Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#29036 Σαν τα γραμματια σου στο μητσοτακεικο αγορι μου :inlove:

Ειστε τοσο φαιδροι κι οι δυο, γι αυτο σας λατρευουμε εδω μεσα :lol:

Mα το Σαμαρα γαμω το κεφαλι μου |λογοκρισία| :lol:
Άβαταρ μέλους
By manosky
Corto Maltese έγραψε:off-topic [Mod]

Αφου θες να μπεις σε μια ακατανόητη για σενα συζήτηση μπορείς να απαντήσεις στα 2 ερωτήματα που υπάρχουν;
- Εχουν δικαίωμα βουλευτές να επισκέπτονται δημόσια ιδρύματα;
- Ειναι παιδι του συστήματος ο Φουρτουνακης; πολιτικού και ακαδημαϊκού; Ή πρόκειται για αγνο ιδεολόγο που πασχίζει για το καλό του Ιδρύματος;

Καλά που υπάρχεις κι εσύ για να σπάω πλάκα κατά το δοκούν. Σαν κερματοδέκτης με γκοφρέτες είσαι. :inlove:

Στο άτομο που έγραφε ότι τα ρόπαλα του ΠΑΜΕ είναι κανονικά σημαιάκια :svivhaha: , θα απαντήσω τα ακόλουθα:
- ναι, φυσικά και μπορεί να επισκεφθεί οποιοσδήποτε ένα δημόσιο ίδρυμα, εφόσον έχει κάποια δουλειά εκεί μέσα ή εφόσον δηλώνει τι θέλει εκεί μέσα.
Δεν είναι καφέ-αμάν, πρέπει να προστατεύεται ως δημόσια εγκατάσταση, δεν είναι για να φωνάζουμε τα καρντάσια ή τα συντρόφια και να κάνουμε μπάφους στα γραφεία ή τα αμφιθέατρα, δεν είναι κέντρο μικροπωλητών ή στέκι ναρκομανών.

Οι συγκεκριμένοι όμως βουλευτές δεν πήγαν στο ΑΕΙ για να μιλήσουν με κάποιον ή να βγάλουν λόγο κατόπιν πρόσκλησης ή να χαιρετίσουν τους καθηγητές. Πήγαν με παρέα δεκάδες κομματικούς εγκάθετους για να τους στηρίξουν σε μια παρανομία.

off-topic [Mod]

Σού απάντησαν κι άλλοι, απλώς δεν ήθελα να χάσω την ευκαρία. :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By manosky
rx8_drifter έγραψε:Σαν τα γραμματια σου στο μητσοτακεικο αγορι μου :inlove:

Ειστε τοσο φαιδροι κι οι δυο, γι αυτο σας λατρευουμε εδω μεσα :lol:

Mα το Σαμαρα γαμω το κεφαλι μου |λογοκρισία| :lol:

Ξυδάκι κούκλε.
Όσο περισσότερο γράφεις τις ίδιες pipes®, ρεζίλι θα γίνεσαι. Τράβα να κρατήσεις τώρα το χεράκι του greo που κλαίει. :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#29074 προβλέπω να τον '' τρώνε '' λάχανο τον Πρύτανη , επειδή τόλμησε να πράξει το αυτονόητο..
Αλλά δυστηχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη , τόσα χρόνια που τα ελληνικά πανεπιστήμια , κυρίως τις βραδυνές ώρες είναι ορμητήρια πρεζονιών κ αναρχικών από κανέναν πρύτανη δεν ζητήθηκαν ποινικές ευθύνες..
Τώρα που ένας έκανε το αυτονόητο και τπτ παραπάνω, οι δηθεναριστεροί έπεσαν να τον φάνε..
άλλα τέτοιες μαγκιές τις κάνουν μόνο στην Ελλάδα , μπουκάρουν οι βουλευτές με το έτσι θέλω λες και είναι ειναι εισαγγελείς.
Κάποτε και ο Μίχας ο γνωστός νομάρχης το έπαιξε μάγκας σε ένα ευρωπαικό αεροδρόμιο και του πέρασαν χειροπέδες στο λεπτό..
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#29075 off-topic [Mod]
Άβαταρ μέλους
By cabala10
kubiak έγραψε:Η Google έχει πάει ήδη στον Άρη...

