Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Wagner669 έγραψε:
Προβλημα που ειχε να κανει μεγαλα αρχεια, δεν αφορουσε τον "μέσο" χρήστη, ο οποιος εμαθε για το προβλημα οταν διαβασε σε καποιο φορουμ και εψαξε να δει αν τον αφορα.

.

Το πρόβλημα αυτό αφορά ΟΛΟΥΣ τους χρήστες αφού πρώτα και καλύτερα θα σου επηρεάσει τα αρχεία του λειτουργικού τα οποία μετά από καιρό θα διαβάζει πιο αργά από μηχανικό και μετά θα λες ότι φταίνε τα παράθυρα..
Εγώ ούτε δύο μήνες δεν τον είχα για να παρατηρήσω το πιο προφανές που θα ήταν η διαφορά στο boot, παρόλα αυτά στο τεστ το πρόβλημα είχε ξεκινήσει να εμφανίζεται.

Πάντως ακόμα δεν είμαι 100% βέβαιος ότι το έφτιαξε, θα πρέπει να περάσει καιρός να βεβαιωθούμε και προσωπικά τη Samsung εγώ δεν την εμπιστεύομαι.
Μπορεί να έχει τεχνογνωσία στο θέμα ssd περισσότερο από τον καθένα, γενικά όμως και ποιοτική εταιρεία δεν είναι και κάποιες φορές θάβει τα προβλήματά της κάτω από το χαλάκι.

Μην κοιτάς που στη προκειμένη περίπτωση την έκραξε όλος ο πλανήτης αφού μιλάμε για ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της.

Προσωπικά δεν είμαι fanboy και δε θα δικαιολογήσω κανένα κερατά που πληρώνω. Εδώ άλλωστε δε μιλάμε για καμιά εφαρμογή της πλάκας στο κινητό που θα της κάνουν update την άλλη εβδομάδα, μιλάμε για το μέσο που αποθηκεύσεις τα αρχεία σου με το οποίο κανονικά δε πρέπει να ασχολείσαι ποτέ. Είναι απαράδεκτο που το κυκλοφόρησαν έτσι χωρίς να το ελέγξουν όπως έπρεπε.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
QsisVTS έγραψε:
Wagner669 έγραψε:
Προβλημα που ειχε να κανει μεγαλα αρχεια, δεν αφορουσε τον "μέσο" χρήστη, ο οποιος εμαθε για το προβλημα οταν διαβασε σε καποιο φορουμ και εψαξε να δει αν τον αφορα.

.

Το πρόβλημα αυτό αφορά ΟΛΟΥΣ τους χρήστες αφού πρώτα και καλύτερα θα σου επηρεάσει τα αρχεία του λειτουργικού τα οποία μετά από καιρό θα διαβάζει πιο αργά από μηχανικό και μετά θα λες ότι φταίνε τα παράθυρα..
Εγώ ούτε δύο μήνες δεν τον είχα για να παρατηρήσω το πιο προφανές που θα ήταν η διαφορά στο boot, παρόλα αυτά στο τεστ το πρόβλημα είχε ξεκινήσει να εμφανίζεται.

Πάντως ακόμα δεν είμαι 100% βέβαιος ότι το έφτιαξε, θα πρέπει να περάσει καιρός να βεβαιωθούμε και προσωπικά τη Samsung εγώ δεν την εμπιστεύομαι.
Μπορεί να έχει τεχνογνωσία στο θέμα ssd περισσότερο από τον καθένα, γενικά όμως και ποιοτική εταιρεία δεν είναι και κάποιες φορές θάβει τα προβλήματά της κάτω από το χαλάκι.

Μην κοιτάς που στη προκειμένη περίπτωση την έκραξε όλος ο πλανήτης αφού μιλάμε για ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της.

Προσωπικά δεν είμαι fanboy και δε θα δικαιολογήσω κανένα κερατά που πληρώνω. Εδώ άλλωστε δε μιλάμε για καμιά εφαρμογή της πλάκας στο κινητό που θα της κάνουν update την άλλη εβδομάδα, μιλάμε για το μέσο που αποθηκεύσεις τα αρχεία σου με το οποίο κανονικά δε πρέπει να ασχολείσαι ποτέ. Είναι απαράδεκτο που το κυκλοφόρησαν έτσι χωρίς να το ελέγξουν όπως έπρεπε.

