Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#287946 Νίκο αν δεν ήξερα ότι νοιώθεις από οδήγηση, με αυτά που γράφεις θα έπαιρνα όρκο ότι είσαι εντελώς κουλομαριας :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
rx8_drifter έγραψε:Νίκο αν δεν ήξερα ότι νοιώθεις από οδήγηση, με αυτά που γράφεις θα έπαιρνα όρκο ότι είσαι εντελώς κουλομαριας :hmmm:

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Σε ποια αναφέρεσαι ?

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Nikos! έγραψε:Τι μοτέρ φοράει το καινούριο yaris diesel?

Έχω νοικιάσει ένα τέτοιο στα Χανιά, στις διακοπές, και ψιλοσερνεται.

Μετα βεβαια αδειασες το ballast και πηρε τα πανω του :lol:

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι διαφορες στις επιδοσεις με το οκταβια ειναι αστειες, αν για κατι δεν μπορεις να το ψεξεις ειναι η σβελταδα του
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
rx8_drifter έγραψε:
Nikos! έγραψε:Τι μοτέρ φοράει το καινούριο yaris diesel?

Έχω νοικιάσει ένα τέτοιο στα Χανιά, στις διακοπές, και ψιλοσερνεται.

Μετα βεβαια αδειασες το ballast και πηρε τα πανω του

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι διαφορες στις επιδοσεις με το οκταβια ειναι αστειες, αν για κατι δεν μπορεις να το ψεξεις ειναι η σβελταδα του

Είμαι σίγουρος ότι κάνεις λάθος.

Έκανα μια λάθος εκτίμηση και τη διόρθωσα, εσύ όμως να τη πετάξεις την εξυπνάδα σου :)

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#288047 Προς θεού, άλλωστε κάποιος που ξέρει να οδηγάει
@sknipper, δε νομίζω ξέρω να οδηγαω :)

πρέπει να κατεβάσει τη γυναίκα του απ το αμάξι για να καταλάβει ότι δεν ψιλοσέρνεται :)
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#288050 "Οι πρώτες εκτιμήσεις Νίκο Χατζηνικολάου, δείχνουν αχρείαστο εκνευρισμό του rx8 για μια λάθος πρώτη εκτίμηση του Νίκου "

Και τώρα, καιρός ->

Άβαταρ μέλους
By xenos
#288066 Απίστευτος καιρός. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
rx8_drifter έγραψε:Προς θεού, άλλωστε κάποιος που ξέρει να οδηγάει

πρέπει να κατεβάσει τη γυναίκα του απ το αμάξι για να καταλάβει ότι δεν ψιλοσέρνεται :)

Get a life Παναγιωτακη, για να μη σου πω κάτι πιο χοντρό...

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
iceman έγραψε:Η μούρη του είναι σαν Χ με αρκετό μαύρο στο μάσκα.
Σε ρώτησα γιατί και εμείς έχοντας το diesel προ facelift, μας είχαν δώσει κάποιες μέρες πριν παραλάβουμε το hybrid στο πλαίσιο της ανταλλαγής ένα καινούργιο diesel και ήταν λιγότερο σβελτο από το pre face lift. Μπήκα ετσι σε σκέψεις μήπως είχαν πειράξει τίποτα. Βέβαια και αυτό που είχαμε οδηγήσει εμείς όσο και το δικό σου μάλλον άστρωτα μπορεί να θεωρηθούν ή και κακοστρωμενα με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στην απόδοση.

Facelift είναι.

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#288084 Το γιαρις ντίζελ και το 500ακι ντίζελ με 1248 κε, είναι τα πιο σβέλτα μικρά στο δέμας αλλα με ροπαρες.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Nikos! έγραψε:

< >

Γιατί τόσος PONOS? Διακοπές είσαι, είναι προφανές ότι δεν οδηγάς και το πιο σβέλτο αμάξι του κόσμου αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έγινε και τπτ :)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
rx8_drifter έγραψε:
Nikos! έγραψε:

< >

Γιατί τόσος PONOS? Διακοπές είσαι, είναι προφανές ότι δεν οδηγάς και το πιο σβέλτο αμάξι του κόσμου αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έγινε και τπτ :)

Νομίζω ότι αυτή την ερώτηση πρέπει να τη κάνεις στον εαυτό σου, που εσύ το ξεκίνησες με το ποστακι σου παραπάνω. Εσένα σε βλέπω να ζορίζεσαι.

Εγώ έγραψα κάτι, το διόρθωσα μετά αλλά δε σου έφτανε και άρχισες τις εξυπνάδες.

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#288128 To ότι κάνουμε χάζι με τις οδηγικές σου παρατηρήσεις δε σημαίνει ότι ζοριζόμαστε :s_drinks
Σίγουρα δεν είσαι . Κίκιζας να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο, να είσαι βέβαιος ότι η διαφορά είναι σαφής :lol: