Το αποτέλεσμα έχει σημασία, το οποίο αν μάλιστα είναι αυτό που θα πρέπει (πωλήσεις δηλαδή) και ικανοποιεί τον ιδιοκτήτη η συνολική εμπειρία, θα είναι εν τέλη και περισσότερο κερδοφόρα.
Η Giulia είναι επιτέλους αυτό που έλλειπε από την Alfa.
Nikos! έγραψε:Γιατί τέτοιο κόλλημα με το πόσα λεφτά σπαταλάει ένας όμιλος για R&D?
Το αποτέλεσμα έχει σημασία, το οποίο αν μάλιστα είναι αυτό που θα πρέπει (πωλήσεις δηλαδή) και ικανοποιεί τον ιδιοκτήτη η συνολική εμπειρία, θα είναι εν τέλη και περισσότερο κερδοφόρα.
Η Giulia είναι επιτέλους αυτό που έλλειπε από την Alfa.
Γιατί τέτοιο κόλλημα με το πόσα λεφτά σπαταλάει ένας όμιλος για R&D?
dstou έγραψε:Γιατί τέτοιο κόλλημα με το πόσα λεφτά σπαταλάει ένας όμιλος για R&D?
Mπας και ξεφύγουμε λιγάκι από το άλλο κόλημμα, τι σχέδιο ζαντικό έχει το άμάξι και πόσα μικροδευτερόλεπτα γληγορότερο (άρα και ΚΑΛΥΤΕΡΟ) είναι από ένα άλλο στο ριγκ όταν τρέχει με επαγγελματίες μετά από εβδομάδες προετοιμασιών και πιθανόν κάμποσες μετατροπές σε σχέση με την στριτ έκδοση και δούμε και πως παίζουν (και γιατί) τα 'μεγάλα παιδιά'.
Δείτε τώρα πόσα (πολλά) ξοδεύει εταιρειούλα με δυο μοντελάκια μόνο και αστείες πωλήσεις προκειμένου να είναι μπροστά και να μετράει την τρέχουσα αξία της με κάμποσα δις :
http://www.statista.com/statistics/314863/research-and-development-expenses-of-tesla/
(και με κλικ, και άλλα R&D από άλλους)
dstou έγραψε:Ποιός είπε ότι οι επενδύσεις Ρ&δ δείχνουν αν προσφέρει κάτι οδηγικά ή όχι?
Πάρτε τώρα και ένα αμαξίδιο που ξεφτιλίζει χροοοοοόνια τώρα ότι υπάρχει από Άλφα Ρομέο, Πεμβέ Μ, Μερσεντέ ΑΜΓ και τα μισά Φερράρια και Πόρσε. Μια ριμπατζιά και ρισταιλιά και μισή, με μηδέν επενδύσεις έρευνας εκτός από το σχέδιο της ζάντας του, για να δείτε τι λαλάκες είναι όλοι οι άλλοι που ξοδεύουν τα δις λες και είναι μαρουλόφυλλα για να βλέπουν την ουρά του στο ριγκ και δεν τα τρώνε στις βίζιτες όπου, προφανώς, θα έπιαναν περισσότερο τόπο :
REALZEUS έγραψε:dstou έγραψε:Τι να το κάνω το τεράστιο budget της Toyota όταν το μόνο καλό αυτοκίνητό της είναι στην ουσία ένα Subaru?
Mα δε συγκρίνω με το μπάτζετ των σαμουράιδων, αλλά με αυτό της Πεμβέ και της Μερσεντέ, και η οποία σύγκριση δείχνει το χάος που πρέπει να καλύψει σε κάποιο βαθμό η μαμά Φίατ για να σπρώξει την ΑΡ μπροστά.
Το USP της AR είναι οι επιδόσεις, η οδηγική αίσθηση και ο σχεδιασμός. Σε αυτά ποντάρουν και όχι στην αυτόνομη οδήγηση και σε λοιπά βαρετά. Δεν θα φτάσουν ποτέ τις πωλήσεις των Γερμανών, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός. Σκοπός είναι να γίνει μια βιώσιμη sporty-premium μάρκα.

Nikos! έγραψε:Ο καταναλωτής τι θέλει σε τελική ανάλυση? Ένα οδηγοκεντρικο και αξιόπιστο αυτοκίνητο δε ζητάει?
Nikos! έγραψε:Οπότε τι μου παραθέτεις το rnd budget? Αυτό ρωτάω. Προσπαθώ να καταλάβω που βοηθάει τη συζήτηση αξιολόγησης της Giulia.
Nikos! έγραψε:To ενδιαφέρον είναι ότι η VW σπαταλάει τα περισσότερα σε R&D
Nikos! έγραψε: και δεν έχει καταφέρει ούτε να είναι μπροστά από την εποχή τους τα οχήματα και να μην είναι καθόλου οδηγοκεντρικά. Το ίδιο και πολλοί άλλοι.
Nikos! έγραψε:Δε χρειάζεσαι άπειρο budget για να είσαι μπροστά από την εποχή σου και να βγάλεις ένα καλό όχημα.
Nikos! έγραψε:Χρειάζεσαι σωστή εκτέλεση.
Νομίζω η Giulia το κατάφερε.
nass έγραψε:Nikos! έγραψε:Ο καταναλωτής τι θέλει σε τελική ανάλυση? Ένα οδηγοκεντρικο και αξιόπιστο αυτοκίνητο δε ζητάει?
Το γεγονός ότι η Toyota είναι #1 στον κόσμο δείχνει ότι μάλλον δεν ζητάει "οδηγοκεντρικό" αυτοκίνητο.
Όπως για παράδειγμα η Άλφα με την G ή η Jaguar με την ΧΕ...

Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]