δεν διαφωνουμε σε κατι....
απλα εξεφρασα την αποψη μου και την πηρες "τοις μετρητοις"
φιλικα παντα :s_cool
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dodger έγραψε:...γνώμες για το laptop μου και τι μπορώ να κάνω για αναβάθμιση. ...πρότειναν αλλαγή του σκληρού σε SSD, μνήμη 4G και win 7άρια, ...Το μηχάνημα φυσάει, χωρίς υπέρβολη είναι σαν καινούριο....
Με είχε απασχολήσει κι εμένα το θέμα και ρωτώντας εκεί είχα καταλήξει. Έβαλα κι άλλα 2GB μνήμη και πήγα στα 7άρια. Αυτό πριν 1+ χρόνο. Και πάνω που ετοιμάζομαι για SSD αρχίζει να μου κάνει νερά στην οθόνη, δεν πειράζει που κάνει γραμμές σε κάποιες θέσεις αλλά που μερικές φορές η οθόνη μέσα στα πρώτα 0-5-10 δευτερόλεπτα σβήνει τελείως (ο φωτισμός της) και πρέπει να την κλείσω ανάψω για να πάρει μπρος. Μπορεί να θέλει απλά βυσμάτωμα καμία καλωδίωση αλλά είναι κάτι που με γεμίζει αβεβαιότητα για το μέλλον και δεν πρόκειται να το εξερευνήσω προτού αποκτήσω το επόμενο.

Κάτι δίσκοι υβριδικοί πόσο καλοί είναι; Πόσο υστερούν από τους SSD;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#29144 κατα 99% η Mobile καρτα σου ειναι τελειωμενη..
κοιτα αν ειναι αποσπωμενη και παρε αλλη (συνηθως τωρα πια ειναι )
Άβαταρ μέλους
By sknipper
cabala10 έγραψε:κατα 99% η Mobile καρτα σου ειναι τελειωμενη..
κοιτα αν ειναι αποσπωμενη και παρε αλλη (συνηθως τωρα πια ειναι )
Γιατί τη λες Mobile;
Λες ότι δεν είναι απλά μια σύνδεση; Μήπως είναι και η σύνδεση ή η καλωδίωση για τις γραμμές που διορθώνουν με κούνημα οθόνης και η κάρτα κάνει το σβήσιμο;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#29157 γιατι ειναι Mobile εκδοσεις πως να τις πω? :p
συνηθως το εχω δει λογο καρτας αλλα ποτε δεν ξερεις κυριως λογο παστας που εχει γινει πετρα
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#29190 με watercooling ασχολειται κανενας;;;;
αυτο το πραγμα, με τι το γιομιζουμε;;;;
καθε πότε θελει ελεγχο η στάθμη υγρων;;;
μπορει να δουλεψει οπως ειναι ή πρεπει να μπει "ρεζερβουαρ"
υπαρχει καταστημα (στην Αθηνα) που να που να πουλαει σχετικα προϊόντα, γιατι ψαχνω "block" για GPU

αυτα :)

Corsair Hydro H80i
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#29191 Το συγκεκριμένο δεν το γεμίζουμε είναι γεμάτο ηδη και δεν χρειαζεται έλεγχο. http://www.corsair.com/en-gb/hydro-seri ... cpu-cooler

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
corsair έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι το έχουν ξεφτυλίσει με τα μικράιντσα (13-14"), πανάκριβα.

ναι... γιατι συνηθως τα "μικροιντσα" ειναι σοβαρα laptop, οποτε δεν τα χαρίζουν για 250 ευρω... Δεν μπορει να θες backlit keyb, 1.3 κιλα, FHD οθονες κλπ κλπ... και να τα θες και χώμα.

Btw, οπως και στα αμαξια η τιμη τους δεν πάει με το μέτρο, ετσι και στην τεχνολογια δεν παει με τις ιντσες.

Δε λέω αυτό, αλλά ακριβώς το αντίστροφο συμβαίνει αν το 'χεις παρατηρήσει.

