Ειστε τοσο φαιδροι κι οι δυο, γι αυτο σας λατρευουμε εδω μεσα

Mα το Σαμαρα γαμω το κεφαλι μου |λογοκρισία|

Corto Maltese έγραψε:off-topic [Mod]
Αφου θες να μπεις σε μια ακατανόητη για σενα συζήτηση μπορείς να απαντήσεις στα 2 ερωτήματα που υπάρχουν;
- Εχουν δικαίωμα βουλευτές να επισκέπτονται δημόσια ιδρύματα;
- Ειναι παιδι του συστήματος ο Φουρτουνακης; πολιτικού και ακαδημαϊκού; Ή πρόκειται για αγνο ιδεολόγο που πασχίζει για το καλό του Ιδρύματος;
, θα απαντήσω τα ακόλουθα:
rx8_drifter έγραψε:Σαν τα γραμματια σου στο μητσοτακεικο αγορι μου
Ειστε τοσο φαιδροι κι οι δυο, γι αυτο σας λατρευουμε εδω μεσα
Mα το Σαμαρα γαμω το κεφαλι μου |λογοκρισία|
giannik1977 έγραψε:προβλέπω να τον '' τρώνε '' λάχανο τον Πρύτανη , επειδή τόλμησε να πράξει το αυτονόητο..
Αλλά δυστηχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη , τόσα χρόνια που τα ελληνικά πανεπιστήμια , κυρίως τις βραδυνές ώρες είναι ορμητήρια πρεζονιών κ αναρχικών από κανέναν πρύτανη δεν ζητήθηκαν ποινικές ευθύνες..
Τώρα που ένας έκανε το αυτονόητο και τπτ παραπάνω, οι δηθεναριστεροί έπεσαν να τον φάνε..
άλλα τέτοιες μαγκιές τις κάνουν μόνο στην Ελλάδα , μπουκάρουν οι βουλευτές με το έτσι θέλω λες και είναι ειναι εισαγγελείς.
Κάποτε και ο Μίχας ο γνωστός νομάρχης το έπαιξε μάγκας σε ένα ευρωπαικό αεροδρόμιο και του πέρασαν χειροπέδες στο λεπτό..
kubiak έγραψε:Η Google έχει πάει ήδη στον Άρη...
cabala10 έγραψε:για αυτο δεν εχει ζωη?

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/h_pio_skoteinh_ptyxh_ths_krishs_200_eisagwges_to_mhna_sto_dafni.3104040.htmlΗ πιο σκοτεινή πτυχή της κρίσης: 200 εισαγωγές το μήνα στο Δαφνί
Χρήστος Λάππας έγραψε:giannik1977 έγραψε:προβλέπω να τον '' τρώνε '' λάχανο τον Πρύτανη , επειδή τόλμησε να πράξει το αυτονόητο..
Αλλά δυστηχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη , τόσα χρόνια που τα ελληνικά πανεπιστήμια , κυρίως τις βραδυνές ώρες είναι ορμητήρια πρεζονιών κ αναρχικών από κανέναν πρύτανη δεν ζητήθηκαν ποινικές ευθύνες..
Τώρα που ένας έκανε το αυτονόητο και τπτ παραπάνω, οι δηθεναριστεροί έπεσαν να τον φάνε..
άλλα τέτοιες μαγκιές τις κάνουν μόνο στην Ελλάδα , μπουκάρουν οι βουλευτές με το έτσι θέλω λες και είναι ειναι εισαγγελείς.
Κάποτε και ο Μίχας ο γνωστός νομάρχης το έπαιξε μάγκας σε ένα ευρωπαικό αεροδρόμιο και του πέρασαν χειροπέδες στο λεπτό..
Φαντάσου τώρα να μην ήταν βουλευτές της αριστεράς αυτοί που μπούκαραν μέσα, αλλά χρυσαυγίτες μαζί με ένα τσούρμο παρατρεχάμενους από πίσω τους. Εκεί ας πούμε ο greo θα υπερασπιζόταν το δικαίωμα των βουλευτών να μπουκάρουν μέσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Να αγιάσει το στόμα του πρύτανη και καλή δύναμη και στομάχι του εύχομαι. Ποιος ξέρει, ίσως έχει αρχίσει να ξεβρομίζει η κόπρος του Αυγεία.
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]