To design πολύ μοντέρνο,αν και προσωπικά δε με τρέλανε .Τουλάχιστον δεν είναι συντηρητικό.
Το εσωτερικό αρκετά μοντέρνο επίσης,και εργονομικό σε γενικές γραμμές,αν και η ποιότητα των πλαστικών είχε εμφανέστατη διαφορά σε σχέση με τα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρείας,όπως το GS που είδα μέσα στην έκθεση.Το περίμενα καλύτερο.
Οι χώροι πάρα πολύ καλοί,ιδιαίτερα για τους πίσω ,οπού το πολύ μικρό τούνελ βοηθάει στην ευρυχωρία.
To πορτ μπαγκαζ οκ ,με την εταζέρα στη θέση της βέβαια μου φάνηκε μικρό
Το περίμενα μεγαλύτερο,αν και αναγνωρίζω οτι είχε ρεζέρβα,ενω αλλάζει και η κλίση της πλάτης των πίσω καθισμάτων.Βέβαια στη πιο καθετη θέση μένει κενό ανάμεσα στα καθίσματα και στην εταζέρα.Η θέση οδήγησης αρκετά καλή,κάθεσαι ψηλότερα .Πατάμε το κουμπί εκκίνησης ,το μοτέρ δε ξεκινάει ,επιλέγουμε το D και κινούμαστε...
Πάμε λοιπόν στο χειρότερο κομμάτι του αυτοκινήτου.Το σύστημα κινητήρα μετάδοσης,οχι μόνο με απογοήτευσε αλλά βασικά δεν άντεχα να το οδηγώ.Πατάς γκάζι και οι στροφές ανεβαίνουν με ένα συνοδευτικό έντονο βουητό και με πολύ ήπια αίσθηση επιτάχυνσης. Πολύ άσχημη εντύπωση.Δοκίμασα όλα τα προγράμματα λειτουργίας ,δοκίμασα με λίγο ,με παραπάνω ,με τέρμα γκάζι,πάντα το ίδιο περίπου αποτέλεσμα.Το στροφόμετρο να φτάνει στη κορυφή ,το βουητό να σου παίρνει τα αυτιά και παρολαυτα να μη παίρνεις και καμία σοβαρή επιτάχυνση.Βασικά δε τη πάλευα μία με το αμάξι.Πολύ δυσάρεστο στην οδήγηση.
Δε ξέρω αν γίνεται...
Ίσως να βελτιώνεται με τη σειριακή λειτουργία δε ξέρω.
Όσο θυμάμαι τι αμαξάρα ήταν το GS 450h που οδήγησα πριν χρόνια
Ε καμία σχέση το NX
Δυστυχώς τα αρνητικά δε σταματούν εδώ. Από ένα τέτοιο αμάξι περίμενα τουλάχιστον να έχει άνετες αναρτήσεις.Ε δεν είχε.Ήταν σκληρό χωρίς λόγο,ειδικά στις μικρές ταχύτητες ψιλοκοπάναγε και ακουγόταν και θόρυβος απο τις αναρτήσεις.
Τέλος ο θόρυβος από το δρόμο ήταν αυξημένος.Εκεί που περίμενα ησυχία άκουγα άλλο ένα βουητό.Για να πούμε και την αλήθεια βέβαια ίσως να το αδικώ μιας και δεν υπάρχουν θόρυβοι και κραδασμοί από το κινητήρα και τη μετάδοση όταν κινείσαι με σταθερή ταχύτητα.
Γενικά μεγάλη απογοητευση το αμάξι.Δε ξέρω ίσως η μεγάλη συγγενεια με το RAV 4 να μη μπορεί να κρυφτεί...
Και μιλάμε τώρα οτι κάνει 50.000 euro
Τζάμπα είναι η Guilia....

Τί διάολο ρε πστ