panos2171 έγραψε:Αν δεν τους αρέσει μπορούν να φύγουν. Κατανοώ το να μην κάνεις σωστά τη δουλειά σου επειδή η αμοιβή είναι μικρή αλλά όταν έχεις να κάνεις με ξένα αντικείμενα/περιουσία είναι αδικαιολόγητο να φέρεσαι κατά αυτόν τον τρόπο.
Δεν πάει ακριβώς έτσι και είμαι σίγουρος πως το ξέρεις πολύ καλά.
Όταν πχ έχεις να ξεφορτώσεις 5-6 αεροπλάνα που ήρθαν σε διάστημα 10 λεπτών (με 150 επιβάτες έκαστο) και το κάθε αεροπλάνο πρέπει να ξεφορτωθεί σε 5 λεπτά (γιατί μετά πρέπει να τρέξεις για το επόμενο), έλα να σε δω να συμπεριφέρεσαι σε κάθε βαλίτσα με στοργή και προδέρμ...
Γιατί αν αργήσεις 5 λεπτά θα έχει καθυστέρηση η επόμενη πτήση είτε του ίδιου αεροπλάνου είτε ενός άλλου που θα αργήσεις 5 λεπτά να εμφανιστείς για να το φορτώσεις... και οι καθυστερήσεις θα μαζεύονται γιατί στο δεύτερο αεροπλάνο η καθυστέρηση θα είναι 10 λεπτά, κοκ... Συν ήλιος (με θερμοκρασίες Σαχάρας - πίστεψέ με, εγώ δεν αντέχω για πολύ) + ανόητα ωράρια + μισθός χαρτζηλίκι... Για πες μου πως ξεφορτώνεις 200 βαλίτσες από αεροπλάνο σε καροτσάκι σε 5 λεπτά (4-5 άτομα και άμα... συνήθως 2 ή 3) και πολύ λέω και μετά πως τις ξεφορτώνεις από το καροτσάκι στον ιμάντα σε άλλα 5 λεπτά (εδώ είναι συνήθως μόνο 1 ή 2 άτομα)...
Και το περιθώριο για καθυστερήσεις είναι 0, γιατί αφενός μετά πρέπει να το ξαναφορτώσεις (γιατί θα ξαναφύγει) και αφετέρου οι επιβάτες θα γκρινιάζουν αν οι βαλίτσες τους καθυστερήσουν 10 λεπτά και άρα η αεροπορική θα δυσαρεστηθεί και θα το πει στον εργοδότη σου, ο οποίος guess what... δεν θα απαντήσει ότι "θα πάρουμε παραπάνω άτομα", αλλά θ' αρχίσει να γκαρίζει πάνω στην πλάτη σου ή θα σε στείλει σπίτι για να πάρει άλλον...
Και αυτό να το κάνεις επί μήνες καθημερινά, χωρίς άδεια (γιατί στη μέση της σεζόν άδεια δεν προβλέπεται...)
Έλα λοιπόν να μου πεις μετά ότι θα δείχνεις στοργή στην κάθε βαλίτσα εσύ. ΓΙΑΤΙ να το κάνεις;;;; Το μόνο που ενδιαφέρει τον εργοδότη σου είναι να τελειώσεις γρήγορα και όχι να μην διαλυθεί καμία βαλίτσα...
Δεν θα την ακούσεις αν σπάσεις κάποια βαλίτσα, αλλά θα την ακούσεις και πολύ άσχημα μάλιστα αν αργήσεις... Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να μην τις πετάξεις σαν σακιά με πέτρες... Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο νομίζετε...
Το προσωπικό είναι περιορισμένο, οι πόροι γενικά είναι δεδομένοι και οι ελάχιστοι δυνατοί...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

)...
Να προκαλέσει καθυστέρηση ένας απλός αχθοφόρος, άσε... δεν θέλω να ξέρω τι έχει ν' ακούσει...