Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vagmann
#28441 Ο χειροτερος πελατης εταιρειων κινητης τηλεφωνιας-ανθρωπος των σπηλαιων :yahoo: ,εχει καρτα Q και με 3 εουρω μιλαει μια 80λεπτα προς ολα τα δικτυα,ανανεωνει μια φορα στους δυο μηνες,γιατι δεν χρειαζεται λεμε το κινητο,το οποιο ειναι αξιας 19,99...
A!Internet στο κινητο?Ποιος το γ@μ@ει??? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#28446 τον Μαη που τελειωνω με την wind (W προγραμμα , 2 γραμμες) , θα κανω αιτηση φορητοτητας στην κοσμοτε.Ηδη για το cosmote 45plus μου το δινουν 26€/γραμμη σε οικογενειακο πακετο. θα με παρουν σιγουρα τηλ απ την wind να υπαναχωρησω , θα τους προτεινω 20 ευρω την καθε γραμμη (παλι για W) , αν το δεχτουν ισως το σκεφτω να μεινω..Μου την σπαει βεβαια που στα μερη που συνηθως παω το καλοκαιρι δεν πιανει το ιντερνετ της wind αλλα για 20 μερες το χρονο κλαιν μαιν..
Το λοιπον αν κλεισω στα 20€ /μηνα για W δεν νομιζω να συμφερει να μπω σε διαδικασια καρτοκινητου.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#28447 To θέμα είναι πως μέχρι τώρα όταν με ενοχλούσανε τηλεφωνικά για να μου πουλήσουν σύνδεση, είτε όταν πήγαινα για ανανέωση που αρχίζανε τις ερωτήσεις για το πόσες κάρτες βάζετε το μήνα για να προτείνουν σύνδεση, τους απαντούσα έχω φοιτητικό και σταματούσαν εκεί. Τώρα τελευταία παρατηρώ, κυρίως από Cosmote μεριά, πως επιμένουν προωθώντας καρτοσύνδεση. Συνηθισμένος διάλογος που έχει γίνει 3 φορές τον τελευταίο μήνα :
- μπλα,μπλα,μπλα....
- Ευχαριστώ πολύ, δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω φοιτητικό από την εταιρεία σας.
- Να σας κάνω μία καρτοσύνδεση τότε;
- Όχι ευχαριστώ, δεν μου χρειάζεται.
- Μα γιατί δεν θέλετε;;;;;
- @!@$%#@$^##$$ ......
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#28448 Τα καρτοσυμβόλαια συμφέρουν τις εταιρείες γιατί έχεις τα κακά των συμβολαίων και τα κακά των καρτών, μαζί :yahoo:
3λεπτη ελάχιστη χρέωση, χρεώσεις καρτοκινητού μετά & αστείες παροχές σε σχέση με τα πακέτα των καρτοκινητών (που δε μπορείς να εκμεταλλευτείς κιόλας), και όλα αυτά για να σου δώσουν μια συσκευή της πλάκας, "δωρεάν"

Κάντε κορόιδα καρτοσυμβόλαια :metalo:

Με πήραν κι εμένα στο CU που έχω για να το κάνω καρτοκινητό
- Πόσες κάρτες βάζετε το μήνα;
- 1 των δέκα κάθε 1,5 - 2 μήνες
- ... μάλιστα, ευχαριστώ, γειά σας. <κλικ>

:lol:
Άβαταρ μέλους
By vagmann
#28454 Προσωπικη εμπειρια της μεγαλης αλητειας των εταιριων κινητης μαλ...εεε τηγεφωνιας...
Για ευνοητους λογους δεν θα αναφερθω σε ονοματα εταιριων αν και θα επρεπε...

