Wagner669 έγραψε:
Προβλημα που ειχε να κανει μεγαλα αρχεια, δεν αφορουσε τον "μέσο" χρήστη, ο οποιος εμαθε για το προβλημα οταν διαβασε σε καποιο φορουμ και εψαξε να δει αν τον αφορα.
.
Το πρόβλημα αυτό αφορά ΟΛΟΥΣ τους χρήστες αφού πρώτα και καλύτερα θα σου επηρεάσει τα αρχεία του λειτουργικού τα οποία μετά από καιρό θα διαβάζει πιο αργά από μηχανικό και μετά θα λες ότι φταίνε τα παράθυρα..
Εγώ ούτε δύο μήνες δεν τον είχα για να παρατηρήσω το πιο προφανές που θα ήταν η διαφορά στο boot, παρόλα αυτά στο τεστ το πρόβλημα είχε ξεκινήσει να εμφανίζεται.
Πάντως ακόμα δεν είμαι 100% βέβαιος ότι το έφτιαξε, θα πρέπει να περάσει καιρός να βεβαιωθούμε και προσωπικά τη Samsung εγώ δεν την εμπιστεύομαι.
Μπορεί να έχει τεχνογνωσία στο θέμα ssd περισσότερο από τον καθένα, γενικά όμως και ποιοτική εταιρεία δεν είναι και κάποιες φορές θάβει τα προβλήματά της κάτω από το χαλάκι.
Μην κοιτάς που στη προκειμένη περίπτωση την έκραξε όλος ο πλανήτης αφού μιλάμε για ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της.
Προσωπικά δεν είμαι fanboy και δε θα δικαιολογήσω κανένα κερατά που πληρώνω. Εδώ άλλωστε δε μιλάμε για καμιά εφαρμογή της πλάκας στο κινητό που θα της κάνουν update την άλλη εβδομάδα, μιλάμε για το μέσο που αποθηκεύσεις τα αρχεία σου με το οποίο κανονικά δε πρέπει να ασχολείσαι ποτέ. Είναι απαράδεκτο που το κυκλοφόρησαν έτσι χωρίς να το ελέγξουν όπως έπρεπε.

(παλιάς σχολής γαρ
)