,εχει καρτα Q και με 3 εουρω μιλαει μια 80λεπτα προς ολα τα δικτυα,ανανεωνει μια φορα στους δυο μηνες,γιατι δεν χρειαζεται λεμε το κινητο,το οποιο ειναι αξιας 19,99...A!Internet στο κινητο?Ποιος το γ@μ@ει???
,εχει καρτα Q και με 3 εουρω μιλαει μια 80λεπτα προς ολα τα δικτυα,ανανεωνει μια φορα στους δυο μηνες,γιατι δεν χρειαζεται λεμε το κινητο,το οποιο ειναι αξιας 19,99...
),και τα επομενα δυο χρονια εδινα 8€/μηνα τελικο λογαριασμο με τις ιδιες ακριβως παροχες των 28-30 που εδινα τα προηγουμενα χρονια...
Geo f1 έγραψε:Ο καθενας με τις αναγκες του
,εκει ακους την αμηχανια του "φουκαρα" πωλητη...εεεε οχι...πολυ καλα!Καλημερα σας!...κλεινει το τηλεφωνο...
για να έχω με 6€ 300' και μου το πήρε. δε θα έχω θέμα λογικά έτσι;
QsisVTS έγραψε:δε ξέρω αν μπορείς να σβήσεις κάτι που έχει "αγοραστεί"
QsisVTS έγραψε:να ρωτήσω, τα επιπλέον πακετάκια του 2ευρου της wind και συγκεκριμένα αυτό με τα 100' προς όλους λέει ότι μπορείς να τα ενεργοποιήσεις μέχρι 2 φορές το μήνα
εγώ τα ενεργοποίησα.. 3για να έχω με 6€ 300' και μου το πήρε. δε θα έχω θέμα λογικά έτσι;
![]()
στο τέλος της μέρας λήγει το προηγούμενο μου βασικό πακέτο και είπα να χρησιμοποίησω τα 2ευρα για να βγάλω φθηνά τον ερχόμενο μήνα
spiros έγραψε:QsisVTS έγραψε:να ρωτήσω, τα επιπλέον πακετάκια του 2ευρου της wind και συγκεκριμένα αυτό με τα 100' προς όλους λέει ότι μπορείς να τα ενεργοποιήσεις μέχρι 2 φορές το μήνα
εγώ τα ενεργοποίησα.. 3για να έχω με 6€ 300' και μου το πήρε. δε θα έχω θέμα λογικά έτσι;
![]()
στο τέλος της μέρας λήγει το προηγούμενο μου βασικό πακέτο και είπα να χρησιμοποίησω τα 2ευρα για να βγάλω φθηνά τον ερχόμενο μήνα
μεχρι 4 το μηνα ειναι νομιζω
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]