Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#2823 Άνοιξε πάλι, σε κατάσταση μπουρδέτο φυσικά.

Πάντως αν αληθεύουν οι φήμες (ακόμα το βρίσκω χλωμό) μιλάμε για τον απόλυτο τραγέλαφο, αποτυχημένος wannabe admin, να παλεύει αιώνες να χωθεί στη διοίκηση, να γίνεται δήθεν κολλητός του admin, να μην τον κάνει ΤΙΠΟΤΑ, και μόλις του δίνεται η ευκαιρία να τα κάνει τόσο σκατά που να φεύγουν και οι πέτρες. Ελπίζω να μην είναι αλήθεια γιατί κινδυνεύω να πάθω αστειατρικό επεισόδιο.

Φάση.
Άβαταρ μέλους
By ambient
#2827 Είπα και εγώ, δε μπορεί να είναι τόσο αυτοκτονικοί. Βέβαια λείπουν πράγματα.

ΙΚΕ πάντως σε εξαφάνισαν. Τόσο μίσος; :s_omg
Άβαταρ μέλους
By IKE
ambient έγραψε:ΙΚΕ πάντως σε εξαφάνισαν. Τόσο μίσος; :s_omg

χεεχ, πλάκα πλάκα νομίζω δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ο AlfaRomeo πιο παλιά είχε σβήσει τα ποστ μόνος του αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πρώτη φορά σβήνεται τελείως μπαναρισμένος χρήστης.

feeling emotional :s_cry :s_cool
Άβαταρ μέλους
By Asimov
IKE έγραψε:Άνοιξε πάλι, σε κατάσταση μπουρδέτο φυσικά.

Πάντως αν αληθεύουν οι φήμες (ακόμα το βρίσκω χλωμό) μιλάμε για τον απόλυτο τραγέλαφο, αποτυχημένος wannabe admin, να παλεύει αιώνες να χωθεί στη διοίκηση, να γίνεται δήθεν κολλητός του admin, να μην τον κάνει ΤΙΠΟΤΑ, και μόλις του δίνεται η ευκαιρία να τα κάνει τόσο σκατά που να φεύγουν και οι πέτρες. Ελπίζω να μην είναι αλήθεια γιατί κινδυνεύω να πάθω αστειατρικό επεισόδιο.

Φάση.

Ε δώσε καμια πληροφορία
Άβαταρ μέλους
By ambient
IKE έγραψε:

χεεχ, πλάκα πλάκα νομίζω δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ο AlfaRomeo πιο παλιά είχε σβήσει τα ποστ μόνος του αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πρώτη φορά σβήνεται τελείως μπαναρισμένος χρήστης.

LOL -> Λογικά το nickname είναι πλέον ελεύθερο. Τρέχα να ξαναγραφτείς πριν σε προλάβουν! :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By IKE
cavallino έγραψε:ΣΤΜΠΤΣΜΣ

^dat :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By leonp
#2852 Πέφτει άγριο σβήσιμο στο παλιό φόρουμ.

Δεν αφήνει καν να δημοσιεύσεις αν έχει τις γνωστές λέξεις κλειδιά ή απλά έτυχε σε μένα;
Εδιτ: ήταν τυχαίο - δουλεύουν σκληρά σβήνοντας αλλα και νυχτιάτικα; :s_biggrin
Τελευταία επεξεργασία από leonp και 06 Σεπ 2014, 04:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#2862 Ερώτηση σχετικά με σβήσιμο πόστ,
Νεαρός έγραψε:Έπεσε το φόρουμ και σβήστηκαν κάποιες δημοσιεύσεις ή κάνω λαθος;

Είχα διαβάσει - με νούμερα - γιατί δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις πίσω τα λεφτά που χώνεις στην πυραμίδα αλλά μετά αυτές οι δημοσιεύσεις χάθηκαν.

Μπορεί καποιος μοντ να τις επαναφέρει από backup?

Και η απάντηση:

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 1#p3085401
AEA4TF έγραψε:Όπως ίσως καταλάβατε, δεχθήκαμε διαδικτυακή επίθεση.

Το νομικό τμήμα του Περιοδικού έχει αναλάβει τα περαιτέρω.

Μας την πέσανε οι χάξορς :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By hrdoukas
IKE έγραψε:

nasos79