για αυτο δεν εχει ζωη? :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
giannik1977 έγραψε:προβλέπω να τον '' τρώνε '' λάχανο τον Πρύτανη , επειδή τόλμησε να πράξει το αυτονόητο..
Αλλά δυστηχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη , τόσα χρόνια που τα ελληνικά πανεπιστήμια , κυρίως τις βραδυνές ώρες είναι ορμητήρια πρεζονιών κ αναρχικών από κανέναν πρύτανη δεν ζητήθηκαν ποινικές ευθύνες..
Τώρα που ένας έκανε το αυτονόητο και τπτ παραπάνω, οι δηθεναριστεροί έπεσαν να τον φάνε..
άλλα τέτοιες μαγκιές τις κάνουν μόνο στην Ελλάδα , μπουκάρουν οι βουλευτές με το έτσι θέλω λες και είναι ειναι εισαγγελείς.
Κάποτε και ο Μίχας ο γνωστός νομάρχης το έπαιξε μάγκας σε ένα ευρωπαικό αεροδρόμιο και του πέρασαν χειροπέδες στο λεπτό..

Φαντάσου τώρα να μην ήταν βουλευτές της αριστεράς αυτοί που μπούκαραν μέσα, αλλά χρυσαυγίτες μαζί με ένα τσούρμο παρατρεχάμενους από πίσω τους. Εκεί ας πούμε ο greo θα υπερασπιζόταν το δικαίωμα των βουλευτών να μπουκάρουν μέσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Να αγιάσει το στόμα του πρύτανη και καλή δύναμη και στομάχι του εύχομαι. Ποιος ξέρει, ίσως έχει αρχίσει να ξεβρομίζει η κόπρος του Αυγεία.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
kubiak έγραψε:Η Google έχει πάει ήδη στον Άρη...
cabala10 έγραψε:για αυτο δεν εχει ζωη? :s_crazy

Και που το ξέρεις αυτό εσύ; Έχεις πάει; :shifty:

*το σχόλιό μου για την google και τα επιτεύγματά της δεν ήταν φυσικά τυχαίο...
*θα μπορούσα να είχα γράψει "ποια red bull stratos και μαλ*κίες"...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/h_pio_skoteinh_ptyxh_ths_krishs_200_eisagwges_to_mhna_sto_dafni.3104040.htmlΗ πιο σκοτεινή πτυχή της κρίσης: 200 εισαγωγές το μήνα στο Δαφνί

Αδυναμοι που δεν αντεξαν το παιχνιδι του καπιταλισμου θα ελεγε εγω...
Άβαταρ μέλους
By manosky
#29163 off-topic [Mod]

Χρήστος Λάππας έγραψε:
giannik1977 έγραψε:προβλέπω να τον '' τρώνε '' λάχανο τον Πρύτανη , επειδή τόλμησε να πράξει το αυτονόητο..

Φαντάσου τώρα να μην ήταν βουλευτές της αριστεράς αυτοί που μπούκαραν μέσα, αλλά χρυσαυγίτες μαζί με ένα τσούρμο παρατρεχάμενους από πίσω τους. Εκεί ας πούμε ο greo θα υπερασπιζόταν το δικαίωμα των βουλευτών να μπουκάρουν μέσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Να αγιάσει το στόμα του πρύτανη και καλή δύναμη και στομάχι του εύχομαι. Ποιος ξέρει, ίσως έχει αρχίσει να ξεβρομίζει η κόπρος του Αυγεία.

Φυσικά, αυτή είναι η απορία (λέμε τώρα) όλων των μη κοκκινοφασιστών. Οι δε κοκκινοφασίστες ούτε θέλουν να το συζητήσουν, γιατί ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ότι τέτοια φασιστικά υποκείμενα δεν έχουν δουλειά στα πανεπιστήμια - δεν υπάρχει χώρος για περισσότερο φασισμό, γι' αυτό. :lol:

Να μπούκαραν λοιπόν 2 λεγεώνες, διμοιρίες πώς τις λένε αυτοί, για να εφαρμόσουν τον δικό τους νόμο ή να εμποδίσουν να εφαρμοστεί κάποιος νόμος του κράτους.
Ωραίο γλέντι θα έστηναν οι διάφοροι greo της συμφοράς. :lol:
Τελικά, χώρος υπάρχει στα ΑΕΙ μόνο για τις μαχητικές μειοψηφίες του πρωκτού, οι άλλοι δεν δικαιούνται δια να ομιλούν, να σπουδάζουν, να συζητούν δημοκρατικά.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#29181 off-topic [Mod]
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#29206 Ξεκατίνιασμα απ' τα λίγα... :( Κρίμας...