Δεν βρίσκεις κανονικών προδιαγραφών laptop <14" σε λιγότερο από 700-800€. Και αποκλείω για μένα τα turbo x και τα με celeron cpu όπως πχ το Toshiba NB10T-A-103

Το 2009 είχα πάρει το 13ρι toshiba με core2duo/250gb σκληρό/2gb ram γύρω στα 550. Ήταν πολύ καλό deal τότε. Τώρα δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο; Βλέπω ότι ένα macbook air με πολύ καλά specs (+ backlit kb :thumbsup: ) ξεκινάει αρκετά φθηνά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Βρε μήπως ήρθε η ώρα να μεταβώ σε μακ; :hmmm: :lol:

ΔΕΝ καίγομαι για αντικατάσταση, αλλά θα την έκανα αν έβρισκα ένα καλό deal στα 600-700. Το θεωρώ χαζό να δώσω παραπάνω για laptop :oops: (παλιάς σχολής γαρ :s_crazy )
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
mirage έγραψε:Το συγκεκριμένο δεν το γεμίζουμε είναι γεμάτο ηδη και δεν χρειαζεται έλεγχο. http://www.corsair.com/en-gb/hydro-seri ... cpu-cooler

Sent from Corsair's brick

OK, αλλα αν θελω να το συνδεσω με GPU (XFX GeForce GTX 260 αν βρω πλακετα) με τι το ξαναγεμιζω;;;;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#29201 RTFM, κάτι θα λέει γι'αυτή τη περίπτωση. Είχα κι εγώ παλιά και σου έλεγε τι να κάνεις αν ήθελες να συνδέσεις κι αλλού. Δε θυμάμαι βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#29203 Τι να γεμίσει βρε παιδιά, κλειστό κύκλωμα είναι. Γυρες φέρνει το νερό δεν έχει απώλειες. Καλά φαντάζεστε να είχαμε τέτοιο πράγμα στο εσωτερικό ενός PC;
Άβαταρ μέλους
By krom
#29207 Κλειστό (μέτριο στην καλύτερη) εργοστασιακό κύκλωμα χωρίς δοχείο, που θα ανοιχτεί για μπει 2η ψύκτρα -δεν αξίζει, θα έχει αποτέλεσμα 0 και άπειρη ταλαίπα για να ξανακλείσει σωστά. Οι θερμοκρασίες θα έχουν πέσει ελάχιστα που ίδιο θα γινόταν και με 2 καλύτερες και πιο αθόρυβες αεροψύκτρες από τις εργοστασιακές.
Ένα σούπερ φθηνό ghetto mod για κάρτα γραφικών είναι να ξηλώθει ο εργοστασιακός και συνήθως μικρός και θορυβώδης ανεμιστήρας (ψύκτρα μένει) και να κοτσαριστεί ένας μεγαλύτερος ησυχότερος 80χιλ.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
krom έγραψε:Κλειστό (μέτριο στην καλύτερη) εργοστασιακό κύκλωμα χωρίς δοχείο, που θα ανοιχτεί για μπει 2η ψύκτρα -δεν αξίζει, θα έχει αποτέλεσμα 0 και άπειρη ταλαίπα για να ξανακλείσει σωστά. Οι θερμοκρασίες θα έχουν πέσει ελάχιστα που ίδιο θα γινόταν και με 2 καλύτερες και πιο αθόρυβες αεροψύκτρες από τις εργοστασιακές.
Ένα σούπερ φθηνό ghetto mod για κάρτα γραφικών είναι να ξηλώθει ο εργοστασιακός και συνήθως μικρός και θορυβώδης ανεμιστήρας (ψύκτρα μένει) και να κοτσαριστεί ένας μεγαλύτερος ησυχότερος 80χιλ.

Μετριο δεν το λες.
Στα reviews λενε τα καλυτερα γι αυτο (out of the box W/C)
Αυτο με το ghetto mod της GPU δεν το χα σκεφτει...
Αλλα το θεμα ειναι που βιδωνεις τα 80αρια... γιατι η καρτα γραφικων πιανει ηδη 2 θεσεις και με τους ανεμιστηρες θα πιασει και τριτη...

Dimitris_P έγραψε:RTFM, κάτι θα λέει γι'αυτή τη περίπτωση. Είχα κι εγώ παλιά και σου έλεγε τι να κάνεις αν ήθελες να συνδέσεις κι αλλού. Δε θυμάμαι βέβαια.

παλια (πριν απο ~4χρονια) ειχα φτιαξει κ εγω, με το loop να πηγαινει ρεζερβουαρ->αντλια->CPU->GPU->Radiator
αλλα ηταν ολα κομματι-κομματι και ειχα φαει ενα μηνα να παραγγειλω τα πραγματα, να μου ρθουν και να κατσω να τα στησω και να τα δωκιμασω....
Δεν θελω να μπλεξω με αυτη τη διαδηκασια παλι, γι αυτο κοιταω το Η80i, το οποιο α) μου ειναι υπεραρκετο και β) λενε τα καλυτερα γι αυτο στα reviews