Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Nikos! έγραψε:
bujinkan έγραψε:Θα είναι κάνεις Νάξο απο 10 Αυγούστου.και.μετα ?

send from my cave using smoke signals

Μόλις γυρίσαμε, που θα μείνεις?

Εμείς είμασταν πλάκα. Φοβερά για τα παιδιά. Περάσαμε υπέροχα.

Να πας στο χωριό Χαλκι και να πας στη πλατεία σε μια ταβέρνα που έχει φοβερά κρέατα. Να πάρεις μπιφτεκι. Το καλύτερο που θα φας. Εννοείται και παϊδακια κλπ.

Προετοιμασου για πολύ χωματοδρομο στη πλάκα πάντως:

Εικόνα

< >

Με μηχανή θα παω ...θα με φιλοξενήσουν μέσα στη Νάξο....

Άβαταρ μέλους
By gianik
#286900 Επισης για φαι στην Απειρανθο..
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#286904 Ναξος ειναι ενα ιδιαιτερο νησι. Περισσοτερο μου αρεσε το βουνισιο κομματι του παρα η χωρα η οι θαλασσες οπως συμβαινει σε αλλα νησια. Και εγω ειχα φιλοξενηθει και δεν ειχα φαει πολλες φορες εξω αλλα οσες φορες το εκανα, τα μαγαζια ηταν καλα.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
gianik έγραψε:Επισης για φαι στην Απειρανθο..

Εννοειται ...ειδικά τα στροφιλικια είναι μούρλια με τη μηχανή

Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#286993 Θέλαμε να πάμε Απειρανθο αλλά τελικά το φοβήθηκα γιατί η μικρή ζαλιζεται.

Την άλλη φορά.

Σε μια παραλία είμασταν όλη την εβδομάδα και ήταν φοβερή, στη Πλάκα.

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#286998 Και ο Προκόπης είναι καλή

Άβαταρ μέλους
By Nikos!
bujinkan έγραψε:Και ο Προκόπης είναι καλή

Έτσι άκουσα, αλλά δε πήγαμε. Είχαμε βολευτεί στη Πλάκα.

Το μόνο που είχα ακούσει για τον Αγ. Προκόπιο είναι ότι έχει ένα έλος εκεί και μυρίζει άσχημα, οπότε δε το δοκίμασα καν. Πολλοί λένε ότι είναι μεγάλο αρνητικό αυτής της περιοχής και γιαυτό άλλαξα τη κράτησή μου στη Πλάκα. Τελικά μας βγήκε σε καλό. Περάσαμε τέλεια.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#287119 μολις γυρισα απο Λημνο, βοηθησε ο καιρος και πηγαμε παντου, αρχαιολογικα, παραλιες κ.λ.π. Φαγαμε καταπληκτικα σε οποια ταβερνα μας ειπαν τα ντοπια μεζεδακια, οποιος παει να φροντισει να κλεισει στα Λύχνα στην μοναδικη ταβερνα εκει. γινεται χαμος ειδικα τα βραδυα. Χρειαζεται αυτοκινητο φυσικα, ειμασταν 4 ατομα και βολευτικαμε με i10, η ατμοσφαιρα ειναι οικογενειακη γενικα μιας και οι απειρες παραλιες εχουν αμμουδια μεσα και εξω απο τη θαλασσα και ειναι ρηχη για πολλα μετρα μεσα στο νερο.
Άβαταρ μέλους
By skous
#287147 Λήμνος απλα κορυφαίο νησι για ηρεμες διακοπές!
Δεν απογοητεύει πουθενά

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#288768 Λοιπόν μερικές γρήγορες εντυπώσεις από Μυκονο 2016. Η φάση ήταν καταδρομική, 3 κάγκουρες σκαστοί από δουλειές και γυναίκες ώστε να ξεσκάσουμε λιγάκι :shifty: και να συνεχίσουμε την παράδοση.

Ανάμικτα τα συναισθήματα...δυστυχώς το νησί δεν έχει καμία σχέση με το 2014 που πήγα τελευταία φορά. Το άκουγα από πολλούς και ειδικά από φίλους και γνωστούς που είτε έχουν μαγαζιά εκεί, είτε έχουν πάρει για να δουλέψουν σεζόν, αλλά δεν το πίστευα.

