ κοντά σε S3/Golf R, λογικά οι δημοσιογράφοι θα το βρουν πιο "συμμετοχικό" κλπ κλπ, προσωπικά το βρίσκω κακάσχημο και παρόλο που θεωρώ απίθανο να μην είναι πολύ καλό, θα προτιμούσα ένα WRX (ειδικά STi) με τη σαφώς ανώτερη τετρακίνηση και τη λιγότερο άσχημη εμφάνιση.
georgetz έγραψε:Sti a.k.a φτερούγα , με , και καλά, 3 διαφορικά , 1 helical μπροστά, 1 και καλά κεντρικό viscous και 1 και καλά torsen πίσω.
Κλασική αντιγραφή η Subaru τόσα χρόνια, παραδόξως έχει 300+ άλογα, turbo και τετρακίνηση.
Με και καλά διαφορικό όπου και καλά , μπορεί να ρυθμιστεί εκ των έσω ώστε και καλά, να επιτρέψει περισσότερο ποσοστό
δύναμης στο πίσω άξονα. Και καλά.
ΥΓ να είχε και το διαμαντάκι 2λιτρο με 8000rpm + ...
nass έγραψε:Γιατί όχι Α45 ?
είναι φτηνότερo, γρηγορότερο, fun-to-drive-ότερο και τιμιότερο.JBT έγραψε:Πέθανε κι ο Πρινς![]()
Κάτι λένε ότι τού έδωσαν μούφα φάρμακα.
nass έγραψε:Γιατί όχι Α45 ?

Ας ήταν η γραμμή τερματισμού 300μ παρακάτω και μπο[…]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]