Ειχα χρονια συμβολαιο απο το 2002 που μου εδινε 2 ωρες προς ολα τα δικτυα κινητης τοτε,και πληρωνα 28-30/μηνα τελικο ποσο.
Καποια στιγμη μαζευοντας λιγο τα χαζοεξοδα αποφασισα να κανω μια κρουση στην εταιρια για μειωση του παγιου...Οντως απο τα 30 που πληρωνα επεσα στα 20 με τις ιδιες παροχες,αλλα μου εκοψαν την επιχορηγηση νεας συσκευης τοτε,πραγμα που με αφηνε/ει αδιαφορο.
Ξανα μετα απο ενα χρονο αποφασισα να κοψω τελειως το συμβολαιο,μιας και που δεν χρησιμοποιω κινητο,αφου τις πιο πολλες ωρες ειμαι διπλα σε ενα σταθερο τηλεφωνο.Εκει λοιπον ξεκινησε μια πολιορκια τηλεφωνηματων απο την μεγαλη αυτη εταιρια...και γιατι θελετε να διακοψετε το συμβολαιο?...τι σας καναμε?...σαν τις γκομενες που χωριζεις ενα πραμα...τεσπα μην μακρυγορω...αρχισαν οι εκπτωσεις στο παγιο σταδιακα σε αλλεπαληλα τηλεφωνηματα...
Απο 15+φπα κλπ που εδινα τοτε,μου εκαναν αρχικα προσφορα για 10+τελη-φπα,και αφου δεν δεχτηκα παλι,καθως τα ειχα παρει κρανιακα μαζι τους...,μετα απο 10 μερες σκαει αλλο τηλεφωνο απο διαφορετικο "ανωτερο" στελεχος,και μου προσφερει τις ιδιες παροχες με 5€ παγιο +τελη+φπα....!Το δεχομαι (αντε λεω κριμα το παλεψαν πολυ οι ανθρωποι... :dizzy: ),και τα επομενα δυο χρονια εδινα 8€/μηνα τελικο λογαριασμο με τις ιδιες ακριβως παροχες των 28-30 που εδινα τα προηγουμενα χρονια... :x
Εδω λοιπον κολλαει το:
Geo f1 έγραψε:Ο καθενας με τις αναγκες του :)

...και εφοσον οι καρτοκινητες ειχαν πολυ δελεαστικες προσφορες για εμας τους τσιπηδες των κινητων,διεκοψα οριστικα και αμετακλητα το συμβολαιο,αφου δεχτηκα παλι ενα σωρο τηλεφωνηματων (γιατι και πως και κλπ),αλλα εννοειται οτι δεν μπορουσαν να κατεβασουν αλλο το ξεφτιλισμενα χαμηλο παγιο...
Ολα αυτα,εγιναν για ενα συμβολαιο της πλακας,φανταζομαι τι γινεται στα μεγαλα εταιρικα κλπ... :lipsealed:
Τωρα οταν με παιρνουν,και με ρωτουν γιατι δεν κανω συμβολαιο ξανα,ρωτω αν εχει βγει πακετο με 3€/μηνα... :svivhaha: ,εκει ακους την αμηχανια του "φουκαρα" πωλητη...εεεε οχι...πολυ καλα!Καλημερα σας!...κλεινει το τηλεφωνο... :lol:
Αυτο για να δουμε λιγο με τι κερδη παιζουν οι αγαπημενοι μας παροχοι,που δεν θελουν να χασουμε την επαφη με τα αγαπημενα μας προσωπα,και το internet/social media κλπ... :sleep:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#28471 Έτσι ακριβώς είναι.

Το άλλο θέμα είναι πως δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που πληρώνουν τέτοιες βλακείες λόγω άγνοιας. Για παράδειγμα κολλητός μου, του οποίου η μητέρα έχει ένα καρτοπρόγραμμα vod που πληρώνει 22€ το μήνα και παίρνει 500' προς όλους(3λεπτα φυσικά), 100 sms (δεν νομίζω να τα χρησιμοποιεί) και 100 mb(άχρηστα). Και αφήνουν 11,5€ στην κάρτα που δεν τα χρειάζεται. Του λέω κάνε της το καρτοκινητό θα κάνει τα ίδια με λιγότερα χρήματα. Α δε γίνεται λέει. Χρειάζεται τα 500 λεπτά της σύνδεσης γιατί κάνει προώθηση το σταθερό στο κινητό όταν χρειάζεται και παίρνει από αυτά. Ρε δεν γίνεται αυτό του λέω, το σταθερό χρεώνει. Όχι, το έχω ψάξει, μου απαντάει...

.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#28625 να ρωτήσω, τα επιπλέον πακετάκια του 2ευρου της wind και συγκεκριμένα αυτό με τα 100' προς όλους λέει ότι μπορείς να τα ενεργοποιήσεις μέχρι 2 φορές το μήνα

εγώ τα ενεργοποίησα.. 3 :shifty: για να έχω με 6€ 300' και μου το πήρε. δε θα έχω θέμα λογικά έτσι; :hmmm:

στο τέλος της μέρας λήγει το προηγούμενο μου βασικό πακέτο και είπα να χρησιμοποίησω τα 2ευρα για να βγάλω φθηνά τον ερχόμενο μήνα
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#28627 Έχει ο πατέρας μου κάρτα vodafone και στις 2 τελευταίες ανανεώσεις του έφαγε άλλα 3 ευρώ για κάποιο πακέτο λεπτών προς κινητά νομίζω το οποίο μου λέει ότι δεν το έχει επιλέξει.Πώς βλέπω τί ακριβώς έχει ενεργοποιηθεί ώστε να το σβήσω?
Άβαταρ μέλους
By bill33
QsisVTS έγραψε:δε ξέρω αν μπορείς να σβήσεις κάτι που έχει "αγοραστεί"

Για να μην ενεργοποιηθεί πάλι στην επόμενη ανανέωση.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#28635 Το πακέτο των 200' με 5€ που μπορείς να το αγοράσεις όποτε το χρειαστείς στο καρτοκινητό Vodafone, το θεωρούν παροχή και ευκολία να στο ενεργοποιούν αυτόματα κάθε φορά που βάζεις κάρτα των 10€ και δεν έχεις χρόνο ομιλίας. Το απενεργοποιείς καλώντας στο 1252.

edit: δεν είχα προσέξει ότι έγραψες πως αφαιρεί 3€. Τότε είναι κάποιο άλλο πακέτο ή με sms/mb ή χρόνο σε κινητά αν είναι CU. Η διαδικασία για απενεργοποίηση είναι ίδια. Επίσης μπορείς να φτιάξεις κωδικό για το site και την εφαρμογή της Vodafone και να του τα διαχειρίζεσαι από εκεί. Προσωπικά για όλα τα νούμερα που έχουμε έχω βάλει το ίδιο username με διαφορετικό αριθμό στο τέλος για κάθε έναν, με ίδιο password και είναι απλούστατο να τσεκάρω και να ενεργοποιήσω πακέτα αλλάζοντας λογαριασμούς σε δευτερόλεπτα.
Άβαταρ μέλους
By spiros
QsisVTS έγραψε:να ρωτήσω, τα επιπλέον πακετάκια του 2ευρου της wind και συγκεκριμένα αυτό με τα 100' προς όλους λέει ότι μπορείς να τα ενεργοποιήσεις μέχρι 2 φορές το μήνα

εγώ τα ενεργοποίησα.. 3 :shifty: για να έχω με 6€ 300' και μου το πήρε. δε θα έχω θέμα λογικά έτσι; :hmmm:

στο τέλος της μέρας λήγει το προηγούμενο μου βασικό πακέτο και είπα να χρησιμοποίησω τα 2ευρα για να βγάλω φθηνά τον ερχόμενο μήνα

μεχρι 4 το μηνα ειναι νομιζω
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
spiros έγραψε:
QsisVTS έγραψε:να ρωτήσω, τα επιπλέον πακετάκια του 2ευρου της wind και συγκεκριμένα αυτό με τα 100' προς όλους λέει ότι μπορείς να τα ενεργοποιήσεις μέχρι 2 φορές το μήνα

μεχρι 4 το μηνα ειναι νομιζω

Τα 2ευρα είναι μέχρι 2 το μήνα. Τα άλλα είναι μέχρι 4. Τώρα τα κοίταζα όλα για να αντικατασταθεί συμβόλαιο heavy user (1500' το μήνα) με F2G. Είναι το μόνο που δίνει τόσα πακέτα που γίνεται, αν και η Cosmote δίνει στα 45€ το ίδιο πακέτο (η Vodafone το RED1 το τιμολογεί πολύ ακριβότερα).

Οι τιμές αυτές είναι τελικές ή έχει και το φόρο επιπλέον; Γιατί αν πρόκειται για το δεύτερο, τότε ακόμη και έτσι, μάλλον συμφέρει το F2G.
:omg:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#28682 Βασικά και το CU έχει κάτι ωραία πακετάκια με 7€ που παίρνεις αν τα ενεργοποιήσεις on line 400' προς όλους και 300 σε CU ή 300 προς vodafone γενικά. Δηλαδή βάζοντας 25€ κάρτα (22€ καθαρά δηλαδή) και ενεργοποιώντας 3 τέτοια μπορεί να έχει στάνταρ 1GB και 1200' προς όλους, και διάφορους συνδυασμούς μετά για ομιλία σε vodafone γενικά ή CU και SMS. Αλλά εκεί μετά μπαίνεις στα χωράφια της διαπραγμάτευσης της σύνδεσης. Π.χ. ακούω πως αν εκβιάσεις με φορητότητα μπορείς να πάρεις το RED 1 με 26€.