The Ace έγραψε: Πράγμα που στην Α.Ο. (και ειδικά στον Περιφερειακό) δεν ισχύει, αφού με το που μπαίνεις στην Α.Ο. βλέπεις μετά από μερικά μέτρα την πινακίδα που αναφέρω.
Sorry, διάβασα το μήνυμά σου ξανά αλλά δεν κατάλαβα, ποια πινακίδα λες;
The Ace έγραψε: Πράγμα που στην Α.Ο. (και ειδικά στον Περιφερειακό) δεν ισχύει, αφού με το που μπαίνεις στην Α.Ο. βλέπεις μετά από μερικά μέτρα την πινακίδα που αναφέρω.
avel έγραψε:The Ace έγραψε: Πράγμα που στην Α.Ο. (και ειδικά στον Περιφερειακό) δεν ισχύει, αφού με το που μπαίνεις στην Α.Ο. βλέπεις μετά από μερικά μέτρα την πινακίδα που αναφέρω.
Sorry, διάβασα το μήνυμά σου ξανά αλλά δεν κατάλαβα, ποια πινακίδα λες;
The Ace έγραψε:Του μέγιστου ορίου ταχύτητας (αν θυμάμαι καλά και δεν έχει αλλάξει το τελευταίο χρόνο, είναι 90). Δηλαδή π.χ. εγώ έμπαινα από τον κόμβο του Σταυρού, με το που πέρναγα το παράπλευρο σταθμό, κατευθείαν πινακίδα ορίου. Δηλαδή δεν έβλεπες και δεν ίσχυε ποτέ το μέγιστο όριο του ΚΟΚ για ΤΕΝ-Τ (τα 130).
avel έγραψε:The Ace έγραψε:Του μέγιστου ορίου ταχύτητας (αν θυμάμαι καλά και δεν έχει αλλάξει το τελευταίο χρόνο, είναι 90). Δηλαδή π.χ. εγώ έμπαινα από τον κόμβο του Σταυρού, με το που πέρναγα το παράπλευρο σταθμό, κατευθείαν πινακίδα ορίου. Δηλαδή δεν έβλεπες και δεν ίσχυε ποτέ το μέγιστο όριο του ΚΟΚ για ΤΕΝ-Τ (τα 130).
Και πάλι συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που λες, πρώτη φορά το ακούω, ούτε το έχω δει πουθενά στον ΚΟΚ ή στα σήματα, ούτε θεωρώ ότι μία πινακίδα ορίου μαζί με την Π27 ή λόγω της θέσης της σε σταθμό διοδίων ισχύει πέρα από την πινακίδα τέλους όλων των περιορισμών, ούτε μού φαίνεται λογικό κιόλας.
Αφού αυτό που λέω εγώ ισχύει κανονικά στην Α.Ο., και βάσει αυτού κόβονται οι κλήσεις, ενώ ελέχθη χαρακτηριστικά τόσο από τον Διοικητή του τμήματος της Α.Ο., όσο και από τον αστυνομικό στο τοπικό μου Τ.Α. ότι το όριο σε όλο τον περιφερειακό είναι μέγιστο 90χαω, και κατά τόπους πέφτει στα 70. Προφανώς για να εφαρμόζονται αυτά τα όρια και να είναι νόμιμες οι κλήσεις, υπάρχουν οι αντίστοιχες πινακίδες περιορισμού ταχύτητας.junior gt έγραψε:Συντροφε μαλλον δε θες να καταλαβεις. Τι σημαινει το οριο σε ολο τον περιφερειακο ειναι 90? Το οριο ειναι οσο γραφει καθε φορα. Και οπου εχει το σημα 'τελος ολων των απαγορευσεων' το οριο ειναι 130. Η φωτογραφια που εβαλα παραπανω ειναι απο την περιφερειακη. Το σημα 'τελος των σπαγορευσεων' το βλεπεις? Ε εκει και για καμμια πεντακοσαρια μετρα το οριο ειναι 130. Τελος. Μετα εχει οριο ξανα 70. Και ουτω καθεξης. Αυτες οι πινακιδες υπαρχουν απο τοτε που δωθηκε στην κυκλοφορια η περιφερειακη καθως απο εκει περναω καθε μερα.
Απλα πραγματακια.
Δεν έχω πει πουθενά ότι "υπάρχει ειδικό όριο στον περιφερειακό". Έχω πει καμιά δεκαριά φορές ότι υπάρχουν ΣΥΝΕΧΩΣ και ΠΑΝΤΟΥ πινακίδες με όριο τα 90 ή τα 70 ή τα 80, άρα το θεωρητικό μέγιστο σε ΤΕΝ-Τ των 130 άντε να ισχύει για συνολικά 400-500 μέτρα σε όλο το μήκος του δρόμου αυτού, αμέσως μετά τις πινακίδες άρσης περιορισμών και μέχρι τις νέες πινακίδες περιορισμού. Δηλαδή σε όλο το μήκος του περιφερειακού (πλην των 400-500 αυτών μέτρων) το μέγιστο των 130 περιορίζεται από τις εν λόγω πινακίδες σε 70,80,90...kacey έγραψε:Προφανως.
The Ace έγραψε:Δηλαδή σε όλο το μήκος του περιφερειακού (πλην των 400-500 αυτών μέτρων) το μέγιστο των 130 περιορίζεται από τις εν λόγω πινακίδες σε 70,80,90...
Dimitris_P έγραψε:kacey έγραψε:Προφανως.
Προφανώς για σένα, για άλλους δεν είναι. Γι'αυτό λέω. Οκ πάει χώνεται ένας ανάμεσα σε μενα και τον μπροστά, αν έρθει μετά και χωθεί κι άλλος από πίσω ΠΩΣ σκατά θα φύγω; Να τα πάρω να τα πετάξω κάτω, ν'αρχίσω τις κόρνες ή να φωνάξω τροχαία;
avel έγραψε:The Ace έγραψε:Δηλαδή σε όλο το μήκος του περιφερειακού (πλην των 400-500 αυτών μέτρων) το μέγιστο των 130 περιορίζεται από τις εν λόγω πινακίδες σε 70,80,90...
Ακριβώς!!! Για αυτές τις "εξαιρέσεις" μιλάμε.
Εκεί που έφαγες λοιπόν την κλήση σου, το όριο έπεσε στα 70 από 130 που ήταν.
Και η διαφωνία μας ήταν ότι, εσύ έλεγες ότι το όριο προηγουμένως ήταν 90 και όχι 130.
Α, επίσης ο διοικητής της αστυνομίας που ανέφερες λέει βλακείες.
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rolling[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]