Πάντως αν αληθεύουν οι φήμες (ακόμα το βρίσκω χλωμό) μιλάμε για τον απόλυτο τραγέλαφο, αποτυχημένος wannabe admin, να παλεύει αιώνες να χωθεί στη διοίκηση, να γίνεται δήθεν κολλητός του admin, να μην τον κάνει ΤΙΠΟΤΑ, και μόλις του δίνεται η ευκαιρία να τα κάνει τόσο σκατά που να φεύγουν και οι πέτρες. Ελπίζω να μην είναι αλήθεια γιατί κινδυνεύω να πάθω αστειατρικό επεισόδιο.
Φάση.
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
ΙΚΕ πάντως σε εξαφάνισαν. Τόσο μίσος;
ambient έγραψε:ΙΚΕ πάντως σε εξαφάνισαν. Τόσο μίσος;
χεεχ, πλάκα πλάκα νομίζω δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ο AlfaRomeo πιο παλιά είχε σβήσει τα ποστ μόνος του αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πρώτη φορά σβήνεται τελείως μπαναρισμένος χρήστης.
feeling emotional
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
Amen and a-women!

IKE έγραψε:Άνοιξε πάλι, σε κατάσταση μπουρδέτο φυσικά.
Πάντως αν αληθεύουν οι φήμες (ακόμα το βρίσκω χλωμό) μιλάμε για τον απόλυτο τραγέλαφο, αποτυχημένος wannabe admin, να παλεύει αιώνες να χωθεί στη διοίκηση, να γίνεται δήθεν κολλητός του admin, να μην τον κάνει ΤΙΠΟΤΑ, και μόλις του δίνεται η ευκαιρία να τα κάνει τόσο σκατά που να φεύγουν και οι πέτρες. Ελπίζω να μην είναι αλήθεια γιατί κινδυνεύω να πάθω αστειατρικό επεισόδιο.
Φάση.
Ε δώσε καμια πληροφορία
IKE έγραψε:ambient έγραψε:ΙΚΕ πάντως σε εξαφάνισαν. Τόσο μίσος;
χεεχ, πλάκα πλάκα νομίζω δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ο AlfaRomeo πιο παλιά είχε σβήσει τα ποστ μόνος του αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πρώτη φορά σβήνεται τελείως μπαναρισμένος χρήστης.
feeling emotional![]()
LOL -> Λογικά το nickname είναι πλέον ελεύθερο. Τρέχα να ξαναγραφτείς πριν σε προλάβουν!
cavallino έγραψε:ΣΤΜΠΤΣΜΣ
^dat
Δεν αφήνει καν να δημοσιεύσεις αν έχει τις γνωστές λέξεις κλειδιά ή απλά έτυχε σε μένα;
Εδιτ: ήταν τυχαίο - δουλεύουν σκληρά σβήνοντας αλλα και νυχτιάτικα;
— Margaret Thatcher
Νεαρός έγραψε:Έπεσε το φόρουμ και σβήστηκαν κάποιες δημοσιεύσεις ή κάνω λαθος;
Είχα διαβάσει - με νούμερα - γιατί δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις πίσω τα λεφτά που χώνεις στην πυραμίδα αλλά μετά αυτές οι δημοσιεύσεις χάθηκαν.
Μπορεί καποιος μοντ να τις επαναφέρει από backup?
Και η απάντηση:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 1#p3085401
AEA4TF έγραψε:Όπως ίσως καταλάβατε, δεχθήκαμε διαδικτυακή επίθεση.
Το νομικό τμήμα του Περιοδικού έχει αναλάβει τα περαιτέρω.
Μας την πέσανε οι χάξορς
IKE έγραψε:ambient έγραψε:ΙΚΕ πάντως σε εξαφάνισαν. Τόσο μίσος;
feeling emotional![]()
nasos79