rx8_drifter έγραψε:Νίκο αν δεν ήξερα ότι νοιώθεις από οδήγηση, με αυτά που γράφεις θα έπαιρνα όρκο ότι είσαι εντελώς κουλομαριας
Nikos! έγραψε:Τι μοτέρ φοράει το καινούριο yaris diesel?
Έχω νοικιάσει ένα τέτοιο στα Χανιά, στις διακοπές, και ψιλοσερνεται.

rx8_drifter έγραψε:Nikos! έγραψε:Τι μοτέρ φοράει το καινούριο yaris diesel?
Έχω νοικιάσει ένα τέτοιο στα Χανιά, στις διακοπές, και ψιλοσερνεται.
Μετα βεβαια αδειασες το ballast και πηρε τα πανω του
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι διαφορες στις επιδοσεις με το οκταβια ειναι αστειες, αν για κατι δεν μπορεις να το ψεξεις ειναι η σβελταδα του
@sknipper, δε νομίζω ξέρω να οδηγαω
rx8_drifter έγραψε:Προς θεού, άλλωστε κάποιος που ξέρει να οδηγάει@sknipper, δε νομίζω ξέρω να οδηγαω
πρέπει να κατεβάσει τη γυναίκα του απ το αμάξι για να καταλάβει ότι δεν ψιλοσέρνεται
iceman έγραψε:Η μούρη του είναι σαν Χ με αρκετό μαύρο στο μάσκα.
Σε ρώτησα γιατί και εμείς έχοντας το diesel προ facelift, μας είχαν δώσει κάποιες μέρες πριν παραλάβουμε το hybrid στο πλαίσιο της ανταλλαγής ένα καινούργιο diesel και ήταν λιγότερο σβελτο από το pre face lift. Μπήκα ετσι σε σκέψεις μήπως είχαν πειράξει τίποτα. Βέβαια και αυτό που είχαμε οδηγήσει εμείς όσο και το δικό σου μάλλον άστρωτα μπορεί να θεωρηθούν ή και κακοστρωμενα με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στην απόδοση.
Nikos! έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Προς θεού, άλλωστε κάποιος που ξέρει να οδηγάει@sknipper, δε νομίζω ξέρω να οδηγαω
πρέπει να κατεβάσει τη γυναίκα του απ το αμάξι για να καταλάβει ότι δεν ψιλοσέρνεται
Get a life Παναγιωτακη, για να μη σου πω κάτι πιο χοντρό...
< >
rx8_drifter έγραψε:Nikos! έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Προς θεού, άλλωστε κάποιος που ξέρει να οδηγάει@sknipper, δε νομίζω ξέρω να οδηγαω
Get a life Παναγιωτακη, για να μη σου πω κάτι πιο χοντρό...
< >
Γιατί τόσος PONOS? Διακοπές είσαι, είναι προφανές ότι δεν οδηγάς και το πιο σβέλτο αμάξι του κόσμου αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έγινε και τπτ
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]