Το νησί, ιδιαίτερα τη νύχτα, έχει ξεπουληθεί πλήρως στις ορέξεις των λίγων. Χωρίς υπερβολή σε 3 βράδια πήγαμε σε μετρημένα 14 μαγαζιά. Δεν υπήρξε μαγαζί να μας κρατήσει για πάνω από δεύτερο ποτό και δεν υπήρξε μαγαζί να μας κάνει να πάρουμε μπουκάλι. Ενδεικτικά χθες βράδυ βγήκαμε 12 και 4.30 είμαστε πίσω στο δωμάτιο. Γιατί αυτό? Γιατί τα μαγαζιά (Caprice, Scarpa, Madon, La Bikina, 4711, παλιά Αίγλη, Astra, Queen, Rock κτλ κτλ) πλέον πουλάνε ΜΟΝΟ τραπέζια, καρέκλες και ναργιλέδες. Φάση Μπουρνάζι 2005 ξέρω γω. ΟΚ αυτό ανέκαθεν συνέβαινε αλλά πλέον η κατάσταση έχει παραγίνει. Δεν υπάρχει πουθενά κέφι, οι Έλληνες (στην πλειοψηφία τους ξεπεσμένα μπαρμπάδια και γερακότσιχλες) επιδίδονται σε διαγωνισμό καγκουριάς και τα μαγαζιά είναι πιο απρόσωπα και απρόσιτα από ποτέ. Πραγματικά κρίμα. Εν τω μεταξύ το πουσταριό δεν έχει τελειωμό (κυρίως Ιταλοί) και οι γυναικοπαρέες που άλλοτε ήταν το highlight του νησιού, πλέον είναι είδος προς εξαφάνιση. Οι μόνες γυναίκες που κάνουν εντύπωση το βράδυ είναι οι διάφορες βίζιτες που κάνουν ότι μπορούν για να δείξουν τι είναι και να τσιμπήσουν κάνα πελατάκι. Παρακμή με λίγα λόγια.

Αυτό που έχει μείνει σε τρομερό επίπεδο είναι οι παραλίες. Απίστευτες παραλίες, απίστευτα μαγαζιά, απίστευτος κόσμος (δεν ξέρω που εξαφανίζονται τα βράδια), απίστευτο φαγητό. Νέα προσθήκη είναι το Rakkan στο Καλό Λιβάδι. Πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά αξίζει. Εγώ πάνω 2ωρο σε παραλία δεν την παλεύω, εκεί έκλεισα 4ωρο για πλάκα και απλά φύγαμε για να πάμε στο εστιατόριό του να φάμε. Από νωρίς το απόγευμα, δε, αρχίζει και παιχνίδι τύπου μπιτσομπαρο που είναι κλάσεις ανώτερο από οτιδήποτε συνέβαινε αυτές τις μέρες στα μαγαζιά της χώρας. Γενικά από το πρωί μέχρι και νωρίς το βράδυ περνάγαμε τέλεια. Το βράδυ μας τα χάλαγε.

Αυτά. Δυστυχώς δεν ξέρω αν έτυχε, αν μεγαλώνουμε και γινόμαστε πιο περίεργοι/ απαιτητικοί αλλά βλέπω την παράδοση να σπάει και από του χρόνου θα δοκιμαστούν άλλοι προορισμοί για την αντροπαρέα καλά να μαστε. Αν συνεχίσουν έτσι πάντως βλέπω να το χάνουν το παιχνίδι γιατί δε γίνεται να δουλεύουν 2 μαγαζιά (πχ Νάμμος ή Solymar) με Άραβες και σία και οι υπόλοιποι να ψάχνουν πελάτη με το τουφέκι. Φίλοι με μαγαζί στο Κολωνάκι που έχουν 3ο καλοκαίρι τώρα μαγαζί στη Μύκονο, προχθές βράδυ έκλεισαν 3.30 (τραγικό για μπαρ Μυκόνου) και μας ακολούθησαν στην έξοδο. Και δυστυχώς φέτος έτσι δουλεύουν τα περισσότερα μικρομεσαία μαγαζιά του νησιού.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#288772 Τελευταία φορά πήγα το '12 (Σεπτέμβρη) και αποφάσισα να μην ξαναπάω. Αύγουστο εννοείται ότι δεν έχω πάει ποτέ.

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#288784 Συνήθως πάω μέσα Ιουλίου αλλά και το 2014 πάλι 10 Αυγούστου είχα πάει. Δεν φταίει η εποχή. Είναι προβληματική η σεζόν φέτος.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#288786 Μηπως αλλαζει η φαση οποτε οι μεταβατικες σεζον ειναι προβληματικες επι τουτου;