Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#28741 Τι Ultron μωρέ τώρα... Αυτόν τους τον έβαζε ο Τάκης ο Περσίας στα οικογενειακά διπλά να μαζεύει τις μπάλες. Εδώ μιλάμε ότι αφήνεις παγκιτες Secret Wars, Cosmic Cube, Infinity Gauntlet (καλά για Civil War δεν το συζητάω, εκεί κάνει τζιζ το πράμα) και μου κατεβαίνεις στο box office και κερδας τον ψόφιο τον Gosling;
Μόλις θα ρθει το Batman vs Superman καλώς τα παιδιααα.... Αυτά τα εγκλήματα δεν τα βλέπει ο πρόεδρος; Βάλτε μάνα μου Thanos μέσα να πέσουν τα τσιμέντα στα Village. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#28779 Εικόνα

τι ταινια! :)
δεν θυμαμαι ποτε (καλα δεν ειμαι και κανας σινεφιλος..) ηταν η τελευταια φορα που μ' εντυπωσιασε τοσο η ποιοτητα μιας ταινιας!
μουσικη, εναλλαγες, πλανα, χαρακτηρες, η μορφαρα ο Taloche στις σκηνες εξαρσης..

πολυ καλη!
Άβαταρ μέλους
By The Ace
g8777 έγραψε:Τι Ultron μωρέ τώρα... Αυτόν τους τον έβαζε ο Τάκης ο Περσίας στα οικογενειακά διπλά να μαζεύει τις μπάλες. Εδώ μιλάμε ότι αφήνεις παγκιτες Secret Wars, Cosmic Cube, Infinity Gauntlet (καλά για Civil War δεν το συζητάω, εκεί κάνει τζιζ το πράμα) και μου κατεβαίνεις στο box office και κερδας τον ψόφιο τον Gosling;
Μόλις θα ρθει το Batman vs Superman καλώς τα παιδιααα.... Αυτά τα εγκλήματα δεν τα βλέπει ο πρόεδρος; Βάλτε μάνα μου Thanos μέσα να πέσουν τα τσιμέντα στα Village. :rtfm:

H πλάκα είναι ότι στα post-credits έχουμε δει και Thanos και Collector (hint hint για τα Gems και το Infinity Gauntlet). Άρα....άρα μάλλον το καλοσκέφτηκαν και είπαν "αν ρίξουμε τα δυνατά χαρτιά από τώρα, τι θα κάνουμε σε 10-20 χρόνια ?" που λέει και ο μπεμβεδάκιας :lol:
Άβαταρ μέλους
By ripper
The Ace έγραψε:Το ξέχασα, επίσης δέησα επιτέλους να δω το Expendables 3....εντάξει, οι ατάκες "τι cool που είμαστε" και οι αναφορές στα πραγματικά προσωπικά στοιχεία του καθενός (με αποκορύφωμα την "φυλάκιση" του Snipes για φοροδιαφυγή :s_rofl ) κάποια στιγμή γίνονται too much και too many, ακόμα και για εμάς τους παλιότερους που θυμόμαστε τα πάντα σχετικά με τους "παπούδες" των Expendables....αλλά γενικώς δεν είναι και άσχημος τρόπος να περάσεις ευχάριστα 2 ωρίτσες. Μου έλειψε πάντως το originality του πρώτου και η απίστευτη τρέλα και το "όλοι οι γνωστοί εδώ" του δεύτερου :metalo:

Καλούτσικο, αλλά το δύο μακράν καλύτερο όλης της σειράς. Έχουν ωραίο χαβαλέ πάντως.

X-men πάρα πολύ καλό, έδεσαν όλα όμορφα. :thumbsup:
Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι ουσιαστικά αγνόησαν το 3 (σαν να μην έγινε ποτέ).
Άβαταρ μέλους
By elvet
#29108 Είδα αυτή την σπονδυλωτή ταινία και ακόμα γελάω. Ειδικά η ιστοριούλα με τα αυτοκίνητα (και τον ανδρικό εγωισμό στο τιμόνι, εκπληκτική)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#29490 Disconnect: Πολύ καλή ταινία, επίκαιρη και με ωραία μουσική.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#29491 Είδα ψες το The Giver και δε βαρέθηκα. Ωραία ιδέα ήταν, αν και λίγο προβλέψιμο και το τέλος άφησε ερωτηματικά.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#30387 Σήμερα είχε λίγο πλάκα....ήθελα να δω το Hercules με τον Rock, και κατά λάθος έβαλα αυτό με τον Lutz
http://www.rottentomatoes.com/m/the_legend_of_hercules/ :slap:

Απλά και μόνο για πλάκα, έκατσα να το δω και αυτό....δεν νομίζω ότι αξίζει το 3% και 5% που έχει στα γνωστά cinesites, αλλά είναι επική πατάτα έτσι και αλλιώς....

....ε μετά είπα να δω και το "κανονικό" με τον Johnson, το οποίο είναι αρκετά καλύτερο, και αξίζει να του αφιερώσεις 2 ωρίτσες...
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#30411 how to train your dragon 2: καλή φάση και περνάει ευχάριστα η ώρα
transformers 4: ένα 5/10 και αυτό μόνο λόγο ονόματος
22 jump street: κλασική χαζοαμερικάνικη παπαρίτσα
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#30432 Συμφωνώ με τον Ace και για τις 2 ταινίες.Μαλιστα η καινούργια ήταν πολύ καλύτερη από αυτό που περίμενα.

Υ.γ. Με αυτή τη δικιά μας,μας δουλεύουν τελείως; Στον bond ήταν σκάρτα 2 δεύτερα και εδώ λίγο παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#30493 Είδα το '71 http://www.imdb.com/title/tt2614684/
Κλασικά, βόρεια Ιρλανδία, εμφύλιος κλπ.
Αρκετά πολεμική, αρκετά πολιτική, πολύ ρεαλιστική.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#30670 Εικόνα

Την είχα βάλει στο μάτι από τότε που την πρότεινε ο rx8_drifter, χθες κατόρθωσα να τη δω.
Ωραία ταινία, πολύ καλή σκηνοθεσία, υποκριτική και φωτογραφία (δεν καταλάβαινες την παρουσία του Δ. Φωτογραφίας στην κάμερα, τα πλάνα έρεαν πολύ φυσικά και καθόλου επιτηδευμένα), μου άφησε όπως και με τον Αμερικανό το συναίσθημα ότι ήθελε ακόμα λίγο για να κερδίσει τον τίτλο "ταινιάρα".